bambi
|
No, punce drage moje, zdaj ste pa ve malo zamešale stvari.... po eni strani hvalite našo "socialno državo", po drugi strani pa ste zgrožene ker za invalidne otroke ni invalidskih vozičkov, ker za slepe ni pripomočkov ??? Zdaj pa jaz vas ne razumem???? A je že katera bila s svojim otrokom pri nas v bolnišnici???? A je katera že bila z otokom v bolnišnici v tujini???? NO, jaz sem bila oboje in vem zakaj imam takošno mnenje glede našega zdravstva in sociale..... Plačujem zdravstveno zavarovanje, grem v tujino, otrok zboli, tam seveda ni možnosti, da bi otroka moral pustiti samega v bolnišnici, tako kot pri nas, ampak starš mora biti zraven....no, in potem mi naša država pošlje račun za storitve, ker sem bila z otrokom v bolnici..... pridem s SLO, grem z ta malo v bolnico, spim sede na stolu, moram vzeti dopust za to, ker ne dobim bolniške, saj se pri nas daje bolniška samo za nego in varstvo otroka, v bolnici pa ima otrok nego in varstvo...... Pa je kdo že videl kakšno varstvo imajo otroci pri nas v bolnišnicah???? No, tudi to sem jaz videla, otroka ki joče je je nemiren, zavežejo za posteljico, tako da od onemoglosti potem po 1 uri kričanja zaspi...... IN TO JE SOCIALNA DRŽAVA?????? NE vem no, očitno ste skoraj vse zadovoljne z razmerami pri nas, tudi jaz sem nekaj časa bila, dokler nisem na lastni koži občutila nesramnosti naše države in želim vam vsem skupaj, da tega ne boste nikoli doživele NO, sedaj smo že pri drugi temi.....