|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   predebel penis???
10.3.2007 2:38:26   
Anonimen
ojoj! pomagajte!
na kratko: stara sem 20 let. sedaj imam fanta in nisma mogla sexat ker je mene preveč bolelo!
in ne vem zakaj (devica nisem več)??? fant je oh in sploh... čudovit. ampak jaz se vseeno ful sekiram.
res me privlači ampak ne vem kaj se dogaja. user posted image
a mislite da... vaja dela mojstra (če mojster dela vajo)?
pomagajte starejše in izkušenejše!
p.s.: nima tako zelo velikega, da se razume. malo že no, ni pa ekstrem. user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: predebel penis???
10.3.2007 7:23:08   
Blejka26
ker ti je fant tako všeč si mogoče mlo premalo sproščena in se ne prepustiš popolnemu toku ki vaju vodi.probaj se sprostiti in uživati,če ne gre drugače spij kozarček alkohola za pogum.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2007 8:13:29   
Erdbeere
jaz bi se kar strinjala z domenatalijo. verjetno si bila polna pričakovanja in pod nekim hudim pričakovanjem. Lepo se sprosti pa bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2007 9:30:50   
snake
spi par bambusov pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2007 21:43:10   
firasto
Predebel ne more bit, kvečjemu predolg, če ga nima pod nadzorom. Vendar je v tvojem primeru problem v sproščenosti. Predigra, pa spet malo predigre, nato pa še malo predigre, pa zopet malo predigre...no počasi bo že bolje.

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2007 19:57:31   
bamby

IZVIRNO SPOROČILO: firasto
Predigra, pa spet malo predigre, nato pa še malo predigre, pa zopet malo predigre...

...in pol ti že pride, preden ti ga sploh not vtakneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu firasto)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2007 20:57:08   
Anonimen
Predebel ne more bit

Oja lahko je tud predebel, lahko...in to ni prav nič fajn...

(odgovor članu firasto)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.3.2007 21:14:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Predebel ne more bit

Oja lahko je tud predebel, lahko...in to ni prav nič fajn...

Se strinjam, ker se je meni zgodilo enako. Iz tanjšega sem šla na debelejšega user posted image
Ja, ene parkrat je malo bolelo - prvič najbolj - sem mislila, da sem spet izgubila nedolžnost user posted image user posted image user posted image No, potem pa je šlo vsakič bolj gladko. Zdaj sva skupaj že kar nekaj let in mi njegova debelina popolnoma ustreza user posted image user posted image
Je pa res, da boli manj, če se sprostiš.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.3.2007 14:28:55   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Predigra, pa spet malo predigre, nato pa še malo predigre, pa zopet malo predigre...

...in pol ti že pride, preden ti ga sploh not vtakneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.3.2007 23:06:30   
firasto
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

A ni to fajn?  Pol, ko ti ga noter vtakne ti pa lahko pride še enkrat, pa še enkrat... in pretakaš energije po vsem telesu, jih pretvarjaš in shranjuješ...

"Kako naj odpustim?"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.3.2007 23:08:56   
firasto
IZVIRNO SPOROČILO: caffee
Se strinjam, ker se je meni zgodilo enako. Iz tanjšega sem šla na debelejšega user posted image
Ja, ene parkrat je malo bolelo - prvič najbolj - sem mislila, da sem spet izgubila nedolžnost user posted image user posted image user posted image No, potem pa je šlo vsakič bolj gladko. Zdaj sva skupaj že kar nekaj let in mi njegova debelina popolnoma ustreza user posted image user posted image

No, se pravi, da ni predebel, le navadit se ga moraš, pa sproščena bit, a ne?

"Kako naj odpustim?"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.3.2007 12:03:27   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: caffee

No, se pravi, da ni predebel, le navadit se ga moraš, pa sproščena bit, a ne?

Nekako tako jauser posted image , kot tudi predolg ne more bit user posted image

< Sporočilo je popravil caffee -- 14.3.2007 12:04:06 >

(odgovor članu firasto)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
14.3.2007 21:39:32   
Anonimen
Ej tvoj problem mi je cisto znan, ker sem tudi sama to dozivljala. Z bivsim sva seksala kot zajca, ko sem pa dobila sedanjega fanta se nisva ujela skoraj leto in pol. Po vsakem poskusu sem zacela jokat in se bala da se bova zaradi tega razsla... Ker res, ce sex ne stima... potem v odnosu nekaj fali. Pri bivsemu je bil penis manjsi in tanjsi, ta sedanji fant ima pa vecji penis in debelejsi.. ocitno ga moja tamala takoj ni mogla sprejet, ker me je zmeraj bolelo... Neznam povedat kako nama je ratalo, sam probaj vstrajat na tem, da gre fant pocasi notri, ti pa bodi cim bolj sproscena, ko bo enkrat steklo brez bolecin, potem kasneje bo vse ok. Bos vidla. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
15.3.2007 10:36:01   
daysi
spi par bambusov pa bo

Jaz bi še dva zraven, definitivno pomaga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.3.2007 17:21:06   
firasto
IZVIRNO SPOROČILO: daysi
Jaz bi še dva zraven, definitivno pomaga.

Ja, dva še bolj debela, potem se ti bo pa tvoj kmalu zdel glih prav.

"Kako naj odpustim?"

(odgovor članu daysi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?