Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
življenska doba pudra :) 9.3.2007 9:27:25
|
|
|
|
solatja
|
že od oktobra imam vichyjev puder, ker ga skoraj nič ne uporabljam. sicer sem z njim zadovoljna, amapk noče ga zmanjkat (30 ml). zdaj razmišljam o nakupu novega, in sicer iz (naj)višjega cenovnega razreda (npr. Lancome, Dior, YSL, Chanel... kakšni predlogi? se mi na pomlad sploh splača kupvat nov puder, ki ga (s tako porabo, ki pa se zna ob kvaliteti pudra izdatno povečat ), do poletja zagotovo ne bom porabla? bo jesni še ok? priporočate kako fajno tenirano kremo namesto pudra?? ker imam mešano- mastno kožo, bi blo fajn, da je kak lahek, z zaščitnim faktorjem in seveda precej obstojen itd. (blablabla)
|
|
|
|
RE: življenska doba pudra :) 9.3.2007 9:44:20
|
|
|
|
Seven*
|
Jaz mam Diorjevega - najboljsi do slej!!
|
|
RE: življenska doba pudra :) 9.3.2007 9:48:53
|
|
|
|
soncece24
|
Jaz imam trenutno Dior fluid puder, pa razmišljam ravno obratno kot ti, da bom za čez poletje, ko bo toplo nabavila enga vicy-jevega, lažjega. Meni je ta diorjev sicer ful fajn, res lepo prekrije in je zelo obstojen, ampak se mi zdi tak težek na koži, da bi čez poletje raje imela kaj bolj zračnega. Sicer je pa najboljše, da greš v kakšno drogerijo in prosiš za testerje, pa malo sprobaš, pa boš sama videla, kaj ti najbolj ustreza.
|
|
RE: življenska doba pudra :) 9.3.2007 16:23:06
|
|
|
|
Seven*
|
Soncece, tale moj Diorjev je meni ful lahek. Kot da ne bi imela nic gor. Je pa Dior Eclact Satine, al nekaj takega.. Katerega pa imas ti?
|
|
RE: življenska doba pudra :) 9.3.2007 16:30:32
|
|
|
|
dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: Seven Soncece, tale moj Diorjev je meni ful lahek. Kot da ne bi imela nic gor. Je pa Dior Eclact Satine, al nekaj takega.. Katerega pa imas ti? jst mam tud tega...pa mi kozo kljub vsemu skup vlece...se najrajs mam kar tonirane kreme od vichyja...
|
|
|
|
RE: življenska doba pudra :) 9.3.2007 16:35:33
|
|
|
|
TaisTa
|
Solatja, baje je zelo kvaliteten Lancome Teint Idole Ultra. Do sedaj še nisem spoznala punce, ki ne bi bila zadovoljna z njim (katere so ga pač poskusile). Pa tudi odtenki za porcelanke obstajajo, kar je pri nas prava redkost. Je pa baje srednje prekriven, obstojen, da naravni videz, s SPF 10, lakeh, nemasten, nekomedogen. Skratka, kar si zamisliš! =) Sama ga še nisem imela čast poskusit.
|
|
|
|
RE: življenska doba pudra :) 10.3.2007 16:19:10
|
|
|
|
soncece24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Seven Soncece, tale moj Diorjev je meni ful lahek. Kot da ne bi imela nic gor. Je pa Dior Eclact Satine, al nekaj takega.. Katerega pa imas ti? Jaz imam fluida. Mogoče je moj bolj težek, ker je vlažilen ne vem, sicer sem z obstojnostjo res zadovoljna, ampak tistega občutka lahkotnosti kože pa ravno nimam. Sploh, ko se mažem z njim, ko da bi se s kako pasto mazala ko se pa vpije, je pa vredu - moram še kakšnega poskusit, samo najprej bom tega porabla, je predrag za stran metat
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?