|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dehidracija
12.3.2007 17:19:10   
piškotka
Hčerkica je danes dobila drisko in vročino 38,7. Bili sva pri zdravnici, ki nama je rekla, da mora veliko piti, za vsak slučaj pa nama je dala tudi napotnico za bolnico, če bi bilo zaradi dehidracije. Zdaj pa sem vsa prestrašena, ker ne vem, kdaj nastane dehidracija in kdaj je potrebno otroka peljati v bolnico. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dehidracija
12.3.2007 17:52:11   
kofetek2010
glej, da bo jeziček rožnat in vlažen - večkrat naj naredi po par požirkov user posted image

upam, da se stanje čimprej umiri user posted image

(odgovor članu piškotka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2007 17:59:59   
Primoza
Dajajte ji za piti rehidracijski napitek Nelit 60, ki se ga dobi v lekarni. Glejte da ga boste redčili s predpisano količino vode.

Drugače pa je važna tudi barva urina, če postane temna, je to znak dehidracije, seveda če ne pije kakega pesinega sokauser posted image .

(odgovor članu piškotka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2007 18:30:29   
piškotka
Zdravnica je rekla, naj do večera (od približno štirih popoldan) spije vsaj liter tekočine. Ampak toliko je ne bo mogla, saj nikoli ne pije toliko. Zdajle sva trenutno spili dobrih 6 dcl. vode in čaja. Ali bo dovolj?

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2007 18:33:09   
Primoza
Bolj pomembno kot količina tekočine je vrsta tekočine. Zato je priporočljiveje piti rehidracijske napitke, ker bolj zaležejo kot voda ali čaj. Seveda pa je slednje bolje kot nič.

(odgovor članu piškotka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2007 19:58:31   
NRMM
Jaz sem moji dajala za pit Isostar,ker nelita nismo spravli v njo in smo se izognili dehidraciji.

user posted image

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu piškotka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2007 5:53:24   
Primoza
Tudi ta ideja ni slaba. Mi smo mu običajno Nelit naredili v borovničevem čaju.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.