|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A so to strije...
30.9.2004 10:37:28   
Annny
Mogoče se bo kateri zdelo smešno, ampak jaz sem kar malo žalostna...
Na boku so se mi pojavile 3 rdeče poševne proge (kot bi razpokale žilice, ampak to ni to..pa nič ne boli)- a je možno, da so to strije? Niso pa nič 'ugreznjene' noter. ZELO se vidi. Zdaj mažem s hladilno kremo, ampak ni nič bolje- kaže celo, da se nekaj 'dela' tudi na drugem boku.

Sicer vem, kako izgledajo strije- imam 2-3 drobcene prav tako na boku, ampak so bile od začetka bele (se v bistvu skoraj ne vidijo), RDEČE PA NIKOLI!!
Zato mi res ni jasno, kaj bi bilo to!
Je kaj drugega- kaka alergija?
No, noseča sem pa 37t 4d.

A mora res vsaka nosečnost pustiti na telesu kako sled, hmm??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   A so to strije...
30.9.2004 10:44:29   
niki5
Anny, meni so se pri prvi nosečnosti na tak način naredile, potem pa postanejo srebrne (bele). Nisem pa imela nobene na trebuhu (kljub temu, da je ogromen). Sedaj v drugi nosečnosti so se mi pa točno nad popokom par naredile :( zgleda da mi bo res vsaka nosečnost pustila spomin.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A so to strije...
30.9.2004 11:10:26   
Annny
Niki, hvala za odgovor..
Potem je to to- se mi je kar zdelo.
Tudi pri meni je zanimivo, da nimam nobene strije na trebuhu.
Si mazala s kako posebno kremo, ko so se ti pojavile? No, saj pri tem ni kaj dosti za naredit..samo tako za boljši filing..

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   A so to strije...
30.9.2004 11:13:56   
Annny
Hm, tudi meni je kar mal tesno pri srcu, ko gledam te 'razpoke'...ampak kaj naj..bistvo, da bo pikica zdrava- saj potem, ko bomo začele malo športati, se bodo tudi strije manj videle (ko bo koža bolj napeta in prekrvavljena)...Pa kakšne kremice..saj bo, šmrk šmrk:((

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   A so to strije...
30.9.2004 11:25:36   
Anonimen
Anny pozdravljena.Če želiš imam imena kar nekaj dobrih krem za boljšo elastičnost kože proti strijam.Če imaš možnost se za potep po Trstu ali Gorici,jih najdeš v lekarnah ali specializiranih trgovinah.Intensivna krema antistrije od Collistar(400 ml 36,50 eurou).....Crema Future mother od Aventa(200 ml 14,98 eura)Vebuje ekstrakte morskih alg olja papaje in mandeljnov) Cura& Attesa di mamma donna CHICCO(300 ml 29,90 eura) pa še nekaj drugih,če katera želi jih napišem.Vse kreme se dobi v lekarnah v Italiji,moda tudi v Avstriji.papa

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   A so to strije...
30.9.2004 11:39:39   
Annny
Aventovo bom najbrž res kupila, tudi Vichyjeva je baje zelo fajn. Collistar sem videla v LJ v Muellerju (kar draga kozmetika, kajne?).. Ampak kdove, če vse skupaj v resnici kaj pomaga. Najbrž je bistvo, da koža ostane prožna, elastična. No, poskusiti ni greh :) Hvala, Neva:bravo:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   A so to strije...
30.9.2004 12:28:00   
niki5
imam od Vichy-a, samo nisem bila vsak dan pridna, bom pa sedaj preverila, če res tudi kaj popravi, kot gor piše ;)

V prvi nosečnosti sem pa tudi olivno olje uporabljala pa ni nič pomagalo :( samo vsa mastna sem bila :ups:

Anny, kako je pa kaj s tabo? Jutri imaš pregled, če se ne motim.. kako kaj kaže, že kaj sprememb?

