|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nikoli več ...
11.3.2007 21:46:06   
kepa*
verjetno ne bom noseča, ne bom čutila brc, ne bom v pričakovanju malega bitjeca ...user posted image user posted image user posted image

Tako sem žalostna, da bi se najraje zjokala. Pa vem, da sem lahko srečna in tudi sem, da imam tako zlatega sineka, da je z njim vse ok, da je tak sonček, ampak v meni je še vedno želja po še enem otroku, nočem živeti v zavesti, da sem že odrodila, da je zame to poglavje končano.

Pa očitno je. Moj noče več otrok, ker pravi, da ima enega dovolj in se boji, da bi lahko bilo kar koli narobe, zakaj tvegati ...

Jaz pa nočem, da bi bil Gašper sam, tako rad ima otroke ...
Kako se sprijazniti?
Pa tako me zaboli, ko zvem, da je katera od prijateljic in znank ponovno noseča. Sem kot bi bila nevoščljiva. Pa čeprav jim želim vse dobro in jim privoščim, bi rada bila tudi sama na njihovem mestu. A vem, da nikoli več ...user posted image user posted image

Saj po drugi strani mi razum govori, da je mogoče tako bolje, ker sem imela v prvi nosečnosti kar nekaj komplikacij, a srce je tisto, ki ne da miru ...
Kako se sprijazniti?

Letos pa bo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nikoli več ...
11.3.2007 21:51:44   
Nattka
Nikoli ne reci nikoli. Mogoče si pa tvoj premisli, če ne zdaj pa morda kdaj kasneje. Saj veš, upanje umre zadnje.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2007 21:56:05   
Blejka26
nikoli ne izgubi upanja!mogoče bo res čas pokazal svoje in si bo tvoj premislil.Želim ti vso srečo

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2007 22:03:24   
madela
Pomembne so želje od obeh. Jaz imam tri in si še zmeraj želim še enega,pa je tudi moj proti. Jaz se ne bom kar tako sprijaznila.Čez par let,ko bodo tile zrastli grem v akcijo z prepričevanjem,kako lepo bi bilo imeti spet dojenčka.Jaz mislim,da bo tudi on spremenil svoje mnenje. Sem ga vprašala če on kdaj pomisli na še enega,pa je rekel,da 2 sekundi na mesec,torej ne bom vrgla puške v koruzo.
Če niso bile zdravstvene težave takšne vrste,ki so ogrožale tebe ali otroka se splača malo drezat,morda pa si le premisli. Vso srečo!!

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2007 22:12:24   
Blacky30
Eh, nič se sekirat, poglej mene. Cel januar in februar sem tu gor jokala in tarnala, kako moj noče več otrok in da ne vem, kako se bom sprijaznila s tem itd. Sva se ravno v januarju spričkala glede tega in je rekel, da ne bova več imela. Pa poglej mojo temo pred 10 dnevi:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1366388&mpage=1&key=

Vedno je upanje.user posted image Veš, kaj je pri meni pomagalo. Ker sva šli s prijateljico sami v toplice z otroci, sem izkoristila priliko in sem mu po mailu poslala zgodbo o meni, kaj čutim, kako trpim zaradi njegove odločitve, v bistvu sem mu izlila najino življenjsko zgodbo. Je imel kaj brat.user posted image  In sem čakala. Pa me je že naslednje jutro poklical, da je prebral in da se bova pogovorila. Jaz sem samo čakala. No, potem pa mi je povedal, da je že dalj časa opažal, da sem žalostna in je predvideval, da me to tako mori in se je tudi on začel ukvarjati s to mislijo, kako bi bilo..... in se je odločil, da pa bi nekje jeseni, ko bo imel manj obveznosti s šolo in vsem ostalim, lahko začela delat na user posted image . In verjemi, jaz sem že čisto obupala nad njim, vendar sem morala to poglavje s tem pismom zaključiti. No, obrnilo se je pa čisto v drugo smer in zdaj sem res SREČNA!

