Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 13:12:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Baje je možno kupit posebni vok za steklokeramično ploščo . Ne me držat za besedo, sem nekje ujela, pa ne vem kje in od koga
|
|
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 13:13:29
|
|
|
|
Mina1
|
Mi imam glih zaradi jeklenke steklo keramično poščo. Tudi meni se zdi nevarno, kaj pa vem.
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 13:15:21
|
|
|
|
kofetek2010
|
obstaja vok z ravnim dnom sicer ni čist tak kot tist taprav, ampak vok pa le je pa celo teflonski je, se mi zdi
|
|
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 13:23:09
|
|
|
|
Naja31
|
Mi imamo plin, pa nimamo jeklenk. Smo priključeni na plinovod. Glede voka pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 13:46:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi za steklo-kermaično ploščo. Ko sem še imela plin me je zemraj skrbelo, pa še eno omarico več imam frej sedaj ko nimam več plina.
|
|
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 13:48:52
|
|
|
|
Lunca1
|
Midva imava plin, jeklenko imava pa na podstrehi.
|
|
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 13:57:06
|
|
|
|
Anonimen
|
zakaj pa ne bi na steklokeramični mogla kuhat v voku? jaz skos kuham v voku pa mam steklokeramično! v novi hiši pa defenitivno indukcija, plin mi še na misu ne pride, pa mam plinovod in na plin se bomo ogrevali!
|
|
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 13:57:45
|
|
|
|
barbara b
|
Obstaja tudi steklokeramična plošča z enim ali dvema plinoma.
|
|
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 14:44:01
|
|
|
|
pikica123
|
Steklokeramična plošča, definitivno. Pri mojih se je lani plinski kuhalnik užgal, ker je sestra pozabila ugasnit. Sicer je blo k sreči prec pogašeno, na koncu nč hudga, ampak jst nebi reskirala.
|
|
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 15:24:17
|
|
|
|
2 Sraki
|
Indukcija je zakon Res pa je tudi, da dobiš posebno ploščo za vok, ki je vdobljena oz. greje naokoli, je pa od firme AMC (koliko stane pa je drug problem)
|
|
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 15:38:30
|
|
|
|
Kalamaki
|
Obstaja tudi steklokeramika, ki ima eno "plato" z vdolbino za vok. Če ga zelo veliko uporabljaš se verjetno splača, sicer pač ne.
|
|
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 18:50:14
|
|
|
|
marsovcek
|
Mi imamo tud steklokeramično pa zlo velik kuhamo z vokom.
|
|
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 20:04:04
|
|
|
|
skokica01
|
Punce hvala za vaša mnenja. Ja,vok z ravnim dnom res obstaja, ampak ni isto Jaz sem pa tak uživač pri kuhanju, da me potem jezi, da je stvar samo podobna tistemu kar bi naj v resnici bila. Bom poiskala ploščo z vdolbino, pa bomo videli, če ne stane celo premoženje, se sigurno zanjo odločim.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Prihaja nova serija logopedskih LahkonočnicEvropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Vprašanje.
пеперутка16
Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?