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   A so to strije...
30.9.2004 12:30:03   
niki5
Darča, po prsih jih imam pa tudi jaz in to od prve nosečnosti.. tam pa dvomim, da bi mi kaj pomagalo (tanka koža pa prehitro so naenkrat zrasle :() Važno, da mojega ne moti ;)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   A so to strije...
30.9.2004 12:30:45   
dory
Annny...res nobena krema ti ne bo pomagala...jaz sem zapravla ogromn enega denarja za najdrazje kreme, ker sem mela fiksno idejo, da strij ne bo...no na sredi nosecnosti sem nehala in zacela uporabljat navadno otrosko olje...problem je v proznosti tvoje koze...tako da nobena krema ne dela cudezev...mogoce malo ublazi, prepreci pa sigurno ne...poglej, kreme proti celulitu..mislis da po rednem nanosi ta nadloga izgine?

Glej par strij gor al pa dol...vsaj ves od cesa jih mas :)...in glavno je, da je dete zdravo ane?

Pobozaj busija :)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   A so to strije...
30.9.2004 13:16:28   
Jančika_
Veš kako je rekel moj brat, ko smo zvedeli, da je ena naša znanka, ki je med nosečnostjo blazno pazila na kile in imela mini trebuh brez strij, rodila s carskim rezom? Je rekel, tako se je borila proti kilam in strijam, zdaj ima pa tisto brazgotino! Čeprav tudi ta menda ni nič hudega (ne vem, še nisem nobene videla, a pravijo tako).

Sama sem tokrat imela srečo s strijami, so se mi pa pojavile dlake (grrrrr), ki zdaj po porodu nič ne kažejo, da bodo izginile...bogve, kaj bo v naslednji nosečnosti.

Ni kaj, vsaka nosečnost ti nekaj pusti - poleg vseh tegob tudi otroka:)-.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   A so to strije...
30.9.2004 13:20:41   
dory
No jaz sem se na zacetku se obremenjevala s strijami, kmalu pa to opustila, ker mi je kliknilo,da je vazno samo in izrecno zdravje mojega soncka...no to pa se zdalec ne pomeni, da sem se zapustila :).....jedla kar mi je pasalo, brez zadrzkov in delala tisto kar mi je pasalo...bila srecna(ce izvzamem glavni dejavnik)....rodila sem s CR, kjer je brazgotina, ni pa velika in zelo spodaj, da se fino skrije :)...bi sla pa se enkrat cez vse, tudi ce dobim se kakko strijo zraven, nic hudega...za to, kar potem dobis v narocje bi clovek res naredil vse :)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   A so to strije...
30.9.2004 13:42:56   
nikitta
hm, mogoče ko bomo ZELO stare, bomo občudovale naše strije...kot spominček in ponos na telo, ki je spravilo na svet otročka...:bravo::bravo::bravo:

Upam, da se zavedamo in cenimo lastna telesa, kljub strijam, kilogramom...velja tudi za bodoče mamice in vse tiste, ki si želijo otročka...

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   A so to strije...
30.9.2004 14:28:52   
Pikca
Meni so se pojavile na istem mestu in v isti obliki kot pri tebi Annny, samo malo prej. Sem imela tudi Vichyjevo kremo, trenutno se mažem z Afroditino, pomaga nobena, nastalo je celo še nekaj novih zraven.
(no ne vem, mogoče bi jih bilo še več, če se ne bi mazala)
Lp, Pikca

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   A so to strije...
30.9.2004 14:34:32   
Annny
Punce, to ste pa res zelo lepo napisale:bravo::)
Je pač tako s temi strijami...
Že včeraj zvečer sem jih kazala mojemu, ker nisem vedela, kaj bi to bilo..pa se mi je samo smejal in je rekel, da naj se ne sekiram zaradi teh par črtic..Res je moškim prav malo mar za take 'malenkosti', če je ženska drugače urejena (pa včasih tudi če ni):)-
Ampak je žal tako, da ko prvič vidiš kaj takega..bi res kar mal šmrk šmrk..
No ja, saj bo..

