|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POTEK INSEMINACIJE
1.10.2004 16:20:13   
Darja*
Pozdravljene punce!

Moram rečt, da je za mano naporen dan. :( Utrujena sem od vsega tega letanja po bolnišnici.
Za mano je inseminacija, vse ki to še čaka vam lahko povem, da to ni noben bav bav. Zgleda kot en ginekološki pregled, ki pač traja mal dlje, cca 15 minut.
Zjutraj je moj dragi dal seme ( ob 8h , ob 13h pa sem bila jaz na potezi. Najprej naredijo ultrazvok, pregledajo folikle, potem pa po taki cevki vstavijo semenčece. malo je neprijetno, ampak je za zdržat. Izvidi od dragega so danes bili zelo dobri, kajti na spermiogramu ni kazalo tako dobro.
Moje življenje bo sedaj potekalo nemoteno, nobene bolniške ali kakega mirovanja. 14. oktobra moram narediti test in posebej je povdarla da CB, kajti ta je najbolj zanesljiv. In če je uspelo :bravo::bravo: se beomo veselili, če pa me preseneti :hudicek: M, gremo pa v nov boj. Danes začnem z dabrostonom.
Hvala vsem, ki ste držale pesti, za vsako ena :rozica:

Lepo se imejte!

Darja*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   POTEK INSEMINACIJE
1.10.2004 16:28:06   
GoYa
Zdaj pa držimo pesti, da se kaj prime!

LP,GoYa

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   POTEK INSEMINACIJE
1.10.2004 16:46:02   
ZARA
...mi tud drzimo pestke...:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   POTEK INSEMINACIJE
1.10.2004 17:12:54   
Pia73
Darja* :bravo::bravo::bravo:

Če ti ni odveč mi prosim povej ali si to delala v MB? Pri katerem dr. pa?
Kolikokrat pa si zaradi vsega morala v MB - mislim vse skupaj UZ itd!!!

Držim pesti! :miska::miska::miska:

Lp Pia73

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   POTEK INSEMINACIJE
1.10.2004 18:48:41   
Darja*
Hallo Pia73:rozica:

Ja to so mi delali v MB. Moja zdravnica je dr. Gavrič-Lovrenc. Ampak to insiminacijo mi je delala ena druga zdravnica, ki pa žal ne vem kako se piše.
Poteka pa takole:
1. dan M javiš kar po telefonu
5. dan ciklusa - klomifen
6. dan ciklusa sem imela prvi ultrazvok,
13. dan spet ultrazvok
15. dan spet ultrazvok
16. dan ( danes ) inseminacija:bravo::((

Tako, da sem šla v MB 4 krat. Sicer malo ob narodnih urah ob 10h, kar pa je težko zaradi službe, ampak jaz nisem imela težav in sem lahko šla na pregled.

K kateremu zdravniku pa ti hodiš?

Lp Darja*

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   POTEK INSEMINACIJE
1.10.2004 22:11:16   
Anitka
Darja* :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Drži se in želim ti :modri::duda::roza:

Anitka:metulj:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   POTEK INSEMINACIJE
2.10.2004 9:49:41   
Pia73
Jaz hodim k dr. Reljiču! Zato me je zanimalo! Čeprav še vedno nekako upam, da nam bo uspelo brez tega,... Držim pesti zate in upam, da ti uspe!!! :miska::miska::miska:

Lp Pia73

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   POTEK INSEMINACIJE
2.10.2004 20:24:09   
Darja*
Pia 73

Dr. Reljič je meni delal ultrazvoke in operiral mi je pregrado, moram rečt da je dober zdravnik. Do sedaj sem slišala same dobre stvari o njem.
Tako da si v dobrih rokah.
Tudi jaz sem dolgo upala, da bo šlo brez zdravniške pomoči, a žal ne gre :(
Nama bo pač pomagalo zdravstvo.

Lp Darja

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   POTEK INSEMINACIJE
4.10.2004 12:21:05   
koala
Darja*!
Absolutno držim pesti!!
To kar pa praviš za dr. Reljiča pa je definitivno res, je moj G in se maksimalno potrudi!!
:bravo: :bravo: :bravo: :rozica: :rozica: :rozica: za takšne zdravnike ker so res zlata vredni!!

Koala

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?