|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko so vaši malčki kaj užaljeni?
1.10.2004 12:59:01   
L&F&B
Midva se počasi zdraviva, a mu moram dajat trikrat na da kapljice Operil, kar pa ni enostavno. Do včeraj mu sploh nisem dajala, ker mi Luka ni pustil, pa še mož mi je rekel, da naj ga ne mučim.:zmeden:Danes pa me zopet zbudi ob štirih zjutraj, ker ni mogel dihat. Nosek je imel čisto zamašen. Pa rečem možu, dost je afnanja, jaz mu lahko pomagam le tako, da mu dam te kapljice v nos. Mož ga je držal, no jaz pa sem mu dala kapljico v vsako nosnico. Ampak kakšno dretje je to bilo!!!:((:((:((Do sedmih zjutraj se je jokal in ihtel, prava drama se mu je dogajala. Saj sem ga non-stop po naročju ujčkala in tolažila. A nosek se mu je super spucal. Ma, pa da je bil lahko tako užaljen? Ta scena se mi je do sedaj zgodila trikrat. Prvič pri 5m, ko nisem prišla še tisto sekundo do njega, ko se je zbudil, drugič ko sem mu skušala z aspiratorjem očistiti nosek in pa danes. Prav traumo imava obadva od tega danes.
Zato pa me zanima, ali se tudi vaši malčki tako razjezijo na vas in so tako užaljeni, ter kako jih potem potolažite?:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Koliko so vaši malčki kaj užaljeni?
1.10.2004 13:12:04   
Donja
Nekaj podobnega se je nam dogajalo, ampak krajši čas. Uporabljati pa sem začela Operil razpršilo za nos. Ko pa sva imela kapljice pa sem mu jih dala, ko je spal. Razpršilo pa si sedaj kar sam not stisne.
Ko pa je moj užaljen, pa se našobi in reče, da je žalosten. Pol pa se topimo okrog njega zakaj. In ko pove se pomenimo. Je pa tudi kot mali bil zelo razumljiv in ni preveč trmaril.

(odgovor članu L&F&B)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Koliko so vaši malčki kaj užaljeni?
1.10.2004 13:17:42   
L&F&B
Ja, sem kar jezna nase, da mu jih nisem dala že v spanju. Pa mu nisem, ker se potem zbudi. Joj, problemi:grrr::grrr::grrr:!

(odgovor članu L&F&B)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Koliko so vaši malčki kaj užaljeni?
1.10.2004 13:20:17   
Donja
Pol pa res raje razpršilo nabavi. Sicer pa se to uporablja tako samo par dni, pol pa je fajn aqvamaris, za čiščenje.

(odgovor članu L&F&B)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?