|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vpis v drug vrtec...
8.3.2007 13:00:31   
anitaz
Koliko varjante je, da se otroka prepiše v drug vrtec, v drugo občino?  Oz. te sploh sprejmejo, če nimaš tam stalnega prebivališča, ampak začasno? Ali si moraš urediti stalno prebivališče?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vpis v drug vrtec...
8.3.2007 13:18:45   
mala
glede tega ni pomembno kje imaš stalno prebivališče-mi imamo oba vpisana v drugi občini-gre se samo za to, da imajo tisti otroci ki živijo v občini kjer je vrtec prednost pri sprejemu v vrtec pred tistimi, ki so iz drugih občin

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.3.2007 13:28:46   
srki
Bivališče ni pomembno. Odvisno je od občine, nekatere občine dajejo prednost "svojim" otrokom oz. če je prostih dovlj mest, tudi tega ne gledajo. Jaz sem ga na začetku imela v drugi občini.

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.3.2007 13:29:40   
srki
Mala, sploh si nisem prebrala tvojega odgovora, ki je seveda čisto istiuser posted image . No ja, saj rada tipkamuser posted image .

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.3.2007 15:10:17   
NinKa
baje je ful odvisno od same občine, kjer vpisuješ. Jaz imam mojega user posted image  v Ljubljani, čeprav imam stalno prebivališče čist na drugi strani Slovenije, mož ima znova čist drugje, začasno pa imamo zopet drugje. Pa so nas sprejeli takoj v dva vrtca in to jasli, tako, da smo na koncu lahko izbirali, kje bi ga radi imeli.

Edino kar pa je, stvari za znižano plačilo pa moraš urejat v občini stalnega prebivališča. In mislim, da mi poleg plačilnega razreda plačujemo + 10 % višjo ceno programa, ker otrok nima stalnega prebivališča v Ljubljani.

To bi pa bilo vse.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.