|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam na morje?
14.3.2007 13:46:11   
Anonimen
A ima kdo kakšno fajno in poceni varianto za na morje s tamalim, ki bo avgusta star 10mesecev? Če je kdo kje kaj zasledil naj sporoči. Bomo veseli, ker se nam ne sanja kam.

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam na morje?
14.3.2007 15:16:45   
tatam
Mi smo hodli v Izolo-Simonov zaliv,ko so bli otroci mali.V tujino nismo šli,saj smo bli vsako leto na morju pri zdravniku...Kasneje pa smo hodli dve leti v dijaški dom v Izoli-poceni,pa kakega luksuza niti ne rabim na morju..
Letos mamo dvojčka,ki bosta poleti stara 7 mescev in gremo v Strunjan v apartma.Nisem pristaš apartmajev,saj nerada kuham na dopustu,a ker dohranjujemo po flaški se mi zdi tako najboljše!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2007 21:00:10   
tajtaja
Mi pa gremo z našo četico v Starigrad-Paklenica, ALL Htl. Alan, imamo rezervirano suito. Upam, da bo.
Smo pa že bili na tem, da rezerviramo tujino, ker bi bilo letos še bistveno cenejo, kot bo drugo leto, ker do dveh let ne rabita ta mala svojega sedeža na avionu, odpade let. taksa itd.
No nevem, mogoče si še premislimo. Najbolj nas muči prtljaga, ker nas je toliko.
Ne moremo pozabit našega dopusta v Tuniziji, tako da ciljamo še enkrat tja.user posted image user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2007 21:01:51   
tajtaja
Smo pa bili že tu in tam, največ na hrvaških otokih in vedno v hotelih, ne glede na otrokovo starost.
Naš tretji otroček je bil star 3 mesece, ko smo šli na Korčulo, tudi ALL, pa je bilo super.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?