|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniški pas
6.3.2007 16:23:28   
Solero
V malih oglasih sem zasledila ta pas, pa me zanima, kaj je to, ter kako in čemu se ga rabi.
Hvala za odgovore. Čau
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečniški pas
6.3.2007 17:15:58   
Naty*Taja
Tole je ene pet centimetrov širok pas iz močne elastike z ježki za nastavitev obsega in se ga uporablja na boke pod trebušček, ko je že malo večji, da ga lažje nosiš. Meni je prišel zelo prav, ker sem imela obakrat velik trebuh, še sploh pri drugi nosečnosti, ko sem nosila zelo nizko in brez njega nisem mogla brez bolečin niti okrog hiše.

MONTIGNAC

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.3.2007 17:18:46   
maca24
Ta pas si daš pod trebuh v visoki nosečnosti, če nosiš otroka bolj nizko, ali pa če imaš težave s krajšanjem materničnega vratu. Tudi jaz sem ga nosila nekaj časa v visoki nosečnosti, pa nisem dobila niti ene same razpokice na koži (strije). Torej ga toplo priporočam. Imela sem ga pa od firma La Vie, kupila sem ga pa v trgovini Orfam. Koliko je pa stal, se pa več ne spomnim.

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2007 19:57:50   
kjava
Ja, ampak mej ga sam če ga res rabiš, ker meni je fizioterapevtka rekla da je to sicer sama potuha za trebušne mišice, ki zato ne ratajo dost močne in tud po porodu ne gredo tako hitro nazaj.

(odgovor članu maca24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.3.2007 20:02:35   
Anonimen
jaz sem nosila nosečniški pas skoraj celo nosečnost, ker brez njega nisem mogla nikamor, ker mi je dete tako nizko pritiskalo. Moje trebušne mišice po porodu so pa bile že drugi dan skoraj take kot pred porodom. So me v porodnišnici ostale mame spraševale, kako to, da pri meni sploh ne zgleda, da bi rodila. Torej ta pas ni potuha mišicam, temveč tudi neke vrste opora, da se le te preveč ne utrudijo in da jim daje stabilnost. Saj G. tudi po porodu svetujejo nošenje trebušnega pasu, da imajo nategnjene trebušne mišicce oporo, in da se čimprej opomorejo.

(odgovor članu kjava)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.3.2007 20:09:07   
kjava
Eh,sr... pol bi ga pa tud jest mela. Čist vsak ti drugac govori...Še ti dohtarji ne morjo uskladit mnenjuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.3.2007 20:48:48   
Anonimen
Kjava, sem tudi inštruktor aerobike in ker poznam koliko toliko dobro zakonitosti in fiziologijo mišic, ti pas toplo priporočam. KEr je boljše mišicam dati oporo pri večjih obremenitvah, kot pa ne. To pomeni, da se pas nosi, kadar greš kam na sprehod, ali kam za dlje časa, doma, pa ga naj ne bi nosili, ker bi se pa potem naj mišice malo krepile. user posted image

(odgovor članu kjava)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.3.2007 22:01:19   
beba76
Jaz sem ga imela samo v 4. nosečnosti od LaVie in je res ta boljša stvar. Včasih, ko sem bila brez njega, sem mislila, da bom trebuh zgubila, ko pa je bil na meni je pa bila razlika očitna. Tudi jaz ti ga toplo priporočam.
Cena je pa mislim, da nekje 40 eurov al pa še kaj manj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.3.2007 16:31:30   
Solero
A tako je to... Zdaj pa si znam predstavljat.
Najlepša hvala za vse komentarje.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.3.2007 18:39:21   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: URSKA

Kjava, sem tudi inštruktor aerobike in ker poznam koliko toliko dobro zakonitosti in fiziologijo mišic, ti pas toplo priporočam. KEr je boljše mišicam dati oporo pri večjih obremenitvah, kot pa ne. To pomeni, da se pas nosi, kadar greš kam na sprehod, ali kam za dlje časa, doma, pa ga naj ne bi nosili, ker bi se pa potem naj mišice malo krepile. user posted image

Hvala za nasvet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?