|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedek...problem?
12.3.2007 20:50:15   
Anonimen
Kot je ze iz naslova jasno: noseca sem 13 tednov in 4 dni, in danes se mi je pojavil temno rdec/rjavkast izcedek? to je moja prva nosečnost.

kaksne mate ve izkusnje in kaj naj naredim?
v sredo imam redno kontrolo pri zdravniku, naj počakam, ali naj grem ze dan prej?

Hvala vsem za pomoc
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izcedek...problem?
12.3.2007 21:57:20   
Anonimen
Lahko samo počivaš,kaj drugega žal ti ne more nihče pomagati.Počakaj do srede

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.3.2007 9:26:11   
ger06
tudi meni se je pojavil izcedek nekje v 14 tednu, bil je bolj rumeno rjavo roza kombinacija, ko sem šla k ginekologu mi je naredila UZ-vaginalni in ugotovila da imam posteljico zelo nizko(čisto nad MV).

Priporočila mi je več počivanja, nič skakanja, dolgotrajne hoje, hoje v hrib in spolnih odnosov. Rekla pa je tudi da se v 90% posteljica dvigne.

Nevem če je tvoj primer isti, najboljše da res počivaš do obiska ginekologa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2007 9:32:07   
Ninica
Tudi jaz sem imela v prvi nosečnosti na začetku izcedke, bili so bolj rjavi ali svetlo rjavi. Nikoli mi niso znali povedati zakaj. Le da naj počivam. Se mi je pa pojavil nekoliko prej kot tebi, tako da sem dobila še Dabroston. Samo se mi je kljub temu še enkrat ponovil in ni bilo nič narobe z otročkom. Ena G mi je rekla, da je to lahko zaradi kakšne počene kapilare v materničnem vratu.

Res ne vem kako naj te potolažim. Počivaj! Nič ne dviguj in počivaj.

LP, Ninica

(odgovor članu ger06)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2007 10:20:59   
janapan
Ne čakaj na sredo, pokliči svojega g in ti bo potem on povedal ali priti takoj al počakat. Drugače pa miruj kaj drugega ne moreš nardit. Verjetno ni nič takega tako da se ne preveč sekirat...čimprej pa pokliči ginekologa. lp

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2007 11:51:12   
anita1984
tudi meni so se pojavili izcedki že kmalu, ko sem ugovovila , da semuser posted image (nekje v 6 tednu). šla sem dežurni G, katera mi je predpisala počitek in tabletke dabroston. od takrat, na srečo, se ni več pojavil.

na tvojem mestu bi šla takoj k G, če ne drugače vsaj zaradi tega, da bi se prepričala da je vse OK. sicer mi je G rekel, da so izcedki pogost in normalen pojav med user posted image , vendar že zaradi pomirjenosti in prepričanja, da je vse OK, bi na tvojem mestu odšla na pregled predčasno.pa še user posted image  boš videla prej.
lp in veliko sreče!

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2007 13:20:57   
sanci
Pozdravljena,
tudi jaz sem dobila v 1.mesecu rjav izcedek, in sem dobila dabroston in morala sem par dni počivati, vendar ne čakaj, pojdi že danes, ker nikoli ne veš...
Bo pa po tabletah sigurno vredo. Tako, da kar pogumno naprej in naj teuser posted image čuvajo.

Sanci

(odgovor članu anita1984)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2007 13:47:08   
janapan
Samo toliko, meni g ni dala nobenih tablet in mi ni bilo potrebno počivati in je bilo prav tako vse bp. 

(odgovor članu sanci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.3.2007 19:06:09   
Eva*
Najprej....zgleda, da sem prej odkljukala anonimno...

Uglavnem, punce hvala za pomoc, sem klicala danes zjutraj ginekologa in je rekel naj pocivam in pocakam do srede, le ce bo sprememba na slabse naj se pridem pokazat.

tako da upam na najboljse...

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......