Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nahrbtnik za nošenje iz Promontane 10.3.2007 21:56:56
|
|
|
|
pinkiponki
|
opa, napaka.....pravijo, da je dobr, ne privija
|
|
RE: nahrbtnik za nošenje iz Promontane 11.3.2007 12:09:27
|
|
|
|
coolbabe
|
mi smo ga iskali povsod, še v Promontani so bli vsi rezervirani, preko neta se ga je pa dal dobit - novega seveda. Ker starega moraš imeti res prekleto srečo. No zdej ga imamo in ga ne damo za noben dnar! Bo vse otroke prenesu tamala prav uživa ker ma tko lep razgled, pa res ga ni veliko skupaj tako da ni okoren.
|
|
|
|
RE: nahrbtnik za nošenje iz Promontane 12.3.2007 7:01:34
|
|
|
|
Bostjan-1
|
Moj komentar glede tvoje izbire: ne kupuj nahrbtnika z mrežico, ker ni primerna za tovrstne nahrbtnike. V pojasnilo: upoštevaj, da boš nosila večjo težo (od 15kg dalje), pa se malo ozri naokoli, kje lahko dobiš trekking nahrbtnik (tudi namenjen podobnim težam) z mrežico?! Občutna razlika med mrežico in klasičnim treking hrbtiščem je tudi nepoznavalcu opazna že po slabi uri nošenja (beri - večja utrujenost). Mrežica pri teh nahrbtnikih je bolj modna muha. Obvezno izberi trdno nastavljivo trekking hrbtišče. Če že mora biti Vaude, raje izberi vsaj Jolly Comfort IV. Lahko pa razmisliš tudi o Deuterju KC II ali KC III (www.deuter.com) - ne pa o KC I, ki tudi ima mrežico na hrbtišču. Medtem ko je KC III vsekakor top tovrstne ponudbe, pa je KC II primerljiv s Vaude Butterfly Comfort. Tu ti lahko pomagam, da dobiš novega za najnižjo možno ceno. In zakaj potem sploh še iskati rabljenega Jollyja Light, če dobiš novega, boljšega Deuterja ceneje?! Imam tudi možnost dobiti testna nahrbtnika Deuter KC II in III, pa lahko oba sprobaš na kakšnem resnem izletu/turi (ne samo praznega v trgovini). Kogar zanima, se mi lahko oglasi na bohami@gmail.com. LP, dobro izbiro in varen korak! Boštjan
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?