|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: od vsega zacetka nisem vedela
7.3.2007 10:01:48   
Anonimen
Ne tezim mu. Sej sma se ze vse skor pogovorila. Sam jaz ne zastopim zakaj mi je skrivo. Kaj res ni razumev da mi lahko to pove. Ljubim ga to mu povem vsak dan. Pa res sma ze hujse stvari skup prezivela in prebolela. Mogoce sem bla v tej smeri res zmaj

Ah, punči, najbolj, da pozabiš vse skupaj, kar je bilo je bilo. Brezveze, ali pa na hec obrni vse skupaj. Jaz verjetno bi.

(odgovor članu dinozaver)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
7.3.2007 10:10:07   
dinozaver
Ja sej mas povsej verjetnosti prav al bina. Bomo videli. Mogoce bom pa res vse na hec vzela.
Se bo. Zivljenje je prekratko da bi se z malekostmi obremenjevala, a ne?!.
Ceprav da mi je neki tako dolgo prekrivo ni neka malenkost, bo pa povsej verjetnosti cez cas gratala. In se ji boma z moje skupaj smejala.
Hvala vam za odgovore.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.3.2007 10:19:40   
lex
Jaz sem mu tud skrivala, ker sem vmes kao nehala. Oz. nobeden od naju ni začel, da kadim in sva oba molčala, dokler mi nekega dne ni blo dost in sem mu rekla, da pač spet kadim že leto. Vedel je pa skoz, samo me je pustil na miru. Tega zdaj nihče več niti ne omenja. Oba sva pozabila na to. Jaz sem pač hodla h kolegici v gostilno na kavo, on je itak bil cele dneve v službi in tako sem se nakadila za cel dan. Šele zdaj vem, da me je takoj navohal ko sem stopla v sobo, edina "olajševalana okoliščina" je bla, da foter in mama kadita.
Brez veze pusti ga naj kadi, ne počuti se prevarane, ker je itak brez veze. Pač ni te hotel obremenjevati s tem. Ko bo začutil, da je čas da neha bo že. Slej ko prej kadilce postane sram v družbi nekadilcev. Verjemi midva sva skupaj skoraj 9 let in od tega sem jaz kadila najmanj 5 let.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 28
7.3.2007 10:31:07   
daysi
Oj , ženska si naivna. Samo ti moraš biti pravi zmaj, da se te tvoj toliko boji. Se hecam. Kako ga nisi mogla zavohati, jaz svojega voham že takoj , ko vstopi v stanovanje? Res te ne razumem. Zaradi tega jaz nebi prav veliko komplicirala, če ne kadi v stanovanju. Če bi začel kaditi v stanovanju bi seveda ukrepala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.3.2007 11:01:05   
Špacka

Ne, nič podobnega se mi ni zgodilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 30
7.3.2007 11:25:40   
Anonimen
Ne, nič podobnega se mi ni zgodilo. Lahko bi bilo kvečjemu obratno, ker sem jaz kadila včasih, on pa nikoli, samo mu nisem skrivala. Vedel je od samega začetka, čeprav je vedno govoril, da s kadilko ne bo nikoli, no pa se je poročil z njo. Nikoli me ni silil nehat, samo spodbujal me je in mi je uspelo.
Nikakor mi pa ni jasno in mi nikoli ne bo, kako za vraga ga nisi zavohala? user posted image

(odgovor članu Špacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
7.3.2007 12:54:13   
barakuda
Res ni lepo, da ti je skrival samo kljub temu mislim, da to ni taka reč, da bi pa zdej razmerje obrnila na glavo.

Mi je pa mal smešno oz. otročje, da je to počel, saj se da vse lepo zmenit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
7.3.2007 13:00:10   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ok,pa čeprav si je umil roke,zobe in ne vem še kaj,je vseeno moral smrdeti.ne vem tudi jaz kako ga nisi zavohala.jaz ne kadim že več kot eno leto in vsakega zavoham,pa ni važno,da se je umil,našprical itd.Sicer pa kaj je to kaj takega da kadi?Pač kadi,če tebi ne paše in noče zaradi tega nehati,potem odidi,če te to tako strašansko moti.
jz tud nobenga ne zavoham ki kadi,(razn nekatere ki full zaudarjajo) moj pa to voha že km delč user posted image user posted image tko da jaz razumem kako to da ni zavohala, kar se pa tiče prikrivanja sem pa brez besed!!

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
7.3.2007 13:03:13   
pety78
Hmmmm, iz ene laži jih je nastalo cel kup (da je v avtu nekaj pozabil, da so službeni razgovori, ...). Jaz bi mu res zamerila. Sploh če bi vsi ostali vedeli. Le kaj si mora familija mislit, kaka copata je, ti pa tak zmaj?

Kako si pa sploh ugotovila?

