|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Si ga želi ali ne?
10.3.2007 23:20:00   
Anonimen
Ma jaz sem pa v dilemi. Si moj želi user posted image  ali ne? Že več kot pol leta ne jem več KT (na pobudo user posted image ). Ko imam ovulacijo hodi naokoli s kondomi, čeprav si ga potlej ne natakne user posted image . Ko ga direktno vprašam ali si želi user posted image  ali ne pa se izmotava z odgovorom.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Si ga želi ali ne?
10.3.2007 23:25:16   
mamči
Ja tako na hitro ti ne bi znala povedat. Lahko, da res ni goreče zagnan, lahko ga pa bega samo par malenkosti.
Najboljše, da se vidva lepo pomenita, pa si bosta oba na jasnem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2007 23:26:27   
Felicity
Najbrž res ne, če ne zakaj kupuje kondome?
Pogovorita se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2007 23:27:24   
Marogica
Najbrž si ga ne želi, tako kot ti. Vsaj sedaj še ne. Mislim, pa da ti bo moral sam odkrito povedati.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2007 23:28:45   
Anonimen
Kondome res kupuje, vendar jih potem ne uporabi!
Saj sem že začela to temo, pa ne da in ne da jasnega odgovora!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2007 23:30:17   
Anonimen
pa se izmotava z odgovorom

To pomeni kaj, da se izmotava?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2007 23:31:42   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: Miranda

Kondome res kupuje, vendar jih potem ne uporabi!

Ja saj to je  čudno:  si jih kupi, pa pol ne uporabi user posted image . Kdo bi zdaj to razumel ?
Meni se močno zdi, da trenutno še on sam ne ve, če je pripravljen na bebico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.3.2007 23:32:11   
monikap
poskusi mu povedat da si želiš user posted image in bi zelo rada vedela kaj si on o tem misli in če je pripravljen na to potem boš pa videla na čem si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.3.2007 23:41:16   
Anonimen
Kaj pomeni, da se izmotava?
To, da mi reče:"Saj veš."
Jaz pa nič ne vem in mu to tudi povem. Pol pa pravi: "Saj sem ti že povedal." In kaj mi je povedal: da mi ni treba več tablet jest. In zakaj user posted image  kondome kupuje? In jih potlej ne uporabi? Sploh ga ne razumem.
Da si želim user posted image  pa mu vsak dan povem in pokažem.
Je možno, da ga je strah, ker sem imela dvakrat ss?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.3.2007 23:47:51   
Anonimen
Možno,ja, da ga je strah....

Ko se bo naslednjič "izmotaval", ga vprašaj, kaj ti je povedal. Čeprav je lahko tudi njemu težko, verjetno, da je tudi on na nek način prizadet zaradi ss, saj je šlo tudi za njegovega otroka, četudi je v primeru ss ženska tista, ki to najprej občuti.

Poskusita se v miru pogovorit, ne tik pred zdajci, da ne bo imel slabega občutka, da pritiskaš nanj ali da vrtaš v njega.

Držim pesti, da se zmenita, predvsem pa, da vama uspe user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.3.2007 23:54:55   
Anonimen
Ja, zelo ga je prizadelo zaradi ss. Trenutno dva sodelavca pričakujeta naraščaj in enkrat mu je ušlo z jezika:" ja, oni majo lahko user posted image , ti jih pa zavržeš". Dobesedno tako je rekel in te besede so se mi kakor nož zarezale v srce

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
11.3.2007 0:01:27   
Anonimen
Ojoj, kaj takega je pa kar težko prebrat.....user posted image

Poskušajta se umirit v tej želji, da bo otrok spočet iz veselja ne iz "mus", pa bo obema lažje. Bi bilo dobro, ko bi oba dala občutke in razmišljanja iz sebe....bosta potem bolj uživala, pa vse skupaj bo šlo lažje, če bosta sproščena. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.3.2007 9:10:08   
stunfek
ojoj, ta izjava je pa kar huda...da jih zavržeš. Hmmm...torej  na nek način meni, da si pravzaprav ti kriva za ss. Sta se pogovorila, ko se je zgodilo, zakaj do tega pride? Da bi mu bilo jasno, da to pač ni od tebe odvisno...Mogoče nista razčistila stvari po ss. Morda sta se premalo pogovarjala. V glavnem. Pogovarjat. Pogovarjat in še enkrat pogovarjat. To je recept za večino težav.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.3.2007 9:27:46   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Miranda

Če bi si ga želel, bi po moje dal jasen in odločen odgovor: "JA, želim si otroka." So pa njegove besede bile gotovo nož v tvoje srce. Mislim, to da tebe krivi za ss... in ti pove s tako krutimi besedami... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?