Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ginekologinja v Šk. Loki 10.3.2007 7:49:34
|
|
|
|
LARIKA
|
Jaz jo bom zamenjala, ker se vozim od daleč. Poleg tega me pa resnčno moti, to da se sestra ne javlja na telefon! Sem klicala cel dan, pa se mi ni javila. Sem skoraj znorela. Tako da morem razmislit h kateremu bom šla. Ali v Trbovljah ali pa bom v Ljubljani poiskala koga. Zato bi prosila tudi jaz za kakšen dober nasvet h komu it.
|
|
RE: ginekologinja v Šk. Loki 10.3.2007 10:50:53
|
|
|
|
smotka lonib
|
Jaz sem jo imela pred 13 leti, pa sem jo zamenjala. Zamenjala sem jo po SS, ki sem ga imela pred 13 leti. To pa zato, ker me je ful prestrašila, ko sem po SS imela kar naprej neke krvavitve. Mi je napisala kup receptov (ne ve kakšnih zdravil, ker jih je moj novi G vrgel stran-za glavo se je tud prjel, ko je bral recepte), pol je pa še rekla, da enih stvari ne smem jesti , ker lahko pride do vnetja in ne bom mogla imeti otrok . Jaz pa v jok . Še isti dan sem šla k novemu G s katerim nisva v sorodstvu, so pa najini sorodniki povezani oziroma smo mi z njim družinski prijatelji. Je pa res, da hodim v Novo Gorico. Ni mi žal, da se moram enkrat na mesec voziti tja (sem noseča), ker nimam ure in sem na vrsti, ko pridem tja. Če ne bi bilo njega ne bi imela doma že dva otroka. Tud moja mami je šla stran od nje in tud hodi v NG kot jaz. je imela težave z meno in ji tud ona ni znala pomagati. Dr. Stražarjeva je drugače zelo prijazna ampak, ko pride do zapletov, jih ona ne zna rešiti. Sem zadnjih nekaj let tudi jaz slišala pripombe o njej. Lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: ginekologinja v Šk. Loki 10.3.2007 22:59:05
|
|
|
|
ancka1
|
Jaz sem jo imela in sem jo zamenjala, ker mi ni bila všeč. Veliko se je sicer šušljalo o vsemogočem, vendar se jaz nisem ozirala na to. Problem sem imela s tem, da je bila ordinacija velikokrat nenapovedano zaprta in sem šla iz Kr velikokrat zastonj v ŠkL. Druga stvar je bilo pa moje kronično vnetje, ki mi ga nikakor ni zdravila. Pisala mi je recepte za Canestene in to je to. Kao je bilo vedno vse v redu. Takrat sem zamenjala G in imela potem za hudo zastarano vnetje kup posegov in zdravljenja. To je bilo odločilno.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?