ronja
|
o, to pa hitro, kmalu po testu. Ja, trebušček je trd, pa tudi hecno je, ko se potipaš in bi kot po navadi pričakovala, da boš to tipanje čutila na črevesju, pa se to nič ne čuti, ko da je ena žoga vmes. Res pa je, da sem bila bolj suha, no, saj sem tudi zdaj bolj ko ne, ampak prej nisem mela ma čisto nič trebuščka, zato sem lahko čutila čisto vsako zadevo! Tudi premike otroka sem zelo hitro začutila (14 teden) in tudi na NS se je vse krasno videlo, ker nisem mela nič čez naloženo... Meni je bilo smešno, ko sem delala stojo na glavi, potem pa tisto "jajce" kar dol pade, mislim, vse skup čutiš, kako pritiska tja, kamor si pač obrnjena. Prav smešno! Čeprav sem že v 6. mesecu, rok imam junija, pa dosti ljudi še zdaj ne ve, da sem noseča. POgrunta sam od sebe tudi skoraj nihče, sem pa tja kdo... Če sem oblečena zunaj sploh ni šans, pa tudi v trgovinah ne, celo v zdravstvenem domu se je danes čudila sestra, ki jemlje kri, pa sem tam slečena - mislim, samo v majci in že večkrat dala kri... Me je tudi vprašala, kam sem ga dala... Je pa g. čisto zadovoljna z mojim trebuščkom, ker ve, kakšen je bil prej in vidi, da lepo raste. Tako da moraš znat gledat, hehe
|