|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spermiogram drugič!
5.3.2007 19:02:09   
lumpika25
Že drugič je spermiogram pokazal žalostne rezultate.user posted image  V spermi ni spermijev. Kaj zdaj? Ima kdo kakšno rešitev?! user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spermiogram drugič!
6.3.2007 17:38:51   
sayuri
Moj dragi je sicer nekaj spermijev imel. Potem sem ga pa še z raznimi vitamini nafilala. ko je šel drugič na spermiogram, je bil kar veliko boljši.
Jemlje pa cink, Q10 in vitamin C. user posted image
Drugače se pa z zdravnikom pogovorite kaj in kako naprej. Vam je dal kakšne napotke?

(odgovor članu lumpika25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.3.2007 17:50:44   
Anonimen
živjo,
skušali bodo ugotoviti kaj je razlog temu,da ni spermijev!
po vsej verjetnosti,ga bodo poslali na genske raziskave, kar pa sploh ni nek bav bav!
mislim,da bo mogu dat kri in po tem bodo ugotovili! user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2007 20:33:37   
Nila
Pozdravljena! Dobre 3 mesece nazaj sem bila sama na istem. Niti enega spermija. Toda ker sva se odločila za postopke pri dr.Rešu je stvar potekala s svetlobno hitrostjo. Mojemu dragemu so naredili biopsijo testisev ,hvala Bogu so našli par spermijev, in ravno včeraj sem imela transfer 2 zarodkov. sedaj čakam...Seveda pa je vse samoplačniško, če želiš hitro. Piši kaj na zs.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2007 21:13:07   
koala
lumpika25, žal mi je da prstajata to, te pa čisto razumem.

Ko so mojemu možu, to diagnosticirali, so ga najprej poslali na genetske preizkave, rezultat b.p, potem so mu pa naredili še punkcijo in biopsijo testisov, na žalost brez željenih rezultatov.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Nila)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2007 18:40:28   
Skorpija
"Prazen" spermiogram ni nujno nekaj tako hudega, kot se najprej sliši, zato se kar hitro potolažita in ne obupavajta. Res je, da lahko pomaga jemanje cinka, poleg tega lahko tvojemu dragiju tudi predpišejo injekcije, opravijo biopsijo testisov... In res je primerov, ko ne najdejo nobenega spermija zelo, zelo malo, takrat pa pridejo na vrsto darovalci...

Kakorkoli, držim vama pesti, da se vajina juha ne bo pojedla tako vroča, kot se je skuhala user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu lumpika25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2007 15:44:14   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: Nila

Pozdravljena! Dobre 3 mesece nazaj sem bila sama na istem. Niti enega spermija. Toda ker sva se odločila za postopke pri dr.Rešu je stvar potekala s svetlobno hitrostjo. Mojemu dragemu so naredili biopsijo testisev ,hvala Bogu so našli par spermijev, in ravno včeraj sem imela transfer 2 zarodkov. sedaj čakam...Seveda pa je vse samoplačniško, če želiš hitro. Piši kaj na zs.

Tudi jaz sem sedaj na istem, sedaj jemlemo klomifen oz. jutri začnem 10 dan ultrazvok, potem pa naprej

Sva pa tudi samoplačniško pri Rešu

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu Nila)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2007 15:46:59   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Moj dragi je sicer nekaj spermijev imel. Potem sem ga pa še z raznimi vitamini nafilala. ko je šel drugič na spermiogram, je bil kar veliko boljši.
Jemlje pa cink, Q10 in vitamin C. user posted image
Drugače se pa z zdravnikom pogovorite kaj in kako naprej. Vam je dal kakšne napotke?

Torej gremo hitr v nabavo user posted image

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?