|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovul testi
11.3.2007 9:13:57   
stunfek
Katera ima izkušnje z ovul testi? Zanima me namreč zakaj v navodilih piše, da če je druga črtica bleda se to smatra kot negativen rezultat. Veliko punc sem že slišala tožiti, da se jim itak samo bleda črtica pokaže.

Jaz jih ta mesec uporabljam. Prejšnji mesec sem prehitro obupala zaradi nesigurnosti s to bledo črtico. Ta mesec sem si pa rekla, da bom dosledno testirala od 10 dne ciklusa dalje in videla, če mi bo pokazalo kdaj dve črtici.

A ima katera kaj izkušenj z njimi? Prosim delite svoje izkušnje z menoj. Hvala! user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovul testi
11.3.2007 10:22:07   
nicolina
Jaz sem jih tudi en mesec uporabljala, pa so mi kazali tudi bolj blede črtice. user posted image  Čeprav sta sluz in BT nakazovali ovulacijo. Tako, da res ne vem,kaj je s temi testi. No, tisti mesec ni bilo nič z mojo zanositvijo. Ne vem, če si ih bom še kdaj kupila, ker niso ravno poceni. Morda pa jih ne bom več rabila, če bo ta mesec obrodil sadove.user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2007 11:20:24   
kepica
Tudi jaz sem bila dva meseca nazaj trmasta in sem O teste delala od M naprej in ugotovila, da sem prej zmeraj čist sfalila O. No, razen, če je tusti mesec O prišla zelo pozno. V glavnem močna črtica se je pojavila šele 22. dan ciklusa, M pa sem dobila 30. danuser posted image Ne vem, kaj je s temi testi, jaz jih sploh ne kupujem več. Drugega ni, kot da zmečeš cel kup denarja. Kupila bi le še f-test, pa ga nikjer ni za dobituser posted image Drugače pa se bom vdala in pustila času čas, ko bo, pa pač bo. Sem že kr mal obupala, tako da se bom nehala obremenjevat. Mogoče bo pa ravno to pomagalo.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2007 12:14:02   
stunfek
Zanimivo. A ima mogoče kakšna sotrpinka pozitivne izkušnje? user posted image

Stunfek

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2007 14:17:33   
honka
Jaz sem v petek prvič uporabila ovulacijski test Today, zato še ne morem rečt, kako in kaj. Sem pa slišala, da je tale test vredu.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2007 17:53:32   
Anitka
Jaz sem imela pa pozitivne izkušnje s testi iz ZDA, ki se jih da naročit na www.testsforless.com user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu honka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2007 21:24:48   
moni30
Jaz bom pa ta mesec prvič preizkusila Seratec-ove teste (v paketu jih je 6, stanejo pa 9,50 eur). Te so mi priporočale kolegice, ki so imele dobre izkušnje z njimi. Bomo videli kako se bodo pri meni obnesli.
Tudi pri teh piše, da če se pojavi le rahla črtica, da to pomeni, da test ni pozitiven. To pomeni le, da v telesu je nekaj Lh, ni ga pa še dovolj, da bi nakazoval pričetek ovulacije.

No, bom javila kako so se obnesli. Upam na najboljši iziduser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2007 21:35:40   
stunfek
Kje pa si kupila te teste? Jaz sem kupila Ovul test v DM, ki pa so precej dražj (okoli 14 evrov) , pa še samo 5 jih je noter. Bom jaz tudi raje te seratec-ove nabavila user posted image

Stunfek

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.3.2007 21:57:43   
moni30
Seratec-ove lahko kupiš v lekarni. Tisti, ki jih je omenila Honka (Today) pa je celo 7 v paketu, samo ne vem koliko stanejo. Mogoče nama bo Honka lahko kaj pomagalauser posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2007 6:34:27   
daga11
Tud jaz sem si prejšnji mesec kupila teste ampak tudi meni nič se ni fejst obarvala, vendar pa mislim da je test bil ok!
Zato ker sem testitala dva dni prej preden- ko naj bi bila ovolacija -pa ni bilo nič, zadnij dan tud ne , naslednji pa je bil -rahlo obarvana črtica.
Po ovulaciji pa spet nič!!
Po mojem mnenju mi je vsaj nekaj pokazallo kar mi pred in po ovulaciji ni !!!

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2007 15:15:06   
Anonimen
Jaz sem si merila BT, opazovala sluz in istočasno delala O teste. Čista katastrofa! Po količini sluzi in BT naj bi O bila, ampak testi mi niso pokazali nič. Sem pa uporabljala teste Testflores (neki takega, sem že pozabila) in Dm-ove teste. Škoda denarja in čas za O teste. Merite si raje BT par mesecev zapored in potem boste točno vedele kdaj imate ovulacijo. Sicer pa slončkanje na 2-3 dni, pa uspeh ne more uiti.
Po pol leta je tudi nama uspelo, kljub PCO.

