|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Luščenje kože med prstki na nogah???
10.3.2007 22:11:40   
rody
user posted image Pozdravljeni user posted image

Na vas se obračam z željo , da mi prosim pomagate z nasveti oziroma z kakšno konkretno izkušnjo.

Pa gremo od začetka:
Imam sina star je 14 mesecev. Čez zimo se nama je pojavila težava s suho kožo, po telesu sva to kar hitro in enostavno odpravila, ko sva se začela mazati z oljem ( ne več z lsoijonom) , na obrazu pa je bila to večja muka, zdravnica je rekla da se nama lahko razvije neurodermitis in nama zato predpisala kremico, ki so jo zmešali v lekarni, a zaman stanje ni bilo nič boljše. user posted image

No tudi to sva rešila, nabavila sva kremo, ki je sicer draga a zelo pomaga (  A derma )  v enem tednu so nama te težave izginile in malček ima po obrazu tako nežno in gladko kožo kot še nikoli do sedaj.

Težava pa je v tem, da se mu je na nogah med prsti, koža prav začela luščiti ????
Ne vem a je to od potenja, suhe kože...???? Ima kdo kašen nasvet kaj lahko še storim. Vedno pazim da po kopanju kožo med prsti zelo dobro osušim in še nato namažem, najprej sem mazala s 100 % gelom aloja vere, nato z bepanthenom plus in sedaj še s to kremo, ki jo imava za obraz. A nič ne pomaga ?

Z lepimi pozdravi, Rody
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Luščenje kože med prstki na nogah???
10.3.2007 22:26:57   
Seven*
Cisto mozno, da so glivice. Nas jih je imel ze dvakrat pa je star 2.5 let.

Gospa sem.

(odgovor članu rody)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2007 22:43:48   
facka
tudi naš ima malo tega, samo pod tamalim prstom, mislim, da so glivice

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu rody)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2007 17:41:31   
rody
Hvala da ste se oglasile, a mislite da so glivice user posted image

Morava k zdravniku ali se da dobiti kakšna krema brez recepta?

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2007 21:48:54   
Pobalami
Najboljše, da vprašaš v lekarni. Proti glivicam je Daktarin krema ali Lamisil. Ne vem, če se dobijo brez recepta.

Ali pa govori z zdravnikom, da ti napiše recept. Po mojem so glivice.

(odgovor članu rody)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2007 9:44:25   
piščanc
glivice lahko odpraviš tudi z milejšimi ukrepi, če seveda niso zelo razširjene. večkrat naj bo brez nogavičk in predvsem copatkov. naj se igra s prstki (npr. išča pujske med prstki, štej prstke, da se premikajo in zračijo...). jaz sem mazala z bepanthenom, da se je sušilo in ni pokalo - vedno po kopanju sem ga namazala med prstki. pa se za zdaj pri obeh pomagalo.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2007 11:28:20   
bt08
Moj je mel to ko je bil še majčken,za enkat je kr ok,sam je veliko bos.Zdravnici sem rekla da mi da nekaj pa mi je eno kremco dala,pa je takoj blo ok.Samo ne sme imeti čevljev rabljenih,bog ne daj,pa dost zračne,še posebej poleti ko je vročina.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.3.2007 21:55:23   
Peli
Glivice lahko mažeš tudi s Canestenom, ga dobiš brez recepta, je pa fino da se noge takrat čimmanj obute.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.