Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako obleči ob tem toplem vremenu otroka ... 6.3.2007 15:08:53
|
|
|
|
Lunc_a
|
Moj je brez žabic že več kot en mesec.naš ima bodij z dolgimi rokavi,tanko majčko,jaknico tanjšo,ki jo v vrtcu slečemo,nogavičke,in pa tanjše hlačke.Ima pa zgoraj tanjšo bundico,no v bistvuv sploh ni budna
|
|
|
|
RE: kako obleči ob tem toplem vremenu otroka ... 6.3.2007 15:12:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Mah kaj jaz vem.Res da je že toplo,ampak je tako varljivo.Malo se sonce skrije pa se takoj ohladi.Kaj preveč hitro otroka pa še sebe slečt,privede spet do kakšnega prehlada.Preveč tudi ni v redu,ker se spoti pa spet nevarnost prehlada.Naš je oblečen po metodi čebule Lupiš ga po potrebi. OK,letos žab niti enkrat,torej ima skoz dokolenke pod hlačami ali spodnjim delom trenirke,nato zgoraj spodnjo majico,tisto z naramnicami za kareo pri nas rečemo konotiera.Zgoraj tajnšo majčko,nato kakšno iz flisa na zadrgo,da se mu jo po potrebi sleče,pa bundo,ki pa jo bomo zamenjali za brezrokavnik,toliko,da ima za čez prsa in trebuh toplo.Ja brezrokavnik prav pride.Če pa se bo še nadaljevalo in ogrevalo pa vetrovka zadostuje.
|
|
|
|
RE: kako obleči ob tem toplem vremenu otroka ... 6.3.2007 15:13:10
|
|
|
|
viv_
|
Če ima hlače nima nikoli žab. Če ima pa kiklco ima pa ta debele žabe. Zgori pa spodnjo majčko pa čez majco z dolgimi rokavi. Dam ji pa še bundico ali pa plašček.
|
|
[Brisano sporočilo] 6.3.2007 15:14:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kako obleči ob tem toplem vremenu otroka ... 6.3.2007 15:33:44
|
|
|
|
romy
|
Moj lestos sploh še žab ni oblekel Dvakrat ali trikrat doma, ko sva šla takoj zjutraj ven pa je blo ša mal bolj mrzlo. Za v vrtec pa letos niti enkrat. Se pravi malo debelejše hlače, da niso čist poletno tanke, spodnjo majčko in en ful tanek pulovar. Pa bundo in bombažno kapico. Je pa res da je bolj močan in mu je že tko ful vroče vedno in če ga preveč oblečem se takoj spoti in od tega prehladi. Ja pri meni je ravno obratno kot pri večini!
|
|
|
|
RE: kako obleči ob tem toplem vremenu otroka ... 6.3.2007 16:21:02
|
|
|
|
SaaS
|
Mi tudi nimamo žab za v vrtec. Dokolenke, hlače (največkrat kar trenirka), body s kratkimi rokavi, majčka z dolgimi rokavi (ali obratno - bodi z dolgimi rokavi in čez majčka s kratkimi rokavi, če imam slučajno vse bodije s kratkimi umazane). Dober teden nazaj smo bundo zamenjali s flisom im čez brezrokavnik, kar se mi zdi zelo praktično, saj je zjutraj še kar mraz. Popoldne ko greva domov, pa dava gor samo flis, če je toplo. Tudi debelo kapo smo zamenjali za tanko.
|
|
|
|
RE: kako obleči ob tem toplem vremenu otroka ... 6.3.2007 17:35:42
|
|
|
|
Mavrična zvezdica
|
Tudi pri nas ima večinoma že kar: sp. majčko, majčko z dolgimi rokavi, jopčko iz flisa ter brezrokavnik in tanjšo kapo (smo jeseni tako dobro pospravili trak, da ga sedaj ne najdem). Žabe smo mu pa pri nas oblačili in mu jih še vedno glede na debelino oblečenih hlač - ampak samo tiste ta tanke, ki so take kot najlonke. Letos nismo kupovali nekih podloženih zimskih hlač, ampak smo kar ta prehodne ponosili, pa spodaj tanke žabice in je bilo.
|
|
|
|
RE: kako obleči ob tem toplem vremenu otroka ... 6.3.2007 18:30:41
|
|
|
|
sayuri
|
Spodnja majčka, majčka z dolgimi rokavi, nogavice, hlače, flis in brezrokavnik. zjutraj mu dam trak, potem ga ne rabi več. Žabe??????? Letos jin ni imel niti enkrat oblečene.