Lp, pa čimveč user posted image user posted image

(odgovor članu daga11)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
12.3.2007 23:25:30   
honka
Torej, meni je tale test Today poslala prijateljica, ki dela v Medisu, tako da ne vem, koliko dejansko stane. No, danes sem ga delala 4. dan in mi je pokazal črtico, ki se mi je zdela enako močna kot kontrolna in menim, da je to to. Bom jutri še enega naredila, da vidim, kaj bo. Ja, no, kaj vem, ti testi in vso to živciranje in tempiranje... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.3.2007 15:14:12   
Puppy
ja meni se je tudi tako pokazalo naprimer dans sem naredila in je bila druga slabsa kot  prva, drugi dan sta pa bile obe mocni , drugi in tretji dan isto (mocni) cetrti dan je pa bila samo ena. tako da verjamem da ce je slabsa druga da ni se ta dan

(odgovor članu honka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.3.2007 0:14:13   
honka
Torej, včeraj sta bili obe črtici enako močni, danes pa je bila testna manj močna od kontrolne, tako da domnevam, da je bila včeraj ovulacija, danes pa je skoraj da več ni. Me pa zanima glede teh plodnih dni. Ali pravilno mislim, da so plodni dnevi recimo 4 dni pred ovulacijo in potem še na dan ovulacije in še en dan potem?

(odgovor članu Puppy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.3.2007 6:23:45   
stunfek
Ovulacija se ne zgodi takrat, ko ti testi za ovulacijo pokažejo dve močni črtici!!Takrat, ko sta obe črtici močni je največ tistega "LH" hormona, ki poskrbi, da folikel poči in se izloči jajčece - torej pride do ovulacije. To se zgodi kakšen dan potem (okoli 24 do 36 ur potem ko vidiš močni črtici). Tako, da ko imaš močni črtici na testu je treba biti še fejst aktiven user posted image  in user posted image , kot za šalo.

Stunfek

(odgovor članu honka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.3.2007 6:32:41   
Katina
Tudi sama sem poskusila z O-testi, ki sem jih naročila iz ZDA. Testirala sem po navodilih do M, vendar sem le 2x zagledala komaj opazno črtico. 13. dan ciklusa sem imela ravno pregled pri G, ki je ugotovila, da O ni prepričljiva in da folikel meri le 11 mm - predvidevam, da tudi O testi zato niso pokazali O.

Naslednji mesec sem začela jemati Klomifen in ponovno uporabila O-teste. Tokrat je bila črtica enako močna kot kontrolna.

lp,Katina

(odgovor članu honka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.3.2007 6:39:33   
stunfek
Zanimivo Katina. Hvala za te info. In seveda hvala vsem, ki ste se oglasile. Jaz sem ta cikel začela testirati z O testi 9 dan cikla in imam do sedaj 4 testerčke s šibko črtico, danes pa je bila že precej močnejša ampak ne tako močna kot kontrolna. Nalašč ta mesec ne bom obupala ampak sem si nabavila dovolj testerčkov, da "speljem" do konca in vidim, če dočakam enako močno črtico user posted image . Bomo videli.

Stunfek

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.3.2007 14:36:34   
nemrak
user posted image user posted image
stunfek, držim pesti, da ti ta mesec uspe!!!!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.3.2007 18:51:15   
stunfek
Kje se potikaš nemrak? Imaš malo pavze od RR? Aja, seveda..ti si se preselila med srečke nosečke user posted image . Hvala za stisnjene pestke!

Stunfek

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.3.2007 19:35:23   
stunfek
Uf, pravkar sem zagledala super črtico na ovulacijskem testu. Kako lepo! Če že na nosečniških testih ne ugledam nič je pravi balzam ugledati pozitiven rezultat vsaj na teh Ovul testih...hehhehe. user posted image

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.3.2007 23:25:27   
honka
Danes sem spet naredila test in ni črtice, tako da sem ovulacijo izgleda imela, kot sem mislila. Zdaj pa me zanima, kot sem že vprašala in ja, saj verjetno je že kje odgovor na to... skratka, glede plodnih dni. Je tako, da so 3 ali 4 dnevi pred ovulacijo in pa potem dva dni po ovulaciji plodni???
Hvala in lp!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.3.2007 9:44:26   
stunfek
Ja, honka. Vzameš 4 dni pred O in potem še en dan po O in to je to. Naše okno priložnosti...user posted image

Stunfek

(odgovor članu honka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.3.2007 15:58:27   
PC Baby
Jst vas pa moram razočarat, ker je moji kolegici O test kazal črtico vsak teden enkrat (kar ni možno), meni pa cel mesec nič. Ravno danes zjutraj sem ga naredila in ni blo nič, pozneje pa sem bla pa pri G, ki mi je rekla, da se na UZ vidi, da imam O.

Ko sem jo vprasala to s testi, je rekla naj jih kar proč vrzem, ker sploh niso zanesljivi in da ko so oni delali ene eksperimente, je enkrat celo na moškem urinu pokazalo, da je ovilacija user posted image

Tako, da zdaj sploh ne vem več kaj naj... user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Prekrivalo za striženje, ki lovi lase
abee

Ali bi ti uporabljal(a) prekrivalo za striženje las v obliki narobe obrnjenega dežnika, ki lovi lase tako, da ne padejo na tla?

Da (35%)

Ne (53%)

Ne vem (12%)

Število vseh glasov: 75

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!