|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mleko: prevreti ali segreti
1.10.2004 17:15:32   
mnjam
Pozdravljene,

Mogoče je vprašanje smešno ampak nikjer nisem zasledila odgovora. Mleko, ki sem si ga izbrizgala shranim v hladilniku. Potem pa ne vem ali moram to mleko samo segreti predem ga dam moji:duda: ali ga moram prevreti in nato ohladiti. Strah me je, da z vretjem morda uničim vso hranilno vrednost, s segrvanjem pa ne uničim vseh bakterij.
H&lp, mateja
Neposredna povezava do sporočila: 1
1.10.2004 18:18:29   
dory
Svoje mleko samo pogrejes in ne zavres...jaz sem imela svoje mleko max en dan v hladilniku...pol sem ga rajs proc zlila :)...sem ga pa samo lepo pogrela :)

(odgovor članu mnjam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2004 19:18:04   
Una
Točno tako - samo pogreti.
LP, Una

(odgovor članu mnjam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2004 19:26:04   
LEJLA
Mlecka se samo pogreje. So mi pa v porodnisnici, kjer sem si izposodila pumpico (tako veliko), rekle svetovalke za dojenje, da so delali teste in da mleko tudi po stirih urah na sobni temperaturi ni imelo nobenih "slabih" bakterij in da je mleko "zivo", kar pomeni, da sproti pobija bakterije. Seveda to ne velja za adaptirano mleko. Tako da se nimas cesa bati, da bi imelo mleko, ki je shranjeno v hladilniku do treh dni notri kaksne bakterije.

lp :miska:

(odgovor članu mnjam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2004 23:11:28   
Anonimen
:duda:Ciao... steklničko stvojim mlekom daj v posodo z vročo vodo in ga pusti nkaj časa da se pogreje...papa:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu mnjam)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.10.2004 9:31:25   
BARBARA R.
Mleko zdrži v hladilniku 24 ur ,v zamrzovalniku 4 mesece.Pogrevala sem ga pot tekočo vročo vodo ali v mikrovalovni (babice v Ljubljani odsvetujejo).
Ne smeš pa ga pregrevati in ne smeš mešati mleka.Vsako izbrizgavanje posebej ponudiš.

(odgovor članu mnjam)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.10.2004 11:20:30   
Una
Hej! Men je pa pediatrinja rekla, da ostanek mleka (kar ne popije) lahko mirno spravim v hladilnik in ponudim kasneje z ostalim iztiskanim mlekom. Da je pač materino mleko tako 'dragoceno'. In sm to nardila, pa ni blo hudga. (Res pa je, da da se to ni ponavljalo, ampak se je zgodilo mogoče 3x, 4x.)

LP, Una

(odgovor članu mnjam)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.10.2004 12:05:21   
mnjam
HVALA LEPA!!! Sedaj ga grem pa hitro malce segreti in dodati riževo kašico, potem pa... PAPICAT!

(odgovor članu mnjam)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?