|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Robeez v Sloveniji - kje in kdaj?
14.3.2007 9:37:47   
Nika v službi
Punce, pred časom je bila debata na temo Robeez obuval. Takrat je ena RR-jevka rekla, da naj bi se v začetku marca v LJ na Starem trgu odprla trgovina, kjer bodo na voljo Robeez obuvala.

Ali katera več, če se je to zgodilo in kako se ta trgovina imenuje?

Saj vem, da lahko zadevo online naročiš, ampak je postopek mnogo daljši, osebno pa lahko poskusiš več modelov, skratka vse gre mnogo hitreje.

Hvala za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Robeez v Sloveniji - kje in kdaj?
14.3.2007 9:43:20   
Naja31
Ravno včeraj sva bila tam.
Trgovina Gloss Junior, malo naprej od Lj Magistrata.
Cen copatkov nisem gledala, da bi primerjala, kje so cenejše, ampak mislim, da je preko neta večja izbira.

Pri robeez nimaš več modelov, vsi modeli so isti, samo vzorci so drugačni. Jaz sem sinku izmerila stopalo in potem pogledala v tabelo na njihovi spletni strani katera velikost naj bi to bila in so mu kot vliti.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 14.3.2007 9:44:52 >

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2007 9:46:09   
Nika v službi
O, Naja31, iskrena hvala za tako hiter odgovor. Saj pravzaprav mi je pomembno, da v principu vidim, če naši taka obuvala sploh ustrezajo. Imamo malce problematična stopala - visok nart, široko stopalo, problemi z obnohtno kožico na prstkih, predvsem na palčkih, velika večina copatk jo tišči...

Hvala, hvala še enkrat. Gremo danes pogledat!!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2007 9:49:56   
Anonimen
A to imajo v tej trgovini otroško obutev? A imajo v redu izbiro? A pa je samo za majčkene ali tudi še tam okoli št. 30?

Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2007 10:01:42   
Špacka

Včeraj sem brala v eni reviji, da je trgovina namenjena vsem malim z velikim stilom, od zibelke pa do 16. leta.user posted image  Tako da, Splišni, kar pogledat, boš že našla nekaj.user posted image
Če boš šla pogledat, napiši kakšne so kaj cene, glede nato, da prodajajo samo priznane tuje blagovne znamke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2007 10:07:10   
Naja31
Nika v službi, to so copatki in ne čevlji.

Mislim, da je trgovina namenjena malim z velikim stilom in  s starši z gloooobokimi denarnicami.
Jaz sem iskala kakšno jakno za mojega fantka in mi je gospa ponudila eno za 100 eurov. Me je na rit odneslo! To mi je pa malo preveč, pa tud ne vem kako lepa ni bila, samo Diesel je pisalo čez celo jakno.
Mi si ne moremo privoščiti otroške jakne za 100 eurov.

splišni, imajo bolj obleke, pa robeez copatke in čeveljčke od ene firme, ampak zdaj se ne morem spomniti katere. So pa samo za punčke in tudi mislim, da ne ravno velike števlike.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 14.3.2007 10:08:35 >

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.3.2007 11:36:32   
Nika v službi
Naja31, na netu imajo Robeez copatke in čevlje. Gre za firmi Robeez in Preschoolians.

Definitvno grem pogledat tole štacuno, verjetno še danes. Poročam. Obleke me niti ne ganejo (100€ pa res ne mislim dati, pa če 100x na njen piše Diesel ali Escada ali kar koli od firm že), ti copatki pa me zanimajo zaradi že omenjenih težav. Na obuvalih pri moji punčici ne mislim šparat.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.3.2007 11:38:24   
Anonimen
A tako, no, potem pa ne bom šla, razen če se bom slučajno v prihodnjih 10 letih kaj tam šetala. Ker jakne za 100 eurov pa mi niti slučajno ne rabimo.

Neposredna povezava do sporočila: 8
15.3.2007 9:50:10   
Nika v službi
Dolgujem poročilo o Gloss Junior - trgovini za male z velikim stilom (ter s starši z debelo denarnico) na Mestnem trgu 6. Včeraj smo bili tam in probali Robeez copatke. Le-ti so krasni in izredno kvalitetni, stanejo 39€, vendar jih nismo kupili, ker se številka prelomi ravno pri 18 mesecih (no, ja, saj je logično); tisti do 18 mesecev so naši Niki premajhni, eno številko večji pa so žal še precej preveliki. Namen smo sicer dosegli - preverili smo, če copatki ustrezajo. Sedaj bom še malo počakala, med tem časom bom izbrala model, potem pa se bom odločila, ali bom naročilo speljala preko trgovine Gloss ali online.
Imajo pa tudi cunjice La Perla, ki so res kvalitetne in prekrasne, ampak pregrešno drage. Posamezen kos skoraj ni pod 100€ z izjemo nekaterih primerkov spodnjega perila. Če želite za kakšno res posebno priložnost svoj zakladek obleči v nekaj izjemnega, potem je to to. Imajo tudi za fantke, vendar je ponudbe oz. izbire manj. Sicer pa je trgovinica zelo simpatična, ima igralni kotiček, prodajalke so zelo prijazne....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.3.2007 13:54:10   
mml
Sicer tole ni čisto na to temo...ampak Nika v službi zelo podobne copatke kot so Robeez izdeluje ena privatnica v Zabreznici in so lepo po številkah. So kompletno usnjeni, z elasitko, da ne lezejo z noge, nič podloženi. Manca jih ima od kar je postalo jeseni premraz, da bi hodila bosa po stanovanju in ravno včeraj smo kupili nove, ker so bili stari premajhni. Cena je 18,8 €

