Annny
|
Punce, to ste pa res zelo lepo napisale:bravo::) Je pač tako s temi strijami... Že včeraj zvečer sem jih kazala mojemu, ker nisem vedela, kaj bi to bilo..pa se mi je samo smejal in je rekel, da naj se ne sekiram zaradi teh par črtic..Res je moškim prav malo mar za take 'malenkosti', če je ženska drugače urejena (pa včasih tudi če ni):)- Ampak je žal tako, da ko prvič vidiš kaj takega..bi res kar mal šmrk šmrk.. No ja, saj bo.. Niki, lepo da si se spomnila- res imam jutri ob 7h zjutraj CTG..V torek sem imela UZ, ki ga je delal neki drug G - Tratnjek (ne moj osebni G)...celo večnost je premikal tisto sondo sem in tja po mojem trebuhu in zraven učeno gledal, prikimaval, odkimaval..potem je sledil (zelo boleč, auč) pregled materničnega vratu...nakar je G rekel: 'No, se mi je kar zdelo, da bo tako. Hja, nič, gospa, počasi boste šla rodit- kontrola v petek'. MISLIM- HALO, to je vse, kar sem zvedela od njega...med pregledom sem ga vprašala nekaj stvari, pa je kar nekaj brundal v tri krasne.. TAKO DA čisto nič ne vem, kaj se dogaja z mano!! Samo vsak dan, predvsem zvečer, me boleče špika (v nekakšnih intervalih) na dnu trebuha..ja, pa včeraj sem imela spet ves otrdel trebuh.. Tistega slavnega čepka pa še nisem videla :)- Tako da...kar bo pa bo..Jutri zjutraj greva z dragim skupaj na CTG- upam, da bo tam kakšen bolj zgovoren človek, ki mi bo malo bolj pojasnil, pri čem sem:zmeden:
|