Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšna je trenutno moda? 6.3.2007 23:40:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm, nimam pojma, čist svoj stil furam, ne ozirajoč se na modo. Če sklepam po čevljih, kar sem zasledila pri frikicah na čevlje tu gor, je nek tigriš stil zdej in. Mogoče tudi za cunje. Sej ti bojo druge povedale kaj več.
|
|
|
|
RE: Kakšna je trenutno moda? 6.3.2007 23:47:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Zelo moderno je (ocitno), da zgledajo zenske take, kot da grejo jahat ali pa so pravkrat prisle iz lova na leoparde .. Bljak, skratka. Drugace pa hlace na korencka, ozke, zraven grozni okrogli cevlji (tigrastiiiiiii) ali pa jahalni skornji.
|
|
|
|
RE: Kakšna je trenutno moda? 7.3.2007 0:25:42
|
|
|
|
nejcko
|
Ne me hecat, a res je to zdaj moderno, al kaj? Je pa res, da sem opazila na zadnjem obhodu po štacunah s čevlji, da skoraj ni moč kupiti kakšnih škornjev brez česa kosmatega. Četudi gre za umetno krzno, mi je to bljak, če gre pa za pravo, pa še toliko bolj. Aja, pa pike so bojda v modi, sem nekje zasledila. Pa ciganski stil (ali je to že lanska moda ) Kakorkoli, jaz se na modo spoznam kot zajec na boben.
|
|
|
|
RE: Kakšna je trenutno moda? 7.3.2007 8:02:48
|
|
|
|
Magi*
|
najlepše, kar je pri današnji modi je to, da je skoraj vse moderno. to, da pa vse LJ dame nosijo naenkat enake cunje, je pa znak pomanjkanja idej in domišljije in seveda tudi pomanjkanja ponudbe v trgovinah.
|
|
RE: Kakšna je trenutno moda? 7.3.2007 8:47:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Prd kratkim so mi prišle modne revije pod roko.Modno so oblačila iz obdobja pedesetih osemdesetih let.Obutev,tisti čevlji z debelimi podplati,do balerink.Spet pajkice,z dolgo tuniko čez,ali pa na ozke kavbojke,spodaj ozke pa oblekca z naramnicami dolga do kolen kar čez oblečena. Nič več kazanja popka
|
|
|
|
RE: Kakšna je trenutno moda? 7.3.2007 12:25:28
|
|
|
|
filipinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Prd kratkim so mi prišle modne revije pod roko.Modno so oblačila iz obdobja pedesetih osemdesetih let.Obutev,tisti čevlji z debelimi podplati,do balerink.Spet pajkice,z dolgo tuniko čez,ali pa na ozke kavbojke,spodaj ozke pa oblekca z naramnicami dolga do kolen kar čez oblečena. Nič več kazanja popka Ja, mislim, da je tako! Ampak, jaz se ae vedmo drzim tega, da iz mode poberem le nekaj!
|
|
|
|
RE: Kakšna je trenutno moda? 8.3.2007 11:53:14
|
|
|
|
muška
|
A niso zdaj spet moderne triko hlače ( legice????) in pa daljši pulover preko in pas? Al je to že mimo? Šit, sem čisto za časom. Drugače pa vem vsaj to, da so hlače na trapez out , zdaj se nosijo ravne in pa po celem ozke, koreček stil nekaj vsiljujejo, ampak po moje in pa definitivnio upam, da se ne bo obdržal
|
|
|
|
RE: Kakšna je trenutno moda? 9.3.2007 22:48:14
|
|
|
|
arielca
|
Tunike so moderne.
|
|
RE: Kakšna je trenutno moda? 9.3.2007 23:56:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ja, pajkice, pa kaksni lepi salonarcki z okroglino spredaj In 'super' peto
|
|
|
|
RE: Kakšna je trenutno moda? 10.3.2007 1:09:14
|
|
|
|
Annny
|
..najbolj grozne mi pa izgledajo te nove ozke kavbojke do kolen a la jahaške hlače in potem zraven kakšne usekane hlačne nogavice (po možnosti mrežaste)...se kar naježim
|
|
|
|
RE: Kakšna je trenutno moda? 10.3.2007 12:46:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Annny ..najbolj grozne mi pa izgledajo te nove ozke kavbojke do kolen a la jahaške hlače in potem zraven kakšne usekane hlačne nogavice (po možnosti mrežaste)...se kar naježim joj ej men je pa to ful dobr.....kuj bi to dala gor..res..
|
|
|
| Stran: [1] |
Popoldanske aktivnostibinyyAli vaš malček (od 4.leta dalje) obiskuje popoldanske aktivnosti,tečaje,...da, plesne, telovadbo,... (
33%)
da, pravljične urice (
5%)
da, tuje jezike (
7%)
ne, je se premajhen (
32%)
ne, ker ni zainteresiran (
7%)
ne, ker nimamo finančnih sredstev (
16%)
Število vseh glasov: 178Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!