Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 6.3.2007 17:40:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: mleko 6.3.2007 17:53:45
|
|
|
|
tita2006
|
V hladilniku do 48 ur, na zunanji temperaturi ni priporočljiva hramba(max 1 uro).Segreješ ga v kopeli s toplo vodo.
|
|
|
|
RE: mleko 6.3.2007 17:53:49
|
|
|
|
Tanyka
|
V hladilniku SAMO 24 h-vem iz porodnišnice.Eni pravijo celo manj najbolje je najprej segret v posodi vodo in potem postavit stekleničko v to posodo. V mikroveli ni dobro segrevat, ker se ne segreje enakomerno
|
|
RE: mleko 6.3.2007 18:51:35
|
|
|
|
dskubin
|
jaz sem imela v hladilniku do drugega dneva (nekje do 24 ur), če ga je bilo več, sem ga kar zamrznila. Pogrevala sem najprej v vodni kopeli, pa se mi je ful vleklo in smo začeli kar z mikrovalovko - samo potem moraš pretrest, ker se ne pogreje enakomerno, da se dojenček ne bi spekel.
|
|
|
|
RE: mleko 6.3.2007 19:24:24
|
|
|
|
Baucka
|
Koliko jaz vem, mikrovalovna uniči pozitivne snovi v mleku. Tako, da topla kopel.
|
|
RE: mleko 6.3.2007 21:45:30
|
|
|
|
ms3
|
zunaj nič, 24 ur v hladilniku, potem sem ga dala zmrznit. zmrznjeno je lahko največ 3 mesece. segreje naj se v topli vodni kopeli ali, če imaš poseben grelec za otroške flaške.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?