|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hladilna krema
30.9.2004 8:01:07   
Tinca7
Moram se že na vsezgodi malo razjezit! Včeraj sem v lekarni kupila hladilno kremo in fiziološko raztopino za mojo malo pikico (prihaja sicer šele čez 5 tednov). Danes zjutraj pa sem ugotovila, da ima oboje rok trajanja do 11.2004 :grrr:.
A mi lahko prosim kdo pove, če je to normalni rok trajanja za te stvari, al so mi podturili nekaj starega.
V vsakem primeru bom nesla nazaj, saj do takrat moj sonček sploh še ne bo na svetu!
No zdej mi je mal lažje :)

LP, Tina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   hladilna krema
30.9.2004 9:05:56   
mala
ja fiziološka razstopina ima res kratek rok trajanja tko da naj ti jo dragi kupi ali pa kdo drug ko boš ti s pikico v porodnišnici9nebesaglede hladilne kreme so te pa najbrž mal zaj...imajo kar dolgi rok trajanja no mi uporabljamo Bubchen in je odlična:sloncek:
upam da boš vse lepo uredila pa lp:rozica::rozica:

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   hladilna krema
30.9.2004 9:49:46   
malika
Fiziološko raztopino so ti podturili staro, za kremico ne vem kakšna je. Če je ta za ritko, bi tudi morala imeti daljši rok.Oboje nesi NAZAJ!!!
Je pa s fiziloško tako, da ko jo odpreš, lahko imaš odprto 4 tedne.Ampak za izpiranje noska, tako kot jo uporabljamo me, ima daljšo življenjsko dobo in jo zavržeš po 3 mesecih uporabe(če ti je takrat še sploh kaj ostane).

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   hladilna krema
30.9.2004 10:10:35   
Yasmina
Mene pa zanima zakaj se hladilna krema in fiziološka potrebuje. Namreč jaz NIČ ne vem o teh stvareh :ups: in me zanima kje se to izve. V materinski šoli?

Lep pozdrav in :rozica: za vse.

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   hladilna krema
30.9.2004 10:27:51   
Annny
Ja, tudi v materinski šoli ali pa kar na tem forumu:)-
Fiziološka raztopina se uporablja za čiščenje noska in popka pri dojenčku (čeprav bom za to zadnje sama raje uporabljala alkohol).
Hladilna krema je pa za ritko po vsakem previjanju- da ne postane vneta.
Če sem se kaj zmotila, naj me pa kaka izkušena mamica popravi;)

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   hladilna krema
30.9.2004 11:57:49   
Tinca7
No oboje sem nesla nazaj. Zamenjali pa so mi le hladilno kremo (zdej je do 01.2005). Fiziološka pa je baje vedno dobra le 1 mesec!?!
A se Bubchen kremo lahko uporablja že od rojstva naprej? Meni so namreč povedali, da naj do 3. meseca uporabljam to lekarniško, ker je sigurno najboljša za tanjko otroško kožico.
No, v to lekarno (BTC) pa sigurno ne grem več, ker me je seveda nadrla, zakaj nisem takoj rekla, da rabim daljši rok uporabe. Seveda ji nisem ostala nič dolžna, saj takega lončka ne moreš porabit v 1 mesecu, pri tem da je že včeraj videla, da le zalogo delam za še nerojenega otroka. Groza!!!!

Želim vem več sreče pri nakupovanju potrebščin!

Tina

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   hladilna krema
30.9.2004 12:36:42   
malika
Za fiziološko te je nat..., ker jo za izpiranje noska lahko uporabljaš več kot en mesec.
Glede kremice pa je tako, da je na začetku nogoče res najbolje, da uporabljaš lekarniško, potem pa ostale. Jaz uporabljam največ to lekarniško(lamprehtovo mazilo BebiVal), tu in tam pa tudi katero drugo, čeprav mi je prvo najboljše.
pa tudi to kremico bi ti lahko dala z daljšim rokom, ker na mojem lončku piše rok do 6.2006, kupila pa sem jo konec pomladi(veliko pakiranje)

Lp

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   hladilna krema
30.9.2004 12:37:41   
dory
No tole pa je moja izskusnja...ko smo se odpravljali s porodnisnice, sem se ustavila se v najblizji lekarni, da sem kupila hladilno mazilo...vzela sem tisto najvecjo mozno pakungo, ker so me v porodnisnice naucil, da naj s tem ne sparam :)....kupila, prnesla domov in zaceli smo z mazanjem...po parih dneh je mel tamal cist pikasto ritko..zamenjala sem robcke, brisala ritko z vodo, sele na koncu mi je ustekal, da je lahko krivo hladilno mazilo...in res je blo...no pol sem kupla penatenovo, ki nima tolk cinka in od takrat po ritki nobene pike vec...tud bubchen se lahko uporablja od rojstva...sicer pa ti bo otrocek sam pokazal kaj mu pase in kaj ne...zatorej nima smisla delat zaloge...sej boste po rojstvu se kako mobilne in se boste z veseljem odpeljale do kaksne trgovince...:)

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   hladilna krema
30.9.2004 14:43:12   
asso
Ojla,

res so te nategnili z fiziološko. Jaz jih imam cel kup doma pa sem prav datum šla pogledat, ker se mi je zdelo, da ima precej dolgega in veš kaj se ugotovila: večina je rok do konca 2006, no tudi nekatere pretečejo 2005, vendar jih imam že od lani, namreč jih veliko uporabljam tudi za izpiranje leč.
Če morda pa še ne veste, vsaki "osebi" pripada 1 liter fiziološke na leto (vsaj eno leto nazaj je to veljalo) na recept. Mene je na to doktorca opozorila, mi dala recept in rekla, da naj se zmenim v lekarni, da mi namesto 1 litra dajo več malih (10 ali 20 ml) - pride nekje 20 od 10ml. Zakaj ne izkoristit. Sej nisem nikoli kupovala, ampak sem slišala, da ni glih poceni. Tako samo za informacijo.
Za hladilno mazilo pa nimam pojma kako je, ker tudi jaz še čakam na :angel:.

Lp asso

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   hladilna krema
1.10.2004 8:28:09   
Tinca7
10 ml fiziološke stale 570 sit!!!!!!:grrr:

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?