Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
otrok prvič na počitnicah ... 8.3.2007 18:06:17
|
|
|
|
živa
|
mama pa čisto izgubljena ! Ker morava z možem danes ponoči v tujino in naju cel dan ne bo, sem ga danes dala k babici do sobote. Zdaj pa hodim potiho po stanovanju, ker mislim, da spi, gledam na uro, kdaj se bo zbudil, razmišljam, kaj naj mu skuham za večerjo ... Pogrešam ga, hkrati pa uživam, ker sem se končno malo naspala in spočila - uf, je pasalo, sploh ker sem spet noseča . Saj dve noči niso predolge počitnice, sploh ker ima mali babico zelo rad, ali ne? Lp, živa
|
|
|
|
RE: otrok prvič na počitnicah ... 8.3.2007 18:35:46
|
|
|
|
Blacky30
|
Vidva si kar privoščita. Koliko pa je star mali srček?
|
|
|
|
RE: otrok prvič na počitnicah ... 8.3.2007 19:22:23
|
|
|
|
živa
|
Dobrih 13 mesecev. Lp, živa
|
|
|
|
RE: otrok prvič na počitnicah ... 9.3.2007 7:33:46
|
|
|
|
honey
|
Živa, privoščita si, ker to se tako malokrat zgodi. Ja, je pa res zoprno in nenavadno, ker si navajen na to, da imaš ves čas nekoga pod nogami. Jaz sem bila npr. včeraj sama, ker je šel z babi in dedijem v toplice (za 1 dan), ampak potem ponavadi prespi kar pri njima, ker se mi zdi brez veze, da ga vozita domov samo spat, ker zjutraj bi ga itak peljala nazaj k njima. Ampak sem se že kar nekako navadila, ker se to ni zgodilo prvič, grejo vsaj 1x mesečno v Čateške. Je pa res malo čuden občutek. Ne vem pa, kako bo aprila, ko naj bi šli za cel teden v Moravske. To bo pa malo večja kriza, se mi zdi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?