|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kupljeno ali narejeno po meri?
6.3.2007 9:23:28   
HuAnita
Slednje že od nekdaj prakticiram, imam kolegico, ki šiva za znanega oblikovalcauser posted image user posted image user posted image , pa mi šiva reklce, jakne, srajce..., me velikokrat pride ceneje kot v trgovinah.

Aja, večina teh stvari mi zdaj (še) ni prav...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kupljeno ali narejeno po meri?
6.3.2007 11:22:05   
Anonimen
Ti, HuAnita, a pa bi ona tut maturantsko obleko zasila? A lahko kaj vec info na ZS? user posted image  (sicer imam se eno lata casa, ampak kupit je ne bom mogla, to mi je ze jasno .. )

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.3.2007 18:30:42   
Tiki
Če šiva za Uroša Belantiča, potem sigurno dobro šiva user posted image .

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2007 20:41:17   
HuAnita
Ni za Uroša...
Vsaj na našem koncu je pa zelo znan.
Fiška, mislim, da ne bi bilo težav, razen to, da je doma iz okolice CE.
Aja, pa me zanima, če si tudi sicer, ne le za posebne priložnosti, dajete stvari šivat ali vedno kupite narejene?

(odgovor članu Tiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.3.2007 21:35:43   
Strawberrie Cherrie
Jaz imam dve special obleki od S.Blatnik eno sem dobila kot darilo, drugo sem dala delat za maturantski ples.

Pri njej sem si dala delat tudi kopijo klasične črne obleke. in pa reklc.

Malo mi je drago tole 'narejeno po meri' -> recimo za reklc sem dala z materialom vred 45tisoč, za oblekco pa z materialom vred 30tisoč. Za maturantsko ne povem, da vas ne bo kap user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.3.2007 21:58:50   
trixi
Ej, mene si me s tem vprašanjem spravla u "šentiment". Ko sva se z mojim user posted image spravla skupi mi je skoraj vse zašila njegova nona, šivilja stare šole. Vse totalno po meri, samo zame, ni da ni. Krila, hlače, bluze, oblekce, ma kar sem se zmislila, vse je znala narest. Če pa sem si že kaj kupila konfekcije je pa sigurno najdla kakšno napako in popravila.Potem je šivala še naši tamali, se pravi pravnukinji. Je šivala vse do konca, umrla je stara skoraj 91 let. Jaz si en čas sploh nisem znala kupit že narejenih oblek, sem bila tako vajena noneuser posted image
Mah ja, ko otroci zrastejo bom pa mogoče tudi jaz spet šivalauser posted image , ej, to bojo unikatiuser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.3.2007 22:02:58   
Anonimen
sem pa ke si dam kako malenkost zašit. kake hlače najraj, ker mi je vse prekratko.

(odgovor članu trixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.3.2007 23:34:38   
Anonimen
Še nikoli si nisem dala nič zašit, pa niti ne vem zakaj. No, razen v otroštvu mi je mami včasih kaj zašila, pa tašča mi je v prvi nosečnosti dala nosečniške hlače zašit, pa sem bila tako razočarana.user posted image user posted image  Sem šla h gospodu krojaču, da me je premeril in bi človek pričakoval, da bo fajn izpadlo, pa bi pomoje sama bolje sešila, ko sploh šivat ne znam. Dobesedno kot vreča krompirja sem zgledala v njih.
Drugače pa, a ni to kar drag špas, da si daš zašit?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.3.2007 11:56:46   
muška
jaz si kupim vse narejeno. Imma srečo, da sem delana po jusu (razen joške je ta jus nekje pozabil) in tako si lahko kupim vse ne da bi si probala user posted image user posted image user posted image

Sem si pa pred 3 leti dala šivat eno jaknico, ker mi je mama dobesedno vsilila neko blago in me je šivilja opalila takrat za 15.000 jurjev in sem rekla nikoli več! In tega se zaenkrat še vedno trmasto držim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.3.2007 12:18:59   
Pajaca
Meni je včasih skoraj vse sešila nona, ampak takrat ko sem bla smrkla sem bla vesela če sem si lahko kupla kakšno stvar, ki jo je seveda prekritizirala kako je slabo zašita..... trixi a so vse none take??? No sedaj si vse kupim, pač probam pa vidim takoj a je to zame al ne. Sem si pa včasih sešila kakšno kiklco, ker mi je bilo mem za tista 2 šiva pa zadrgo dat 10 ali več tisoč.

Zdaj šivam zelo redko. Pa tud ne pride mi na misel da bi stvar dala šivat.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.3.2007 22:26:13   
* Mateja *
Jaz mam en par stvari od šivilje!
Cena je odvisna od zahtev kupca, kako zapletene hlače bi npr. rada imela! ja pa še to, kok daš ponavadi za hlače. Če jih kupiš od znamke, pol bo verjetno šivilja bolj poceni, če jih pa kupiš od npr. tally weil pol so te zagotovo cenejše!!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.3.2007 15:03:47   
pikica123
Jst sm že večkrat dala šivat ampak bl našim"podeželjskim" šivilijam, pa me je res dostikrat cenej prišlo.
Npr.za hlače prbližno 6000sit blago in delo. Samo zadovoljna pa res nism bla velikokrat. Se v kupljenih cujnah bolš počutim.
Mogoče pa šiviliji neznam razložit, kaj bi rada mela. :)

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.3.2007 8:18:15   
iva01
Jz pa grem velikrat k šiviliji; recimo če kupim isto blago ki ga uporabljajo v Muri za kostime in si dam delat recimo hlače me vse skupi pride okol 45 evrov, kar se mi ne zdi tako drago za hlače ki so iz kvalitetnega materiala in so narejene po moji želji in merah, velikrat pa si v trgovini kaj poslikam, ali pa če vidim kaj v kakšnem katalogu, sam sliko ji pokažem pa mi lahk naredi identično, pa še to je fajn ker misvetruje npr: glede na tvojo postavo bi bilo boljše da naredimo tašiv tukaj tu mal zožam;.....

(odgovor članu pikica123)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?