|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj noče
13.3.2007 19:59:51   
Anonimen
Oprostite moji anonimnosti.

Že dolgo razmišljam, da bi vas povprašala o zadevi, ki me teži.

Imam fanta, ki ga imam zelo rada. Skupaj hodiva že skoraj eno leto. Pri njemu si urejava gnezdece. Ne morem pa razumeti, zakaj še po vseh teh mesecih noče prespati pri meni. Prav tako ne smem jaz pri njemu. Njegovi starši so zelo konzervativni in starejši. Razumem, da se hoče bodoča tašča zjutraj sprehajati v pižami, ne da bi jo smela videti ( pri njemu se še dela kopalnica, in je potrebno uporabljati od staršev) in želi svoj mir. Pri nas pa pravi, da se še ne počuti domače. Da je tujec. 
Oba se bližava 30. letom.

Velikokrat sem mu povedala svojo željo, samo ni nič drugače. Vem, da zaradi tega ni nič slabši fant. Samo ne razumem kateri moški, pa nebi rad spal s svojo punco?

A sem jaz čudna ali se sedaj vračajo 70. leta:)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakaj noče
13.3.2007 20:04:20   
Anonimen
Mogoče pa noče zaradi svojih staršev. Verjetno se noče kregat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.3.2007 20:11:50   
Marogica
Ne vem, zakaj noče. SE mi zdi malo čuden tip, če si ne "upa" pri 30-ih prespati pri tebi oz. noče, da bi ti pri njemu.

A seksat pa hoče? Za to pa ni preveč konzervativen?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2007 20:13:17   
Anonimen
Verjetno je njegova družina pobožna in "verujejo" v seks po poroki. To je danes sicer redko user posted image pa vendarle...Jz ga ne bi silila - bi spoštovala njegovo željo, vsekakor pa bi se z njim odkrito pogovorila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2007 20:14:11   
Anonimen
Aja, a seksata pa? user posted image Definitivno odkrit pogovor. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2007 21:41:02   
Vijoličarka
Jaz ga pa razumem, če gre samo zato, da mu je nelagodno.

Njihova družina ima svoj način življenja in jim je mogoče neudobno, da bi še kdo se "priselil tja" in postal nekakšen del družine. Zna biti moteče. Vem, da znanko hudo moti, ko ji vsi njeni otroci (trije študentje) vodijo partnerje domov in nikoli ne ve, koga bo srečala sredi noči v kuhinji v pižami, gatah ali celo brez vsega. Se pa noče pritoževati, ker se ji zdi bolj varno, da so doma. Je pa vseeno živčna in komaj čaka, da bo lahko spet doma in sproščena v svojem domu.

Skratka, dom njegovih staršev je njihov dom in njihovo stališče je, naj si sin napravi svojega in tam počne, kar mu paše. In mogoče, ker tako razmišlja tudi sam, tudi vaš dom gleda tako, čeprav morda tvojim staršem ne bi šel na živce in drugače gledajo na zadeve, ampak on bi se čudno počutil.  Ima pač mogoče malo staromodnega "rešpekta", da bi mu bilo čudno srečati tvojega očeta v kopalnici, on pa iz postelje njegove hčere....  Za tvojega očeta ne vem, ampak poznam kar precej očetov, ki si takega srečanja tudi pod razno ne želijo, ne glede na to, koliko so hčere stare. user posted image  

Torej čimprej uredita tisto mansardo in res zaživita samostojno, pa bosta videla, kako vama bo šlo. Takrat se bo pokazalo ali je šlo samo za nelagodje ali za kaj drugega. Boš videla, ali bosta v mansardi res samostojna ali pa bo kar naprej treba nek trivialnosti "zaradi njegovih staršev" v obzir jemati. Upam, da bosta imela svoj vhod.  Pozitivno zna biti pa to: če želijo njegovi starši svoj mir in intimnost, ga bodo privoščili tudi vama (beri zgodbe o taščah, ki kar naprej vdirajo snaham v stanovanje in s seboj vodijo četo sosed na inšpekcijo, pa če uboga snaha spi, lula, se tušira ali karkoli drugega ......).

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2007 22:04:31   
Anonimen
Nimava nobenih težav v postelji. Samo čudno se mi zdi, zakaj si tega še ne želi. Moji so drugačni od njegovih. Zelo so odprti. Včasih sem pomislila, da ta pa sploh ni resen. Sam ob misli, da se že počasi dela stanovanje to misel zavržem.

Se strinjam z vijoličarko, ki pravi, da se vsaj vmešavala ne bo. Po drugi strani pa se mi zdi, da bo šele kasneje 'dovolila' sinu, da se k njemu priseli punca. Ker jo skrbi, da potem pa ne bo mira več v bajt. Svašta.