Kar pogumno, sem prepričana, da si bo premislil.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2007 22:22:33   
Maxica
Nikar ne obupaj. Pogovori se z njim, povej mu za svoje želje, povej mu, kako razmišljaš. Pa pusti času čas.
Meni je moj tudi rekel, da sta dva dovolj, ampak jaz sem si pustila še odprto možnost, da v roku petih letih dobimo še enega člana. Ga bom že nekako prepričala, hehe.
Nikar ne bodi žalostna, boš videla, da se bo še vse uredilo tako, kot se mora.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2007 22:23:58   
kepa*
Hvala vam za lepe besede, saj vem, čas bo prinesel svoje. Včasih je pač tak večer, ko si drznem biti žalostna.user posted image

Letos pa bo!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2007 22:32:14   
Maxica
Kepa, sem pozabila prej napisati - večkrat se tako uleži na posteljo, kot imaš na avatarju, pa ga ne bo treba več zelo prepričevati.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.3.2007 22:33:34   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Kepa, sem pozabila prej napisati - večkrat se tako uleži na posteljo, kot imaš na avatarju, pa ga ne bo treba več zelo prepričevati.user posted image

user posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.3.2007 22:34:08   
kepa*
Maxica, hehe, da bi jaz tako izgledala ... Verjamem, da ga ne bi bilo potrebno prepričevat user posted image user posted image user posted image

Sicer pa bom jaz tako izgledala po dieti, ki se bo končala, kaj pa vem, nekje leta 2010, hehe.

Letos pa bo!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2007 7:29:32   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Nattka

Nikoli ne reci nikoli. Mogoče si pa tvoj premisli, če ne zdaj pa morda kdaj kasneje. Saj veš, upanje umre zadnje.

Se strinjam in tudi jaz sem zadnjič točila solze zaradi čisto istega pogovora, ki sem ga imela z mojim.

V nalsednjem pogovoru, pa je bilo njegovo mišljenje že drugačno, meni v prid.

Razumem ga, ker včasih tudi sama pomislim, da nama je en otrok dovolj. Razlogov je več, ne bi jih zdaj naštevala. Ampak globoko v meni pa je želja po še enem......

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.3.2007 10:17:08   
ronja
Ej, ko sem prebrala prvi odstavek, sem mislila, da so ti odkrili kaj, zaradi česar si neplodna! Tam se ne bi dalo pomagat, ampak mišljenje, ljudje, odnosi, to so pa fleksibilne zadeve! Saj možje tudi kdaj spremenijo svoje mnenje! Se jih da prepričat, nežno in počasi;) Res pa mu moraš povedat, kaj čutiš, kako ti je to grozno... Moški baje malo kasneje vzljubijo misel na otroka, čeprav jaz nimam takih izkušenj, moji fantje bi vsi takoj meli otroke...

Midva si sicer oba želiva več otrok, čeprav sem trenutno v pričakovanju 1. ves čas bolana. Pa kaj, če bo z user posted image vse v redu, se vse splača!

Meni se tudi zdi fer, da imajo otroci brate in sestre, to je nekak naravno, jaz si ne predstavljam bit brez njih!

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.3.2007 16:47:02   
Anonimen
Me spominjata na bivšega soseda iz rojstne vasi. On je imel od prej enega otroka - že odraslo hčerko, ona pa nič otrok, a ima službo zaradi katere je vedno med njimi. In njej je že tiktakala biloška ura in smo vsako leto čakali kdaj bo, kdaj bo. Pa ni bilo. On si ni želel več otrok, je rekel, da je ena dovolj. Potem je pa ta njegova hčerka iz prvega zakona zanosila in rodila. In smo si mislili, da sedaj pa res nič ne bo, ker je pač že dedek. Ko je imela njegova vnukinja par mesecev, pa povesta, da sta tudi onadva naročila... očitno ga je vnukinja pošteno zmehčala. In sedaj imata sina.

Boš videla, da se bo tudi tvoj omehčal...

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
12.3.2007 19:36:39   
sanasan
Te popolnoma razumem...tudi midva imava ta problem....imava (njegovega) najstnika in (najino) malčico... za oba skrbim večinoma sama, ampak on noče niti slišati še o enem, jaz bi pa kar še dva user posted image  
Sem poskušala že s 'kupčijo'user posted image pa niti to ni ratalo...
ampak kar še nekaj upam....

Upam, da ga uspeš prepričati....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.3.2007 9:53:31   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: kepa*

Pa očitno je. Moj noče več otrok, ker pravi, da ima enega dovolj in se boji, da bi lahko bilo kar koli narobe, zakaj tvegati ...

Zakaj sploh iti iz hiše, ko pa te lahko avto povozi, te kdo oropa,... Nekam napačno razmišljanje s strani moža, bi rekel.

IZVIRNO SPOROČILO: kepa*

Saj po drugi strani mi razum govori, da je mogoče tako bolje, ker sem imela v prvi nosečnosti kar nekaj komplikacij,...

So bile večje, oziroma kakšne so bile?

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?