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 10
16.3.2007 6:59:30   
Nika v službi
Ej, mml, in kje jih kupim, poskusim, vidim modele? Kje je trgovina?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.3.2007 7:02:55   
Anonimen
zelo podobne copatke kot so Robeez izdeluje ena privatnica v Zabreznici

A jih imajo mogoče v Leclercu? Vem, kakšni so Robeez, in te v Leclerku so čista kopija. Super copatki.

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
16.3.2007 7:25:22   
rija
Robeez imaš tudi v stiefelkonigu v mb, pa mislim, da stanejo precej manj kot 39 euruser posted image  samo meni ne sedejo oz. mojemu malemu zgledajo prav bogo na nogici. Všeeeeeeeeeč pa so mi zelo zelo user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 13
16.3.2007 8:59:53   
Nika v službi
Kaj, v Leclercu imajo usnjene copatke z elastiko, ki so podobne Robeezu oz. tej privatnici?! Daj, mml, povej, prosim, če je to to, da letim v Leclerc oz. pač tja, kjer se dobijo ti copatki.

Torej jih ima Stiefelkönig v Ljubljani najbrž tudi?

Ja, očitno bom morala še preletati nekaj trgovin, cene so očitno ful različne.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.3.2007 9:43:55   
mml
Za Leclerc ti ne vem povedati, ta privatnica prodaja žal copatke samo v svoji trgovini na Gorenjskem, po tem, ko se "odpre" umetniška tržnica v sobotah v Ljubljani pa tudi v Ljubljani, če pa želiš ti lahko pofotkam copat, tako da boš videla, če je to sploh to

Neposredna povezava do sporočila: 15
16.3.2007 9:49:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
Kaj, v Leclercu imajo usnjene copatke z elastiko, ki so podobne Robeezu oz. tej privatnici?!

Ja, vsaj imeli so jih kakšna 2 meseca nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 16
16.3.2007 9:59:42   
mml
No copatki zgledajo takole...po približno pol leta nošenja...nove ima namreč na nogah user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.3.2007 10:13:01   
Nika v službi
Mml, hvala za prijaznost. Copatki, čeprav malce ponošeniuser posted image , izgledajo zelo podobno Robeezovim.

A mi zaupaš naslov, ime trgovine, odpiralni čas, kje v Kranju se nahaja.... A ima več modelov, kakšen katalog ali kaj, kjer bi lahko videla designe, ki so na voljo....

Bom pa šla pogledat tudi v Leclerc, Splišni. Hvala obema!!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.3.2007 10:23:02   
mml
Meni je copatke kupila prijateljica, naslov je patakšen: Mojca Graj (unikatna oblikovalka), Breznica 54, 4274 Žirovnica, telefon 04 580 50 70 ali 040 226 212. Po moje najboljše, da jo pokličeš in boš videla kako in kaj.¸
Tole je pa njena spletna stran http://www.manus.si/

Neposredna povezava do sporočila: 19
16.3.2007 10:55:23   
Nika v službi
Iskrena hvala. Grem v akcijo!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.3.2007 11:17:43   
Nika v službi
Splišni, v soboto sem v Leclercu kupila take copatke, ki si jih ti omenjala. Hvala za informacijo. Res so na las podobi Robeezovim, stanejo pa 6€!

Prav super so!

Neposredna povezava do sporočila: 21
19.3.2007 11:52:36   
Anol
Živ Nika v službi, spremljam tole vaše debatiranje o copatkih, pa bi jaz tudi rada kupila svojemu take copatke in me sam zanima a, si jih najdla prav v Leclercu al kateri drugi štracunci v tistem sklopu?

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 22
19.3.2007 12:25:07   
Nika v službi
Prav v Leclercu, tam, kjer imajo copatke. Jih imajo veliko, raznih številk in barv.

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.3.2007 14:52:05   
Anol
Hvala, jst grem dons pol po copatke user posted image .

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 24
20.3.2007 15:14:00   
Nika v službi
Dober nakup!

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?