Bomo vidli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.3.2007 8:10:04   
lenika
Tudi sama nisem nikoli prespala pri fantu, če so bili starši doma, dokle si nisva odzgoraj zrihtala najprej svoje sobe, nato pa še vsega ostalega. Tudi on ni nikoli prespal pri meni. Si nekako nisem predstavljala, da bi se zjutraj gužvala v kopalnici z ljudmi, ki jih sploh dobro ne poznam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.3.2007 9:13:45   
Anonimen
Mogoče pa on enostavno še ni pripravljen glovje v resno zvezo, kaj šele skupno življenje in mu je fajn tako kot je, mamin sin mogoče? Če je tako, boš imela hude probleme.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.3.2007 9:48:15   
nejar
To zna bit problem.Jaz mislim, daj e mamin sinko.Tak je bil moj bivši, star skoraj 30 pa brez mamike ni šlo. Jaz nisem nikoli prespala pri njih pa sva hodila 4 leta. On je ampak lahko na prste preštejem.
In kaj je sledilo, vse mi je dojadilo in sem ga pustila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.3.2007 10:30:11   
Anonimen
Lenika, koliko časa pa je to trajalo pri vama? Sta bila dolgo skupaj, ko sta še vedno vsak na svojem spala?

Nejar tebe bi pa vprašala, kakšne izgovore si potem poslušala, zakaj ni hotel prespati pri tebi oz. ti pri njemu? Tko bom rekla, moj se zna postaviti zase, to sem hvala bogu že ugotovila...in ni mamica na prvem mestu. Drugač bi že spokal od mene.

Samo ga res ne razumem, samo upam lahko da ne bom prepozno ugotovila, da ni resen. Dokler pa ni gor stanovanja ( vsaj kopalnice ) pa bom težko vedela.

(odgovor članu nejar)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.3.2007 10:52:54   
Anonimen
ZAKAJ NOČE = ker si ne želi, simpl kot pasulj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
14.3.2007 12:07:12   
Anonimen
Mogoče pa mu še ni do tega. Pr nama je to trajalo malo več kot eno leto. Pa imava oba odprte starše, nobenih kompleksov. Razumi ga in ne sili vanjga.Bo potem bolj sladko kot čokolada.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
14.3.2007 12:19:23   
Anonimen
pa saj greš lahko zjutraj direkt domov, se ne rabiš tam umivat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.3.2007 12:54:06   
baguSka
No, pr nama je pa glih kontra.. Sm jst tista, ki nocem prespat pri njemu, niti nocem, da bi on prespal pri meni. Seveda, ko so starsi doma. Zato pa ze od zacetka hodiva spat drug z drugim nekam, kamor sva cisto sama.user posted image  In skoraj bo eno leto, ko jaz sploh se ne poznam njegovih starsev, niti on mojih. In, nama zarad tega kaj fali?? Ne. Midva se mava super. In ce nebi mela kam it? Potem bi pac se danes spala narazen. Tko pac je. Jaz k njemu niti pod razno nebi sla, ce so njegovi doma, njega pa tud nebi k seb vzela, ce bi se vedno zivela s starsi. Niti pod razno. Tko sem pac navajena. Ne vem zakaj. Nasa familja je nasa, njegova je njegova, jaz in on sva pa spet cisto svoja. Mogoce sem cudna, kaj pa vem, ampak taka sem. Pa mam njega najrajsi na svetu in zelo rada spim z njim, ampak nebi pa z njim spala, ce vem, da v sosednji sobi spijo moji starsi. Noup. No, al pa njegovi. Jao. Men se zmesa.user posted image  Tko da sem vsak dan hvalezna, da mava svoj flet, kjer je samo najino.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.3.2007 12:57:31   
Anonimen
Moj bivši mož je govoril, da nima smisla spat pri meni doma, ker se mu itak ne bi digniluser posted image user posted image user posted image .

Pa meni bi blo zoprno če bi in obratno, če bi jest pr njemu. Sem se res počutila nelagodno in verjemi, da če se on - ne vem zakaj bi se zarad tebe silil v nekaj, če pa bosta kmal na svojem. Razumi tudi ti njega.user posted image

Sem staromodna? Nikakor ne, ker če ne druzga sva čez teden živela skp.

Aja doma pa skupi nisva spala niti po porokiuser posted image . No enkrat pa sva - na poročno noč. Kar sem v eni temi že opisala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
14.3.2007 13:02:26   
Kuba
morda ga je strah da si bosta z mamo (njegovo) skočle v lase in drži distanco? saj veš - tema TAŠČA VS NEVESTA = FAJT  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.3.2007 13:51:37   
lenika
Se podpišem pod Baguško. Drugače pa je pri nama to trajalo nekje 4 leta. Sem spala pri njemu samo, ko je bil sam doma in pa seveda na dopustu.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.3.2007 13:53:14   
baguSka
Aja da bi se seksala takrat, ko bi bli tastari doma!!!!???!?!?!?!?!?!! Phja valda. Se spala nebi v isti sobi, kaj sele da bi seksala...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.3.2007 14:10:07   
srki
Predlog od al bine je sipml ko pasulj.  Moj se tudi ni umival pri nas, dokler se ni tuto kompleto preselil k meni. Imel je pač nek predsodek, za katerega ga nisem sploh spraševala. Jaz pa sem se pri njih umila, ker se mi to ni zdelo nič takega. Pač, različno razmišljanje, pa vendar mi ni nikoli predstavljalo nobenega problema. 

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?