Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Punce nujno rabim vašo pomoč 15.3.2007 11:04:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri Rešu gre tak hitro, da sem pri njemu imela 2 ICSi in še enga spontanca v tem času, ko v LJ ne bi pršli na vrsto. Žal so bili neuspešni in sva zdaj kar v tujini v postopku. Tudi tu gre hitro, vendar sva malo vseeno izpregla konje. Drgače, pa nama je tudi Reš reku, da naju bo najbrž čakala Praga, saj so moja jajčeca stalno nezrela, ampak so nam tu toliko pomagali, da sem končno pridelala 4 zrela jajčeca. Zdaj bova še ene 2x poskusila, če ne bo šlo, pa tudi naju čaka Praga, saj tudi tu ne vejo kako izboljšat moja jajčeca. Sva pa v državi, kjer ni darovalskih postopkov, ker jim vera ne dopusti, v sloveniji mi ne odobrijo, ker imam svoja jajčeca, če glih so zanič, tak da se mogoče v Pragi srečamo . ma se ne pustim in ne predam, enkrat in nekje me že čaka , pa če bo to samo najino ali pa če bo še čehinja mela prste vmes
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?