|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tht ali ns???
7.3.2007 19:13:20   
neja123
pozdravljene.
zanima me kateri test priporočate THT ali NS?
moj G mi priporoča THT ker ga opravljajo v ZD kjer test tudi sam opravlja.

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tht ali ns???
7.3.2007 19:26:35   
Lunc_a
THT ne delat,ker je brezveze.Pojdi na NS

(odgovor članu neja123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2007 19:35:47   
mala
vsekakor NS, na THT te pošljejo če nimaš glih zadovoljivega rezultata,ali če zamudiš NS

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2007 19:39:41   
Lunc_a
THT je neodovisni presejalni test za DS v drugem trimesečju, vendar pri tistih, ki uspejo opraviti NS in vse kar temu pripada,THT nima posebnega smisla. THT ima namreč le 60% napovedno vrednost, medtem ko je ima NS 80%, NS + NK 90%, NS+NK+DHT pa celo 95%.

Najboljše lastnosti ima KOMBINACIJA NS plus DHT.Ker samo THT je za 50% manj občutljiv od zgornje kombinacije.

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2007 20:44:42   
Blacky30
Oboje. Jaz sem šla delat oboje. Sicer NS ni pokazala nič, ker se mali ni hotel obrniti, sem se pa že prej odločila za THT. Rezultat je bil super, 1:18000 in v drugo se bom odločila enako.user posted image

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2007 21:10:36   
yaris
Ko sem bila noseča sem šla na THT.NS mi ginekologinja sploh ni omenjala.
Če bi bila spet noseča pa bi šla zagotovo na NS.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.3.2007 10:08:36   
Miško
Lunca - kaj pa je NK?

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.3.2007 12:01:37   
guppy
NK pomeni nosna kost, kar pomeni, da ginekolog z UZ preveri ali je le-ta prisotna ali ne. Statistično je namreč manj verjetno, da ima otrok DS, če je vidna nosna kost.

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.3.2007 12:08:56   
Anonimen
THT je samo za tiste, ki so "zamudile" obdobje, ko se lahko dela NS+DHT - kot sem razumela dr. Pušenjaka, je ta kombinacija najbolj zanesljiva, kar pišejo tudi zgoraj Lunc_a 

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.3.2007 21:00:48   
Anonimen
Zdajle delajo ČHT (štirihormonski test), ki je najbolj zanesljivi.

JAz sem ga glih kar imela. Najprej ti G. naredi UZ in izmeri tole širino na vratu, potem pa greš še v laboratorij. In potem na podlagi obeh rezultatov naredijo izračun.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
9.3.2007 9:54:50   
Anonimen
Čisto isto se sprašujem sama, v ponedeljek sem bila na NS, nosna kost je lepo vidna, tveganje majhno za trisomijo 21+18+13 (torej DS, Edward sov sindrom in Patau sov sindrom). Vse je videti v redu in tam kjer mora biti.
Ampak moja butasta G (ni drugega izraza) o tem da grem na NS sploh slišat ni želela, da je to moja stvar-čigava pa če ne mojauser posted image , in da ona dela THT (trojni presejalni test) v 18. tednu, za takrat me je kar naročila in rekla naj prinesem s seboj 83 evrov.
Pa se resno sprašujem kakšen smisel ima delat še THT po ok NS, če je slednji celo manj zanesljiv? A bi ve šle delat po v redu NS še THT?

Srček user posted image 13t2d

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.3.2007 10:31:07   
tinaaja
srcek, ne rabis THT, ce so rezultati NS ok... G sluzijo na razlicne nacine...
Definitvno se strinjam z Lunco, da NS + DHT je najboljs. Med NS in THT pa absolutno NS.. Po zelji gres lahko kasneje se vedno na THT...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.3.2007 17:36:11   
Blacky30
Jaz bi šla na NS in THT ne glede na rezultat NS. Odločiti se moraš sama.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......