Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Laser v estetski kirurgiji 8.3.2007 23:31:13
|
|
|
|
taja27
|
Neva, jaz sem bila na laserju / depilacija bikinija. sem kar par let zbirala pogum, ker me je strah voskanja po bikini predelu (no če sem iskrena - povsod). na začetku ti z voskom odstani dlake (naredi obliko frizure, ki jo želiš) nato ti na depiliran predel nanese gel in gre čez z laserjem (kar parkrat) malo zaspeče samo, če je gel že pretopel ali pa če je kje ostala kaka kocina in zato prebija. res ni panike. zdaj je že štiri tedne in se tam spodaj ne dogaja nič. vsaj videti je tako. malo nežnih dlakic sicer čutim pod prsti, ampak to je tudi vse. kar je pa najbolj čudovito, nobenega vnetja. če bi zbrala pogum, bi šla še pazduhe.
|
|
|
|
RE: Laser v estetski kirurgiji 9.3.2007 8:40:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede depilacije,se ne nameravam poslužit laserja.Tisih nekaj dlak pod pazduho in bikini,si kar z brivnikom,vsak teden rešim.Mene bolj zanima,laser,ki odpravi pomanjkljivosti kože:Starostne pege in podobne zadeve Pa kakšno gubico na obrazu tudi bi odpravila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?