|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obisk babice po porodu
7.3.2007 20:53:52   
MIASE
Hej!
Zanima me, če morda katera ve kako je z obiskom babice po porodu npr. če živiš v Ljubljani (začasno) in imaš ginekologa kje drugje oz. greš rodit v drugi kraj. Nameravam namreč roditi v Postojni živim pa v Ljubljani. Na koga se lahko obrnem glede tega?
Hvala za odgovor in lep pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obisk babice po porodu
7.3.2007 20:55:10   
Lunc_a
V porodnišnici poveš kam naj pride babica.Poveš jim naslov

(odgovor članu MIASE)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2007 20:56:45   
lelaval
Preden greš domov iz porodnišnice, še preverijo podatke. Pa tam povej, kje dejansko živiš.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu MIASE)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2007 21:01:23   
BLAŽIKA
Ponavadi moraš tisti fdan ko prideš domov, poklicat na patronažno službo v svojem kraju in se tam dogovoriš za prvi obisk.user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.3.2007 7:29:01   
mika
jaz sem poklicala  patronažno službo in je sestra bila čez dve uri pri nasuser posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.3.2007 7:38:57   
tinaaja
v  MŠ so rekli, da das naslov od tam, kjer bos po porodu dejansko zivela in da se avtomatsko prenesejo podatki do ustrezne patronazne, ki naj bi v parih dneh prisla. ce ne pride, je treba preverit osebno.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.3.2007 8:53:55   
Ines.
Jest živim pod KR, rodila v LJ. Po porodu sem morala poklicati patronažno službo zdravstvenega doma v KR. Nima veze, kje imaš ginekologa.

Zdravi otroci, srečna mamica.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.3.2007 8:55:55   
2 Sraki
Pri nas moraš tud poklicat v lokalni zdravstveni dom in potem ti pride babica na dom. Ena pa je celo dala svojo mobi številko, da jo pokličemo, ko gremo iz porodnišnice že kar na šoli za starše.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.3.2007 9:22:03   
MIASE
Hvala za odgovore. Sem mislila da je bolj komplicirano.
Lep dan user posted image

(odgovor članu MIASE)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.