Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
mleko: prevreti ali segreti 1.10.2004 18:18:29
|
|
|
|
dory
|
Svoje mleko samo pogrejes in ne zavres...jaz sem imela svoje mleko max en dan v hladilniku...pol sem ga rajs proc zlila :)...sem ga pa samo lepo pogrela :)
|
|
|
|
mleko: prevreti ali segreti 1.10.2004 19:18:04
|
|
|
|
Una
|
Točno tako - samo pogreti. LP, Una
|
|
|
|
mleko: prevreti ali segreti 1.10.2004 19:26:04
|
|
|
|
LEJLA
|
Mlecka se samo pogreje. So mi pa v porodnisnici, kjer sem si izposodila pumpico (tako veliko), rekle svetovalke za dojenje, da so delali teste in da mleko tudi po stirih urah na sobni temperaturi ni imelo nobenih "slabih" bakterij in da je mleko "zivo", kar pomeni, da sproti pobija bakterije. Seveda to ne velja za adaptirano mleko. Tako da se nimas cesa bati, da bi imelo mleko, ki je shranjeno v hladilniku do treh dni notri kaksne bakterije. lp :miska:
|
|
|
|
mleko: prevreti ali segreti 1.10.2004 23:11:28
|
|
|
|
Anonimen
|
:duda:Ciao... steklničko stvojim mlekom daj v posodo z vročo vodo in ga pusti nkaj časa da se pogreje...papa:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
mleko: prevreti ali segreti 2.10.2004 9:31:25
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Mleko zdrži v hladilniku 24 ur ,v zamrzovalniku 4 mesece.Pogrevala sem ga pot tekočo vročo vodo ali v mikrovalovni (babice v Ljubljani odsvetujejo). Ne smeš pa ga pregrevati in ne smeš mešati mleka.Vsako izbrizgavanje posebej ponudiš.
|
|
|
|
mleko: prevreti ali segreti 2.10.2004 11:20:30
|
|
|
|
Una
|
Hej! Men je pa pediatrinja rekla, da ostanek mleka (kar ne popije) lahko mirno spravim v hladilnik in ponudim kasneje z ostalim iztiskanim mlekom. Da je pač materino mleko tako 'dragoceno'. In sm to nardila, pa ni blo hudga. (Res pa je, da da se to ni ponavljalo, ampak se je zgodilo mogoče 3x, 4x.) LP, Una
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?