Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kateri senčnik na Quinny voziček 13.3.2007 22:21:56
|
|
|
|
Nyah*
|
Imajo v BC take univerzalne, ne prav drage sencnike, ki pasejo tudi na Quinny vozicke. So razlicnih barv, sigurno bos nasla takega, ki bo pasal na vas vozicek. Mislim, da jih prav Quinny nima, ne vem no .
|
|
|
|
RE: kateri senčnik na Quinny voziček 13.3.2007 22:33:44
|
|
|
|
kofetek2010
|
za Buzza se dobi adapter, senčnik pa potem paše skoraj vsak (mi imamo od Bebe confort)
|
|
|
|
RE: kateri senčnik na Quinny voziček 14.3.2007 9:55:01
|
|
|
|
polona25
|
Mi smo imeli quinny freestyle 3xl. Ker se je strehica odpenjala nam je čisto dobro služila namesto senčnika.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.3.2007 22:26:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kateri senčnik na Quinny voziček 17.3.2007 11:34:25
|
|
|
|
arielca
|
Preverjeno na Speedija paše senčnik od Peg Perego. Smo pred tem imeli dva kao univerzalna, pa sem ju na vsakem vinku lovila in popravljala.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?