Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kupljeno ali narejeno po meri? 6.3.2007 11:22:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti, HuAnita, a pa bi ona tut maturantsko obleko zasila? A lahko kaj vec info na ZS? (sicer imam se eno lata casa, ampak kupit je ne bom mogla, to mi je ze jasno .. )
|
|
|
|
RE: Kupljeno ali narejeno po meri? 6.3.2007 18:30:42
|
|
|
|
Tiki
|
Če šiva za Uroša Belantiča, potem sigurno dobro šiva .
|
|
|
|
RE: Kupljeno ali narejeno po meri? 6.3.2007 20:41:17
|
|
|
|
HuAnita
|
Ni za Uroša... Vsaj na našem koncu je pa zelo znan. Fiška, mislim, da ne bi bilo težav, razen to, da je doma iz okolice CE. Aja, pa me zanima, če si tudi sicer, ne le za posebne priložnosti, dajete stvari šivat ali vedno kupite narejene?
|
|
|
|
RE: Kupljeno ali narejeno po meri? 6.3.2007 21:35:43
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz imam dve special obleki od S.Blatnik eno sem dobila kot darilo, drugo sem dala delat za maturantski ples. Pri njej sem si dala delat tudi kopijo klasične črne obleke. in pa reklc. Malo mi je drago tole 'narejeno po meri' -> recimo za reklc sem dala z materialom vred 45tisoč, za oblekco pa z materialom vred 30tisoč. Za maturantsko ne povem, da vas ne bo kap
|
|
|
|
RE: Kupljeno ali narejeno po meri? 6.3.2007 21:58:50
|
|
|
|
trixi
|
Ej, mene si me s tem vprašanjem spravla u "šentiment". Ko sva se z mojim spravla skupi mi je skoraj vse zašila njegova nona, šivilja stare šole. Vse totalno po meri, samo zame, ni da ni. Krila, hlače, bluze, oblekce, ma kar sem se zmislila, vse je znala narest. Če pa sem si že kaj kupila konfekcije je pa sigurno najdla kakšno napako in popravila.Potem je šivala še naši tamali, se pravi pravnukinji. Je šivala vse do konca, umrla je stara skoraj 91 let. Jaz si en čas sploh nisem znala kupit že narejenih oblek, sem bila tako vajena none Mah ja, ko otroci zrastejo bom pa mogoče tudi jaz spet šivala , ej, to bojo unikati
|
|
|
|
RE: Kupljeno ali narejeno po meri? 6.3.2007 22:02:58
|
|
|
|
Anonimen
|
sem pa ke si dam kako malenkost zašit. kake hlače najraj, ker mi je vse prekratko.
|
|
|
|
RE: Kupljeno ali narejeno po meri? 6.3.2007 23:34:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Še nikoli si nisem dala nič zašit, pa niti ne vem zakaj. No, razen v otroštvu mi je mami včasih kaj zašila, pa tašča mi je v prvi nosečnosti dala nosečniške hlače zašit, pa sem bila tako razočarana. Sem šla h gospodu krojaču, da me je premeril in bi človek pričakoval, da bo fajn izpadlo, pa bi pomoje sama bolje sešila, ko sploh šivat ne znam. Dobesedno kot vreča krompirja sem zgledala v njih. Drugače pa, a ni to kar drag špas, da si daš zašit?
|
|
|
|
RE: Kupljeno ali narejeno po meri? 8.3.2007 11:56:46
|
|
|
|
muška
|
jaz si kupim vse narejeno. Imma srečo, da sem delana po jusu (razen joške je ta jus nekje pozabil) in tako si lahko kupim vse ne da bi si probala Sem si pa pred 3 leti dala šivat eno jaknico, ker mi je mama dobesedno vsilila neko blago in me je šivilja opalila takrat za 15.000 jurjev in sem rekla nikoli več! In tega se zaenkrat še vedno trmasto držim!
|
|
|
|
RE: Kupljeno ali narejeno po meri? 8.3.2007 12:18:59
|
|
|
|
Pajaca
|
Meni je včasih skoraj vse sešila nona, ampak takrat ko sem bla smrkla sem bla vesela če sem si lahko kupla kakšno stvar, ki jo je seveda prekritizirala kako je slabo zašita..... trixi a so vse none take??? No sedaj si vse kupim, pač probam pa vidim takoj a je to zame al ne. Sem si pa včasih sešila kakšno kiklco, ker mi je bilo mem za tista 2 šiva pa zadrgo dat 10 ali več tisoč. Zdaj šivam zelo redko. Pa tud ne pride mi na misel da bi stvar dala šivat.
|
|
|
|
RE: Kupljeno ali narejeno po meri? 8.3.2007 22:26:13
|
|
|
|
* Mateja *
|
Jaz mam en par stvari od šivilje! Cena je odvisna od zahtev kupca, kako zapletene hlače bi npr. rada imela! ja pa še to, kok daš ponavadi za hlače. Če jih kupiš od znamke, pol bo verjetno šivilja bolj poceni, če jih pa kupiš od npr. tally weil pol so te zagotovo cenejše!!
|
|
|
|
RE: Kupljeno ali narejeno po meri? 9.3.2007 15:03:47
|
|
|
|
pikica123
|
Jst sm že večkrat dala šivat ampak bl našim"podeželjskim" šivilijam, pa me je res dostikrat cenej prišlo. Npr.za hlače prbližno 6000sit blago in delo. Samo zadovoljna pa res nism bla velikokrat. Se v kupljenih cujnah bolš počutim. Mogoče pa šiviliji neznam razložit, kaj bi rada mela. :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?