|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prazna vrečka
13.3.2007 0:09:08   
malecka
ojla, mene pa zanima kaj se zgodi z plodom, ko ti v 5-6 tednu na pregledu povedo da je vrečkica prazna.ali je odmrl, ali je bila premočna želja za otroka-navidezna nosečnost-
pr men je bila taka situacijapred 11 leti sem user posted image in donosila, pred 5-imi leti sva se z dragim trudila a ni bilo nič user posted image cele dve leti-pa tud user posted image  ni bilo vsak drug mesec. potem sem zanosila in so ugotovili da ni ploda-sledilo je čiščenje in prejokane noči, po prvi user posted image  pa sta se pokazali user posted image  in danes je to 2-letnikuser posted image . no sedaj sem pred 2-ma mesecema zopet rodilauser posted image . sem zelo srečnauser posted image , ampak se vedno znova sprašujem-kadar berem zgodbe o ss- kaj bi imela in kakšen bi bil moj otročičekuser posted image , ki sploh ne vem kam je odšel. v mojem srcu je pustil rano, čeprav sva bila povezana le kratek čas.
no sem mal zašla, no a katera ve odgovor na moje vprašanje, hvalauser posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prazna vrečka
13.3.2007 7:25:04   
mika
kaj bi imela in kakšen bi bil moj otročiček , ki sploh ne vem kam je odšel.

v tvojem primeru je bilo 'slepo jajce', tako da user posted image  sploh ni bilouser posted image , zato si morala na čiščenje. žal se tudi to dogaja. misli, kakšen bi bil tvojuser posted image   so -(SAJ NE vem kako se naj drugače izrazim) -nesmiselne(upam, da se ne sliši pregrobo). drugače je kadar plodek odmre, ampak v tvoje trebuščku user posted image ni bilo  in ni nikamor odšel, ker ni niti prišel. vsaj tako jaz razumem.
tudi moji prijateljici se je to zgodilo v prvi nosečnosti. bila je obupana in se je spraševala kako je to sploh možno. sedaj ima 2 leti starega fantka. jo pa skrbi, da se ji ne bi to ponovno zgodilo, ko bosta 'šla' po še enga user posted image

žal mi je za vsako user posted image , ki mora skozi to kalvarijo

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.3.2007 9:56:18   
Naja31
Meni se je to zgodilo prejšnje poletje. Prazna vrečka in nato čiščenje.
Sploh se ne sprašujem kakšen bi bil user posted image , ker ga v bistvu ni bilo.To ni isto kot SS ali ko plodu neha srček utripati. Ne vem pa zakaj se to zgodi.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2007 11:42:23   
Jumpy
Meni se je nekaj podobnega zgodilo v tej nosečnosti. S tem, da sem imela 2 GV, v eni je bil dojenček, druga pa je bila prazna. Ginekologinja je bila bolj skopa z razlago, dejala je le, da imam zato tudi višjo koncentracijo hormonov in mi je zato tako slabo. Na NS pa mi je druga gin. razložila, da tega dojenčka ni nikoli bilo, da sta se ob ovulaciji sicer sprostili dve jajčeci, a oplojeno je bilo le eno, drugo pa ne. Včasih se zgodi, da se neoplojeno jajčece začne obnašati kot, da bi bilo oplojeno in se razvijati, a dojenčka ni notri. Vseeno pa je bila v prvem tromesečju moja nosečnost vodena kot večplodna. Prazna GV je izginila šele v 14. tednu.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?