|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jej.....
14.3.2007 7:46:15   
Anonimen
Dobro jutro. Moram vam povedat, da mi je včeraj zvečer in danes zjutraj test pokazal user posted image . Jupi......
Zdaj pa me zanima, kako dalje. Mislim kdaj poklicat h ginekologu... ali moreš k osebni zdravnici tud it?
Upam da mi malo razložite, kako in kaj. Pa-pa
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jej.....
14.3.2007 8:00:37   
Anonimen
ANONIMNA PA SI....ker?

Srečno, naj bo nosečnost lepa, dojenček zdrav, tvoj trebušček brez strij,....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2007 8:02:02   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najbolje da pokličeš ginekologa in mu poveš da si user posted image , in se naročiš na prvi pregled.
Pa folno začni jest če jo še ne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2007 8:17:21   
smejčica
ups. Ne vem kak to, da sem bla anonimna.  Ni nobenega razloga, nobene skrivnosti.
Smejčica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2007 8:20:23   
srki
Iskrene čestitkeuser posted image .

Kar pokliči svojo/svojega G, da te naroči na pregled.

Pa lepo in zdravo nosečnost ti želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2007 8:22:40   
lex
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.3.2007 9:25:08   
lunca2
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image ! Želim ti lepo in mirno nosečnost, pa čimprej pokliči svojega ginekologa in se naroči na pregled, nato pa ti bo povedala kako in kaj naprej.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.3.2007 9:31:36   
coolbabe
Pokličeš ginekologa in poveš, da si delala test in je pozitiven in te bodo naročili
Ponavadi v ene 5-8 tednu nosečnosti odvisno od ginekologa.

Pa da ne boš presenečena, če te vprašajo če je to željena nosečnost, ker mene je kr mal vrgl ko me je to vprašala.

< Sporočilo je popravil coolbabe -- 14.3.2007 9:32:37 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.3.2007 9:42:24   
smejčica
Hvala vam punce, zlate ste. Zelo prijetno je v vaši družbi. No, naj vam povem, da sem mislila, da se ne bo tako hitro prijelo, kot se je. Ko sem videla, koliko jih že dolgo čaka na zanostitev, sem si rekla....pa saj bo pri meni isto. Pa le ni tako...
No, zdaj sem prvič nosečka. user posted image
Priznam, da me je malo strah vsega tega, saj še marsikaj ne vem. Ko bom v pričakovanju drugega, bo verjetno malo lažje. user posted image
Uživajte v tem prekrasnem dnevu, pa ne pozabite na ringarajo. user posted image
Čaf-čaf.

(odgovor članu coolbabe)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.3.2007 10:50:28   
baja*
smejčica ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem bla kar malce šokirana, ko sem zagledala dve črtici, čeprav je bila nosečnost načrtovana. Ampak tiste začetne skrbi in strahovi so kmalu izginili, tako da sem začela na polno uživati v nosečnosti.

Želim ti lepo nosečnost in zdravega otročka!
Srečno user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.3.2007 10:57:42   
soni
Čestitam!
Hkrati pa naj tudi povem, da sem tudi sama včeraj zagledala user posted image .

Tudi mene mučijo strahovi. Hkrati pa sem zellllllooooo vesela.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.3.2007 11:25:05   
gaja*
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE obema user posted image user posted image user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.3.2007 11:27:09   
smejčica
soni.....
user posted image
čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image . Naj bo nosečnost čim lepša, polna veselja, radosti, doživetij in s čim manj skrbi.
Upam, da bo vse vredu potekalo, brez neprijetnih presenečenj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.3.2007 11:29:18   
ursyka21
user posted image user posted image user posted image user posted image  OBEMA user posted image user posted image user posted image user posted image
Čim lepšo in zdravo nosečnot vama želim.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.3.2007 11:52:45   
Pingvinčica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke obema. Želim vama user posted image brez problemov in zdravouser posted image

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.3.2007 11:54:17   
majrim
joj,ni lepšega,kot prebrati,da se nam pridružujejo novi članiuser posted image ...čestitke obemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in uživanje v vseh novih doživetjih!!!

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.3.2007 14:20:37   
stunfek
Čestitek smejčica! user posted image  Lepo nosečnost ti želim. Uživaj srečnica user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.3.2007 14:49:41   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image  Obema iskreno čestitam!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.3.2007 17:00:32   
kaja80
Obema Čuser posted image ESuser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Kuser posted image E!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.3.2007 18:14:40   
Anonimen
Jej,jej, juhuhu!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?