|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nevem vec kako....
30.9.2004 11:20:20   
*NaTaŠa*
....naprej.Zacelo se je v nedeljo ko sva prisle od malo prehlajene babice domov.In zgleda se je necesa nalezla saj je od takrat nemogoca, meni pa se ze mesa.Nic noce jest, pit se nekako.Dve zlice v usta in jok.Sva sli k zdravnici ki je ugotovila da ima vneto grlo, in dobili sirup.Jaz vsa vesela v upanju da zdaj bo pa boljse in se ji bo po parih dneh vrnil tek.Nic od tega.V celem dnevu poje par zlic cesar ji pac dam.Joka, sitnari....da to ni dovolj, sva imeli cez dva dni po obisku pri zdravnici, posvetovalnico, kjer so me, ker se punci ne redi, zaslisevali kot eno kriminalko, ce ji sploh kaj dam za jest.Ponoci se pa zbuja na 15 minut, tako da ze 4 dni nic ne spim.Jest noce, pit noce, dojit se manj, nosit tudi ne.Tako da ce v prih dneh ne bo bolje bom znorela, saj sem z zivci na koncu.

je imela se katera take probleme?

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nevem vec kako....
30.9.2004 11:33:07   
Anonimen
Če so jo zdravniki pogledali in nič narobe z njo (seveda razen da ima vneto grlo), potem je najbolje, kar lahko narediš, da pokličeš na pomoč mamo, taščo, prijateljico ali pa koga tretjega, da prevzame skrb za malčico za nekaj časa, da si ti lahko malo odpočiješ. Včasih tako pač pride, verjetno pri večini, da si z živci na koncu. Tako, da če le imaš koga, ga sedaj malo vpreži. Pa ne misli, da si kot mama odpovedala. Vsem se dogajajo take stvari, to je povsem razumljivo, da te štiri neprespane nočli tako izčrpajo, da otročku več ne moreš biti v pomoč.
Kar pa se neješčnosti tiče, mislim, da če ima vneto grlo, ne more jesti, ker jo pač grlo boli. Tudi sama trenutno prebolevam gnojno angino. Zdravila jemljem tretji dan, pa me grlo še vedno boli. Verjetno tudi njo. Je pa dobro, če pije. Daj ji kaj sladkega, kar se ji bo zdelo dobro. Teh nekaj dni je pomembno, da pije.

(odgovor članu *NaTaŠa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nevem vec kako....
30.9.2004 12:18:24   
L&F&B
Jaz sem trenutno na istem. Luka je prehlajen in mu ni nič prav. Sitnari, joka kot da bi mu ne vem kaj delala. in to že cel teden. Pa ne delam nič drugega, kot da ga nosim po rokah. Ponoči pa imamo prave koncerte, dobesaedno. Ponoči se zbuja na pol ure in pomaga le, če z njim v naročju plešem po njegovi najljubši skladbici. No ja. Problem je ta, ker sem zbolela tudi jaz in tudi meni se na trenutke zazdi, da sem že čisto na koncu.

Glede hrane se ne sekiraj preveč. Ko so malčki bolani nimajo apetita. Tudi samo telo se tako brani proti infekciji. Važno je, da dobi dovolj tekočine. Ti garantiram, da ko ozdravi, bo vse nadoknadla. Probaj pa ji ponujat večkrat lahko prebavljivo hrano v manjših količinah, najbolje po žlički. Pri nas gre edino še jogurt v promet. Ga pa ne silim nikoli s hrano, ki mu ne paše. Če vama je dojenje še vedno večina obrokov, poskušaj si stisniti mleko in ji ga dajaj po žlički ali pa jo poskušaj podojiti v polsnu.

Ker si dojenčki še ne zmorejo izpihavat sluzi, najbrž tudi zato ne more spati, ker teško diha. V prostoru kjer spi ji daj par kapljic eteričnega olja za lažje vdihavanje(ne sme vsebovati evkalipta, ker ta dojenčkom preveč draži sluznico). Pa privoščite si vseeno kak sprehod po sončku, seveda toplo napravljeni.

Čim prej se pozdravita...:metulj:

(odgovor članu *NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nevem vec kako....
30.9.2004 18:18:03   
*NaTaŠa*
Hvala obema za odgovor.Dudldi moja princeska na sreco nima zabasanega noska, tako da deiha lahko.Dojiva se pa zal ne vec ker jo je tudi to pred kakim mesecem cez noc minilo.Sem jo se kake 14 dni ponoci prelisicila, zdaj pa me je ze pogruntala.Pa sem misl
ila da ji pac joska vec ne pase, ampak ni to.Tudi ce si mleko iztisnem in ji dam po flaski, enkrat potegne in vrze flasko stran.Vem da se ji bo tek povrnil, mocno upam pa da kmalu, da ne bom prej zivcnga fasala.

lp

(odgovor članu *NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?