Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj je že to za ena pesmica? 9.3.2007 7:51:20
|
|
|
|
Janya
|
Men se zdi da je to od Čurija Murija v Afriki.
|
|
|
|
RE: kaj je že to za ena pesmica? 9.3.2007 7:51:43
|
|
|
|
muki1
|
mali potepuh prebudil se je rano sosedov bosopet prebudil je še mamo in mahnil jo je v svet cvetlice je nabiral metulje je podil .... je obiral za zajci se podil ......... tako je rekel sosed, da v svet bo že še šel a mamico da svojo, bo vedno s sabo vzel. Malo mi manjka vmes besedila
|
|
RE: kaj je že to za ena pesmica? 9.3.2007 7:59:11
|
|
|
|
muki1
|
Mislim da manjka še: A glej ob prvem mraku pritekel je nazaj, tja v mamino naročje preplašen, da je kaj Tako je rekel sosed......
|
|
RE: kaj je že to za ena pesmica? 9.3.2007 8:32:18
|
|
|
|
crci06
|
YES! Odločila sem se, da manjka še "MALINE je obiral..." Nekam znano se mi zdi... Zdaj moram pa le še .mp3 najti... Najlepša hvala!
|
|
|
|
RE: kaj je že to za ena pesmica? 28.3.2007 11:19:01
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Tako gre cela pesmica (je ena najljubših od mojega pikeca): Prebudil se je rano sosedov bosoped, poljubil je še mamo in mahnil jo je v svet. Cvetlice je nabiral, za zajci je podil, maline je obiral, siničke je lovil. A, glej že v tisti noči pritekel je nazaj, tja v mamino naročje, prestrašen, da je kaj. Tako je rekel sosed, da v svet bo že še šel, a mamico da svojo bo vedno s sabo vzel.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?