|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MMS
9.3.2007 8:01:46   
M81
Zakaj mi ne gre posiljat in prejemat mms sporocil?Operater mi je rekel da imam v nastavitvah vse o.k.Menda naj bi tja poslal nekaksno sporocilo.user posted image Ali katera kaj ve?Help?

27.07.2001 ob 2.00 h se nama je rodil sin Anej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MMS
9.3.2007 10:34:12   
Nixxon
Pa ima prejemnik tudi MMS telefon? Drugače ne vem zakaj ne, če so nastavitve res vredu.

(odgovor članu M81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2007 12:43:22   
M81
Ja telefon ima podnastavitev MMS.Samo ne vem zakaj ne gre ce je pa vse o.k.

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2007 13:01:56   
bamby

Meni se zdi, da ti mora pa operater aktivirat pošiljanje in sprejemanje MMSjauser posted image  Pokliči še enkrat tja na brezplačno številko in jih vprašaj. Tako je namreč naredila moja kolegica, njen operater je pa Debitel.

(odgovor članu M81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2007 23:09:27   
M81
Moj operater je tudi Debitel.Moj fant je tja klical pa so mu rekli da je vse vkljuceno.Ne vem kaj je narobe.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2007 11:34:36   
bamby

Jaz se sicer za ta MMS nikoli nisem zanimala, ker me ni pritegniluser posted image , ampak ali je morda v samem aparatu kakšna opcija, ki naj bi storitev potrdila? Ali pa je morda celo treba kakšno številko vnestuser posted image   Ne vem, samo ugibam.

Sicer imaš pa tudi na debinetu možnost vključitve raznih stvari. Pokukaj še tam, če dobiš morda kakšno navodilo.

(odgovor članu M81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2007 12:23:23   
TheAngel
Za Debitel ne vem, za Mobitel in SiMobil pa vem, da pokliče tja pa rečeš da imaš nov telefon. Ptoem pošljejo brezplačni SMS z nastavitvami in samo klikneš shrani... Se nekaj dogodi v notranjosti gsmja in MMS dela. Enako tudi za GPRS.

Kako lepo je biti v troje...

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.3.2007 13:06:11   
M81
Ne vem,ampak prej mi je MMS vedno delal sedaj pa ne.user posted image

(odgovor članu TheAngel)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.3.2007 18:21:28   
M81
Sem ze  uredila.user posted image

(odgovor članu M81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.