(odgovor članu barakuda)
Neposredna povezava do sporočila: 34
7.3.2007 13:32:27   
Anonimen
No, sej v bistvu glede na laži, ki so sledile prvi - da ne kadi, bi si jaz še oddahnila, da je samo kajenje skrival, ne pa ljubice. Ker meni bi tole, da je kar naprej hodil ven kao na telefon, pa v avto, pa smeti nest... bolj delovalo, kot da ima ljubico. Bi mu hitr od sreče po šteko cigaret letela.user posted image

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
7.3.2007 13:41:51   
dinozaver
Nekaj dni nazaj sem sla z najno hcerkico na obisk k njegovi babici in sma pac naleteli na pogovor da je on vcasik kadil. 2 dni kasneje mu to povem pa ni reko nic, celo malo je biv jezni ko sem mu kr tak rekla, da je zgledalo kot da sem ga napadla z tem. Sem se mu opravicla, ker sem misla da ko bo pripravlen mi bo ze povedal kako je bilo s tem. Naslednje juto pa ta vsela novica. Sprasujem se kako dolgo bi mi se prekrival to. user posted image

Pa sej nocem iz muhe naredit slona, ampak jojo no zame je bil to sok. Ker mi je s tem razbil sliko, ki sem si jo ustvarla o njemu.

< Sporočilo je popravil dinozaver -- 7.3.2007 13:48:48 >

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 36
7.3.2007 16:58:11   
Anonimen
No, saj te čisto razumem glede prikrivanja. Jaz bi tudi znorela, ker ne prenesem laži in skrivalnic. Sem že doživela take laži in skrivalnice, pa sem ga nanogirala (ni bila taka malenkost kot kajenje). Samo zdaj pač veš, kaj in kako je. Morata se pogovorit in na novo zgradit zaupanje. Bo trajalo, ampak se da, veš.

Neposredna povezava do sporočila: 37
7.3.2007 21:33:14   
Anonimen
Vem, da nisi edina, ki se ji je to zgodilo. Eni so pri tem uspešni že kar nekaj let ob pomoči halls bonbonov, vinter freš čigumijev in bedastih prijateljev, ki jim prenašajo cigarete naokoli (vozijo v avtu, nosijo po jaknah ipd.)

Ženi pa se zaklinjajo na otroka da ne kadijo...

ah, kaj češ

narobe svet

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
7.3.2007 22:14:09   
natalia
ja, jezušček!! in zdaj bi moral kar naenkrat nehat kadit, ker si ga pač zraven dobila al kaj? sprejmi ga z vsemi napakami, tako kot on tebe, pa adijos.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
7.3.2007 22:34:47   
Marogica
Anonimni dinozaver, ti pa res kompliciraš oz. kar oba. Delata probleme tam, kjer jih ni. On je čuden, ker je skrival, ti pa si najbrž tudi, da je moral skrivati.  Naredi tvojemu in meni eno veselje-pusti, da v miru prižgeva čik.

Ti pa si oddahni. Dokler je prikrival samo to( čeprav še vedno ne vem zakajuser posted image ), se nimaš kaj sekirati. Upam, da boš tuj ženski parfum zavohala prej kot v 1 letu in 8 mesecih.

Mater imate ene probleme...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 40
8.3.2007 9:24:43   
srki
Če sta že marsikatero hujšo stvar preživela, se tudi s tem, da ti je skrival, da je kadil, ne sekiraj in ne ubadaj. Verjetno pa je res skrival zato, ker si bila ti zelo proti kajenju in se te je res mogoče malo bal.

In še odgovor na tvoje vprašanje:

Ja, se mi je že zgodilo, da mi je kaj "pozabil povedat".

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 41
8.3.2007 9:27:25   
srki
Aja, pa še nekaj: Skirvati se pred nekom, če kadiš, je tako otročje, da bolj ne bi bilo. Skrivali smo se v srednji šoli, ne pa, ko si odrasel človek in se zavedaš, kaj počneš.

Moja sodelavka tudi skriva pred možem, da kadi. Pravi, da tega ne mera in da je mož zmaj. Me prav zanima ja, se mi zdi ona bolj prifliknjena kot on. Da ni smrdela, si je šla ne WC s tekočim milom hlače mazat, da se ni vohalo. Bolno do konca!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 42
8.3.2007 12:44:43   
G in T
user posted image user posted image

Men ebega samo to, kako za vraga ga nisi nikoli zavohala. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 43
8.3.2007 18:02:38   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

.....Naredi tvojemu in meni eno veselje-pusti, da v miru prižgeva čik......

Meni je cisto mimo, da mi kdorkoli kaj prepoveduje. Soseda mozu prepoveduje kajenje in revez cepi na balkonu, pa se skriva, pa pride na kofe, da na miru enega prizge. Edin, da meni nista podobna mozu in zeni, pac pa mami in sinu, ki ga mama se vedno vzgaja, kaj sme in kaj ne sme.... mislim.. podenj...

Ti pa si oddahni. Dokler je prikrival samo to( čeprav še vedno ne vem zakajuser posted image ), se nimaš kaj sekirati. Upam, da boš tuj ženski parfum zavohala prej kot v 1 letu in 8 mesecih.

Mater imate ene probleme...

No Marogica, ce je take zganjal, da skrije da kadi, cela drama bi bila za kaj vec... verjetno bi ga zivci izdali :)))))

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 44
8.3.2007 18:14:05   
Anonimen
Dinozaver al kak maš nick... Če ti je to prekrival tak dolgo, ti bo druge stvari tudi... Upam,da boš zdaj zavohala vsak drek na njemu... Sploh pa ženski parfum... Če gre kao ven telefonirat ker kao v službi komplicirajo... bed izgovor... res... 

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?