Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2007 7:06:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ZVEZDA POLETJA - 8.3.2007 - 8.DAN - VITAM... 8.3.2007 7:31:38
|
|
|
|
tinkav
|
Auroraa,zelo lepo od tebe da si tako pozorna in si vse zapises in nam tako pomagas da vodimo evidenco kako nam gre hujsanje.s tem si me spravila v tako dobro voljo...tudi voljo do hujsanja si mi sam se bol potrdila!!Dobro jutro vsem skupi in zvezdice danes moramo bit mocne!!jaz se nebom vagala,kajti kot sem ze napisala se bom drugi cetrtek.Vsem ostalim pa ki ste shujsale CESTITAM!!!!!!!!tudi jaz si bom danes naredila minestrco in pojedla ogromno sadja.Upam da bomo tako tudi spodbudile Aspirin,da se nam bo pridruzila saj nas je ona pripravila do tega da smo danes skupaj in si tako pomagamo:hvala vsem zvezdicam da mi pomagate
|
|
|
|
RE: ZVEZDA POLETJA - 8.3.2007 - 8.DAN - VITAM... 8.3.2007 7:55:47
|
|
|
|
nina166
|
Evo še mene...tehtnica kaže -1,8 ...sem kar zadovoljna. Danes pa cel dan sadje...sem se založla z vsem živim. Lepo se imejte in prijetno hujšanje
|
|
|
|
RE: ZVEZDA POLETJA - 8.3.2007 - 8.DAN - VITAM... 8.3.2007 8:20:56
|
|
|
|
Tejči
|
Pozdravljene zvezdice, včeraj sem bila poredna in sem za kosilo jedla komplet kosilo (juha, čufti, solata, sladica). Bila sem v šoli in ker nisem nič zajtrkovala, sem bila tako lačna, da sem šla na kosilo. OK, to je mimo, danes pa spet lepo naprej..Tehtnica kaže -1,7 kg, čeprav se ne držim diete tako kot bi morala..si prilagodim, da je lažje in boljše.
|
|
|
|
RE: ZVEZDA POLETJA - 8.3.2007 - 8.DAN - VITAM... 8.3.2007 8:21:46
|
|
|
|
ELENCA
|
evo še mene, -1,5 kg, počasi se daleč pride kajne? danes pa vitamini , no upam da bom preživela...pa še vreme je full zamorjeno... lep pozdrav
|
|
|
|
RE: ZVEZDA POLETJA - 8.3.2007 - 8.DAN - VITAM... 8.3.2007 8:30:51
|
|
|
|
Lara28
|
Tudi z moje strani pozdrav zvezdice! Men je kar groza danes. Cel dan na sadju, pa tak dež..... Grrr Bova z malim cel dan zaprta v stanovanju, pa še sama sva, ati ima danes neko delo dodatno in pride šele zvečer. No upam, da bo šlo. Zdaj sem pojedla porcijo jagod, za kasneje imam pa pripravljeno še eno, pa banane, mango, pomaranče in hruške. Bom si probala čim bolj pestro naredit. No bomo videli!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2007 8:38:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ZVEZDA POLETJA - 8.3.2007 - 8.DAN - VITAM... 8.3.2007 9:33:25
|
|
|
|
cincin
|
Pozdravček! Jaz sem stopila zjutraj na tehtnico in ... - 1,5 kg . Moj prehranjevalni dan bo spet mal čuden, ker grem direkt iz službe v šolo, pa bom že skombinirala: Z: 2 jabki M: banana K: verjetno solata V: ko pridem iz šole zelenjavna juha (sem jo skuhala včeraj) A mogoče kera ve, če na sadno-zelenjavni dan lahko tudi oreščke, bi mogoče takrat ko imam tako natrpan urnik med službo in šolo poglodala kakšno pest študentske hrane, če se sploh sme. Hvala za pomoč in držmo se.
|
|
|
|
RE: ZVEZDA POLETJA - 8.3.2007 - 8.DAN - VITAM... 8.3.2007 9:38:45
|
|
|
|
mojca75
|
tehtnica - -2,5kg (ampak sem 10 dni dlje že na dieti kot ve tko da ne gledat zakaj) Danes - sadje, sadje, sadje, zelenjava ...etc. ja jest mam tud zelenjavno juho kuhano, sam pogrejem, tamali pa skuham še en cmok! Zdej letim na aerobiko, se beremo!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2007 10:06:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2007 10:08:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ZVEZDA POLETJA - 8.3.2007 - 8.DAN - VITAM... 8.3.2007 10:24:47
|
|
|
|
CUKRČEK
|
razni oreščki, lešniki, orehi....vse to je dovoljeno. Lahko tudi neolupljene arašide.
|
|
RE: ZVEZDA POLETJA - 8.3.2007 - 8.DAN - VITAM... 8.3.2007 10:25:27
|
|
|
|
cincin
|
O auroraa najlepša hvala, bo najbrž kdaj ob tako natrpanih dnevih prav prišlo za kosilo. Pa vsem zvezdicam želim lep in prijeten praznik .
|
|
|
|
RE: ZVEZDA POLETJA - 8.3.2007 - 8.DAN - VITAM... 8.3.2007 10:27:33
|
|
|
|
simanej
|
Lep pozdrav , danes -2 kg, lep uspeh.
|
|
|
|
RE: ZVEZDA POLETJA - 8.3.2007 - 8.DAN - VITAM... 8.3.2007 12:39:57
|
|
|
|
TAMČI
|
Lep pozdravček vsem skupaj! Danes je že (šele ) moj 16.dan in tehtnica je pokazala -4,2kg . Drugače pa danes jemo sadje, kasneje mogoče zelenjavna juhica. Sem pa včeraj malo grešila , kosilo jedla pred 12h, večerjo pa ob 15h (2 tortici), vmes pa 2 koščka peciva. Bom pa danes bolj pridna. Pridne bodite!
|
|
|
|
RE: ZVEZDA POLETJA - 8.3.2007 - 8.DAN - VITAM... 8.3.2007 13:04:56
|
|
|
|
mojca75
|
punce za zgubljene kg! No moja telovadba danes je bila mega, ful energična voditeljica, noro dobra (rock) muska, ZAKON, mam ful energije. Pečem bučke z paradižnikom v pečici, pa 2 paradajza za kosilo, pol pa še zelenjavna juhica. pa mango sem si kupila mmmmmnjami.... pa malo rozin bom pojedla!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2007 13:14:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ZVEZDA POLETJA - 8.3.2007 - 8.DAN - VITAM... 8.3.2007 13:25:19
|
|
|
|
bumerang
|
Tehtnica kaže - 1,4 kg ampak bo verjetno še kaka deka manj, ker nisem šla pred tehtanjem na wc. Pravkar si pripravljam pečena polnjena jabolka, potem pa popoldan že dva do trikrat sadje, odvisno od lakote. Ja, jaz še manjkam.
|
|
RE: ZVEZDA POLETJA - 8.3.2007 - 8.DAN - VITAM... 8.3.2007 17:33:08
|
|
|
|
bonika
|
jaz sem pa čist slabe volje, kajti tehtnica mi ne kaže nič manj kot pred enim tednom, pa se držim diete! pridna bom še naprej, pa upam, da mi naslednji teden kaj manj pokaže. danes sem za zajtrk jedla zmiksano sadje, za kosilo melancane na žaru+solata, vmes eno banano, za večerjo pa bom solato ČESTITAM vsem, kim so vam že šle kilce dol, pa upam da se tud pri men kaj premakne!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2007 22:19:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2007 22:23:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?