|
|
|
|
RE: kako obleči ob tem toplem vremenu otroka ... 6.3.2007 21:05:21
|
|
|
|
mehurčica
|
Štramplčke je imel letos menda ene 3x gor, ko je bilo res mrzlo. Spodnjih majčk tudi nič kaj ni nosil, ker mu kar majčko v hlače zatlačim, če greva ven. Bundice že dolgo ni imel, ima pa malo bolj toplo prehodno jaknico-še nismo uspeli kupit kakšnega anoraka. Toplo je dovolj, edino včasih še fejst piha in je anorak super za takšna obdobja. Jaz ga probam obleči tako kot sebe-včasih celo manj, ker ni tako zmrzljiv, kot jaz. Pozimi sem si namreč jaz grela roke na njegovih rokicah!
|
|
|
|
RE: kako obleči ob tem toplem vremenu otroka ... 6.3.2007 21:05:28
|
|
|
|
lelaval
|
Bodi z dolgimi rokavi, prek tanka majčka, žabice ji še oblečem, ker ima večinoma kavbojke - te pa sploh niso tople, preko pa bundico. Je zjutraj še vedno hladno, popoldne pa tudi, kakor hitro se se sonce skrije.
|
|
RE: kako obleči ob tem toplem vremenu otroka ... 6.3.2007 21:24:12
|
|
|
|
sato
|
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval Bodi z dolgimi rokavi, prek tanka majčka, žabice ji še oblečem, ker ima večinoma kavbojke - te pa sploh niso tople, preko pa bundico. Je zjutraj še vedno hladno, popoldne pa tudi, kakor hitro se se sonce skrije. Jaz ju tudi tako oblačim- zjutraj je še kar mrzlo. Ne bi ju mogla ob 6h peljati od doma v anoraku. Popoldan pa se tudi v trenutku ohladi, ko se sonce skrije. Mi bomo še kar nekaj časa v bundah (smo tudi sicer bolj zmrznjeni ).
|
|
|
|
RE: kako obleči ob tem toplem vremenu otroka ... 7.3.2007 8:38:04
|
|
|
|
jakaracman
|
Ja odvisno koliko so stari in iz kje si.Recimo v Lj je bilo v pon. -1 avto sem imela leden , jasno je imela žabice in bundo.Popoldn eje pa tanše oblečena.Te razprave so brezpredmetne, če ne veš koliko je otrok star in koliko stopinj je zunaj.
|
|
|
|
RE: kako obleči ob tem toplem vremenu otroka ... 7.3.2007 14:31:32
|
|
|
|
Antigona
|
Ja odvisno koliko so stari in iz kje si.Recimo v Lj je bilo v pon. -1 avto sem imela leden , jasno je imela žabice in bundo.Popoldn eje pa tanše oblečena.Te razprave so brezpredmetne, če ne veš koliko je otrok star in koliko stopinj je zunaj. Imam enako mnenje. Na balkonu imam termometer in zjutraj najprej vržem uč koliko stopinj je zunaj. Če jih je 10, potem mu seveda ne oblečem žabic ampak dokolenke in toplejše hlače, bundico pa sem zamenjala za flis in brezrokavnik, kapico pa ima že nekaj časa ta tanko (bombažno)... Kadar je pa zjutraj mraz, tako kot v ponedeljek gre pa v vrtec v bundici, ko grem pa po njega pa vzamem s sabo flis in mu oblečem tega, žabice pa tudi ponavadi zamenjam za štumfke. Kadar ima spodaj žabice je tudi v vrtcu samo v žabicah, nikakor v obojem...
|
|
RE: kako obleči ob tem toplem vremenu otroka ... 8.3.2007 12:45:05
|
|
|
|
muška
|
Jaz sem ravno včeraj žabe pospravila, bundo pa bom oblačila še obema, ker je pa le šele začetek marca. Imata pa pod bundico oblečeno spodnjo majčko s kratkimi rokavi in pa preko tanko majčko. kapo pa sem tudi ravno včeraj naprej prinesla eno tanko, ta debele sem pospravila!
|
|
|
|
RE: kako obleči ob tem toplem vremenu otroka ... 15.3.2007 13:30:00
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz ju nekako tako oblečem kot ti. Žabice pa tudi(ampak tiste tanke, ker si potem pri spanju slečejo hlače in spijo v žabicah. Drugače pa jima zjutraj, ko gremo peš dan Teji: spodnjo majčko pa kak tanjši puli in bundo, Niki pa body z dolgimi rokavi, eno tanjšo manjčko, ki jo potem slečem v vrtcu in bundico. Nika dobi na glavo tanjšo kapico, Teja pa trak. Domov gremo pa zdaj ko je tako toplo včasih brez bundic. Aja, mi je pa moj včeraj rekel, ko je šel po njiju, da je videl starše, ki so hčerkici, ki je v Nikini skupini popoldan dali preko kombinizon.
< Sporočilo je popravil teni* -- 15.3.2007 13:33:00 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?