Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa imate oblečeno ponoči? 10.3.2007 17:12:42
|
|
|
|
Moyca_
|
pižama ali pa nič
|
|
RE: Kaj pa imate oblečeno ponoči? 10.3.2007 18:32:44
|
|
|
|
dulcinea
|
Kadar spim sama imam na sebi pižamo, kdr pa spim z lubijem pa tanko bombažno in predvsem zelo razvlečeno majčko.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Kaj pa imate oblečeno ponoči? 10.3.2007 18:33:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Če sm pr dedcu, nč. Če pa nism pr njemu, sm pa na šihtu in ponavad kr u đinsu. Drgje me pa že tko ni.
|
|
|
|
RE: Kaj pa imate oblečeno ponoči? 12.3.2007 8:52:28
|
|
|
|
muška
|
Ko me zebe , ampak samo ko me zebe pižamo, drugače nič .Srajčk ne nosim ,edino ko možeku obljubim kakšno akcijo, potem si nadenem kakšno presenečenje
|
|
|
|
RE: Kaj pa imate oblečeno ponoči? 12.3.2007 12:53:53
|
|
|
|
filipinka
|
Vedno pizama ali kratka srajcka v obliki kombineze! Vidim, da vas kar nekaj spi v spodnjih hlackah. Zanima me ali si zvecer oblecete sveze in zjutraj spet? Pravijo namrec, da je boljse spati brez, da se tamala malo prelufta! No, jaz sem takega mnenja!
|
|
|
|
RE: Kaj pa imate oblečeno ponoči? 12.3.2007 18:49:28
|
|
|
|
iva01
|
Največkrat spodnjice in zgornji del pižame
|
|
|
|
RE: Kaj pa imate oblečeno ponoči? 12.3.2007 20:28:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija Samo zgornji del pižame,ker spodnji me nervira,ker mi leze v rit. Imam enake težave, vendar me rado zebe, zato oblečem spodnji del pižame od mojega (še dobro da je bolj suh) Spalne srajce ne maram, ker se mi zavija okoli telesa dokler se mi na trebuhu ne naredi obroč
|
|
|
|
RE: Kaj pa imate oblečeno ponoči? 12.3.2007 22:20:33
|
|
|
|
Magi*
|
ne morem bit brez gat, se počutim tako zelo naga
|
|
RE: Kaj pa imate oblečeno ponoči? 13.3.2007 12:18:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Odkar poznam mojega, spim v pižami. Me je on navadil. Prej sem pa v spodnjih hlačah in majici s kratkimi rokavi.
|
|
|
|
RE: Kaj pa imate oblečeno ponoči? 13.3.2007 12:28:45
|
|
|
|
bt08
|
pozimi pižamo z dolgimi rokavi in dolgimi hlačami,poleti pa samo mikico.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?