|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj in koliko
13.3.2007 17:17:44   
silvestra
Stari smo4,5 mesca in začeli  z uvajanjem goste hrane, pa me samo nekaj zanima. Katera obroke ste dajale sadje, zelenjava (dop.- pop.) in koliko? Ste dale en obrok naprimer cel frutek ali manj? In kdaj -kateri obrok ste naredile kašico oziroma dodale v mleko (redko po steklenički)?

Silvestra
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj in koliko
13.3.2007 18:07:38   
klaja
Jaz sem pričela z uvajanjem GH pri 4 mesecih in sicer najprej sadje - drugi dopoldanski obrok. Kuhala sem ji doma sadje, ker ni marala frutekov. Pojedla pa je nekje od 100 - 150 ml, včasih manj, včasih več. Od začetka je pojedla le par žličk, potem pa stalno več.
Zvečer pa je dobila rižolino, narejen z vodo in je pojedla nekje 180 ml.
Pri petih mesecih pa sma začeli z uvajanjem zelenjave in sicer v popoldansem času oz. v času kosila. Od začetka je pojedla le žličko ali dve, potem pa stalno več.

(odgovor članu silvestra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2007 8:10:36   
Alisa
Jaz sem začela pri 5. mesecih uvajat GH in sicer z jabolkom, par dni. Je pa na začetku pojedel res le par žličk, ker pač spoznavajo nov okus. Pozneje pa več, od količine koliko bo pojedel otrok boš videla kakšno hrano bo hotel celo tono, kakšno pa se mu bo dvigovalo. Začela pa sem v dopoldanskem času že zaradi tega  da vidiš, če bi ga-jo kaj zvijalo, da ne boš imela ponoč tega.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2007 12:53:36   
krfjolca
Punce, po koliko dneh uvajanja naj bi otrok pojedel večjo količino kašice? Zdaj papamo jabolko 5 dni, pa sem šla čisto počasi - od ene žličke, zdaj dve veliki žlici. Pa imam obćutek, da bi kar jedel in jedel, odpira kljunček kot ptiček! Ali mu že lahko dam, kolikor bo pač pojedel, ali naj bolj počasi? Kakih težav pa ni.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.