Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pralni stroj Gorenje WA 63121 13.3.2007 14:14:38
|
|
|
|
sazi
|
Moji starši imajo na vikendu stroj WS 43122 - zelo podoben, le da je za manj perila (globine samo 40). S strojem smo zadovoljni. Deluje tiho in ima veliko možnosti dodatnih astavitev (skrajšani programi in podobno).
|
|
|
|
RE: Pralni stroj Gorenje WA 63121 13.3.2007 15:39:50
|
|
|
|
Tia27
|
zelo glasen,centrifuga mislim, Bosch je zakon
|
|
|
|
RE: Pralni stroj Gorenje WA 63121 13.3.2007 15:51:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam Gorenje WA 61121. Sem super zadovoljna Glasna centrifuga me pa ne moti. Opere super, v glavnem ful sem zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Pralni stroj Gorenje WA 63121 13.3.2007 15:52:33
|
|
|
|
solatja
|
MI GA MAMO!!!! sem z njim precej zadovoljna (mam ga od poletja). enkrat smo sicer že meli serviserja, ker je na strani nekaj puščalo (je zgrihtu in opravu vse skupaj v 15 min, brez problema), pa enkrat se je udtavu srdi pranja in javljal, da je "napaka 4", pa smo ga izklopli in je normalno nadaljeval svoje delo po ponovnem vklopu. in to je to. nobene panike. centrifuga je na trenutke bolj glasna, odvisno od količine perila in če kam po pomoti buta . moj sicer pravi, da ga ne bi kupil, če bi ga še enkrat (se mu je zamerlo Gorenje ), ampak on ne pere. sama sem z njim zadovoljna, moti me samo to, da ima res gromozanski boben. praktično nikoli ga ne napolnim do konca in mi je škoda. čeprav posteljnina z zakonske postelje pa gre komplet vse noter. funkcije so tud kr fajn, pa programov je tud kr neki.fajn je, ker ma otroško zaščito in senzor čistosti vode (sicer samo na daljšem programu, ampak je vseen fajn, ker ko perem od , mi je pomembno, da se vsa čistila (ki jih ni malo ) ven sperejo). popolnoma se pa zvok tipk ne da utišat. men je všeč! upam, da ti bo to kej v pomoč!
|
|
|
|
RE: Pralni stroj Gorenje WA 63121 13.3.2007 21:08:06
|
|
|
|
arijana..
|
Ga imam in zaenkrat sem zadovoljna. Je pa res, da ga imam v kleti v pralnici in ko ga prižgem, se z njim ne ubadam do konca pranja tako, da ti , kako je glasen niti ne znam povedati. Kar pa se kvalitete tiče pa mislim, da je vsak aparat loterija.
|
|
|
|
RE: Pralni stroj Gorenje WA 63121 19.3.2007 13:34:10
|
|
|
|
Dream
|
Sama ga imam že skoraj leto dni in z njim nimam nobenih problemov. Centrifuga se mi ne zdi glasna, ker je praktično ne slišim v sosednji prostor (nahaja se v kopalnici). Res pa je, da smo ga postavili tako, da smo ga umerili z vodno tehnico in ni nagnjen na nobeno stran. Perem podnevi, ponoči, kadarkoli, slišim pa le pisk po koncu pranja, da vem, kdaj lahko poberem perilo ven in dam prat novo. Všeč mi je tudi zato, ker ima ravno prav funkcij - niti premalo, niti preveč.
|
|
|
|
RE: Pralni stroj Gorenje WA 63121 21.3.2007 10:23:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Sama imam gorenje WA 64163 in ga ne bi zamenjala za nobenega drugega. Ima podobne funkcije kot ta, le da več obratov in tipko za odpiranje bobna. Jaz ti kar priporočam nakup tega tvojga 63121 in mislim da boš zadovoljna.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.