Niki, lepo da si se spomnila- res imam jutri ob 7h zjutraj CTG..V torek sem imela UZ, ki ga je delal neki drug G - Tratnjek (ne moj osebni G)...celo večnost je premikal tisto sondo sem in tja po mojem trebuhu in zraven učeno gledal, prikimaval, odkimaval..potem je sledil (zelo boleč, auč) pregled materničnega vratu...nakar je G rekel: 'No, se mi je kar zdelo, da bo tako. Hja, nič, gospa, počasi boste šla rodit- kontrola v petek'. MISLIM- HALO, to je vse, kar sem zvedela od njega...med pregledom sem ga vprašala nekaj stvari, pa je kar nekaj brundal v tri krasne..
TAKO DA čisto nič ne vem, kaj se dogaja z mano!!
Samo vsak dan, predvsem zvečer, me boleče špika (v nekakšnih intervalih) na dnu trebuha..ja, pa včeraj sem imela spet ves otrdel trebuh..
Tistega slavnega čepka pa še nisem videla :)-
Tako da...kar bo pa bo..Jutri zjutraj greva z dragim skupaj na CTG- upam, da bo tam kakšen bolj zgovoren človek, ki mi bo malo bolj pojasnil, pri čem sem:zmeden:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   A so to strije...
30.9.2004 15:22:46   
beba76
Jaz sem jo obakrat s kar precej preveliko težo odnesla brez strij, mi je pa ostala "lepa" brazgotina po CR, saj se je močno zakompliciralo in me niso mogli vrezat počez in mam pač brazgotino od popka dol... Pa se nič ne obremenjujem z njo, glavno, da je s tamalim bilo vse ok.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   A so to strije...
30.9.2004 15:57:03   
filipinka
:hudicek:Ene na trebuhu, druge na bokih, jaz pa po tazadnji:hudicek:Groza! Je pa res, da se nisem mazala tam, povsod drugje tam pa bolj slabo in zdaj pač mam spomin. Kaj čem! Mam pa bušija ful lepega, tak da bi ga najraje non-stop ven držala. Anny nič se ne sekiraj, saj vidiš koliko se nas prijavilo k tej debati. Torej iz tega sledi, da ima vsaka ženska kje kakšne strije!
Čao, V. in :duda:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   A so to strije...
30.9.2004 17:56:21   
niki5
Jaz sem tudi imela včeraj CTG. Pri nas je navada, da potem sestra nese zdravnici pokazat in sem zvedela samo to, da je ginekologinja zadovoljna in da če ne bom prej rodila se vidimo naslednji teden. Imam pa že krče, včasih me celo ponoči zbudijo, ampak je še vse tako neredno. Upam samo, da ne bo šlo kaj čez rok.. Me pa tudi zanima kako je kaj z materničnim vratom (dolžina, ali je že zrel), bom videla kaj bo rekla naslednji teden, ko bom imela tudi redni pregled poleg CTG-ja.

Če boš uspela se pa kaj javi z novimi informacijami!

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   A so to strije...
1.10.2004 17:23:30   
Pupica
Jah Annny to so pa naše tegobe...jaz jih imam nekaj za spomin iz "mladih"dni, ko sem shujšala 14 kil v 1 mesecu.:(
Med nosečnostjo sem se pa mazala, 2 x na dan z Cura& Attesa di mamma donna CHICCO, in moram rečt, da ni niti ene nove, stare pa so zelo zbledele.Mogoče je tudi masaža pomagala, ne vem:zmeden:
Je pa verjetno veliko povezano z geni, ene jih nimajo, druge uporabljajo kreme in masaže pa jih imajo.:(
Veš če bodo le tri, to niti ni taka stvar...ko bo :duda: tu bo vse pozabljeno!

pupica+:miska:Tia

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?