Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pralni stroj s polnjenjem od zgoraj 6.3.2007 8:02:42
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz ga sicer nimam, se pa ne bi odločila iz enega razloga zanj. Ker se polni od zgoraj, imam tako manj prostora, da bi lahko kaj odložila nanj. Se pa vedno kaj najde, kaj postaviš gor, pa četudi samo začasno.
|
|
RE: Pralni stroj s polnjenjem od zgoraj 6.3.2007 8:06:59
|
|
|
|
petra a
|
jaz ga ne maram iz enega samega razloga, ker bi si vsakič zalomila kakšen noht
|
|
|
|
RE: Pralni stroj s polnjenjem od zgoraj 6.3.2007 8:16:13
|
|
|
|
žmož
|
Jaz imam navadnega, sem se pa imela priložnost srečat z njim na dopustu. Je kar praktična stvarca, sploh če imaš v kopalnici malo prostora za ta navadnega. Druge velike razlike med enim in drugim ni. Res pa ni praktičen če bi rada naprimer imela nad pralnim še sušilni stroj-to ti pač ne bo izvedljivo. Meni se je strašno fino zdelo, ker se mi ni bilo treba priklanjat, ko sem dajala robo v boben.
|
|
|
|
RE: Pralni stroj s polnjenjem od zgoraj 6.3.2007 9:03:43
|
|
|
|
asso
|
Super, super, super. Jaz slabosti ne vidim, vidim samo prednosti. Jaz ga imam ene 5 let in naslednji bo abstolutno spet z zgornjim polnjenjem. Bolj praktično je, ni potrebno se sklanjat (prišparaš križ). Tudi sušilca z zgornjim sem hotela, ampak jih skoraj ne delajo. Jaz naslednjega ki kupim je Gorenje (če ga imajo) oz. Bosh... Ne vem, zakaj si bi sicer zlomila nohte gor Je pa res praktično, če imaš malo prostora, oz. ozek prostor...
|
|
RE: Pralni stroj s polnjenjem od zgoraj 6.3.2007 9:16:07
|
|
|
|
Valentina
|
Tudi midva ga imava in sva z njim popolnoma zadovoljna. Ker smo v kopalnici na tesnem s prostorom sva rabila ožjega. Ta star je bil običajnih mer, vendar so umazano perilo metali kar v boben . In potem je prišla tamlada, ki je stvari postavla na glavo . Ker sva bila pripravljena kupiti novega, ko je stari že dotrajal sva g tudi izbrala lahko sama .Zdaj imamo še koš za perilo lahko zraven . Marogica glede odlaganja pa se delno strinjam s tabo, da ne moreš odlagat nič gor. Ponavadi imam po pranju kar nekaj časa odprt pokrov, da se zlufta in osuši. Potem pa lahko spet nekaj dni odlagamo gor, priložnostno seveda , za druge reči imamo pa vsak svojo omarico . IZVIRNO SPOROČILO: petra a jaz ga ne maram iz enega samega razloga, ker bi si vsakič zalomila kakšen noht Hmmm...a pri navadnem se ti pa to ne more zgodit al kaj
|
|
|
|
RE: Pralni stroj s polnjenjem od zgoraj 6.3.2007 9:18:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem že rokovala z takim pralnim strojem,moram priznati,da je kar parktično,le prostorsko je malo majn,ali pa se mi je zdelo. So pa še druge rešitve.Izdelovalci pralnih strojev so tudi na to pomislili,na gospodinje,da se jim ni potrebno sklanjat.Torej so nardili nove stroje,ki imajo okno za v boben nastavljeno višje in večji oblo,pa tudi večjo kapaciteto bobna. Najdeš jih pa čez mejo.Pa še daleč ti ni treba,do Škofij,na italijanski strani.
|
|
|
|
RE: Pralni stroj s polnjenjem od zgoraj 6.3.2007 10:48:56
|
|
|
|
vaihativa
|
Midva imava Whirlpoolovega top loaderja in sma ful zadovoljna. Kapaciteta je enaka, kot pri standardnih strojih ( 5kg). V bistvu ni razlike med enim ali drugim, razen v dizajnu.Na prostoru res pridobiš, glede odlaganja je pač tako, da strojev drugih res ne moreš dat gor, tak za vsakodnevno "poličko" pa lahko služi. Sva pa tud midva se zanimala za sušilce top loaderje, pa jih samo ene neznane firme delajo , pa nisva hotela tvegat tolk denarja. V glavnem z moje strani same pohvale!
|
|
|
|
RE: Pralni stroj s polnjenjem od zgoraj 6.3.2007 11:46:22
|
|
|
|
petra a
|
ja, pri navadnem se mi ni noht nikoli zlomil, pri takih se mi je pa že 2x, ko sem ga probala odprti na ogledu v trgovini...žal imam zelo mehke nohte saj drugače se tudi meni zdi praktičen, nič sklanjanja, prišparaš na prostoru
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.