|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   občutki ovulacije
5.3.2007 10:59:22   
tago
NAJ BO TA TEMA NAMENJENA TISTIM KI OBČUTIJO OVULACIJO.OBČUTITE KAKŠNE ZNAKE KI BI BILI PRIMERNI NA ČAS O?,user posted image ,Namreč jaz čutim jajčnike kako norijouser posted image , tako da se mi nič ne da in samo čakam da pride moj domov in user posted image . A ja pa testi so jo tudi potrdili. Tako ta mesec bo huda akcija do onemoglosti. LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: občutki ovulacije
5.3.2007 11:08:20   
Anonimen
Jajčniki me "špikajo", ful mam sluzi pa mal bl sm dovzetna za user posted image .user posted image

(odgovor članu tago)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2007 11:08:53   
Anonimen
Uf, jest jih mam tolk, da vem že uro natančno.user posted image
Bolečino, izcedek itak, pol tista energija, ki napoveduje....ti kar lepo v akcijo user posted image user posted image user posted image , pa čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu tago)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2007 11:09:47   
Anonimen
pa mal bl sm dovzetna za .

user posted image user posted image  no, sva že dve....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2007 15:36:55   
tinkamiška
Jst jo tudi čutim kot bolečino v jajčnikih in močno povečana sluz se pojavi, čeprav je prisotna do prihoda France, je v času O kot jajčni beljak.

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2007 16:55:34   
pepa6
ko pa imam jaz O pa me ful špika v jajčnikih, močan izcedek je prisoten, ledveni del hrbtenice me ful boli, mi je slabo-dobesedno izgubim apetit, pogosti so glavoboli, pa tečna sem zaradi bolečin, tako, da že vem, kdaj bom imela O. sem si dala tuki gor izračunat O, pa mi je mimo vsekalo kar hudo. pol pa sem dobila nek kolendaršek za beleženje O in user posted image , ta pa mi je prav izračunal. če katera želi, lahko napišem tuki gor, kako se izračuna.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.3.2007 18:00:21   
andreja2000
Tudi mene v času O bolijo jajčniki,velikokrat pa tudi prsa-misim,da pa takoj po O.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.3.2007 18:20:54   
sapi
Pepa6

jaz bi bila vesela, če bi za nas vse napisala kako jo izračunaš.

Pozdravček

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.3.2007 18:39:58   
facka
Sama imam občutek, da me neki dol tišči, povečana je sluz res kot beljak, samo, da je bolj "lepljivo", pa tudi mene tiste dneve bolj drži za user posted image . A je že katera od vas slišala, da naj bi ženska v dneh O imela prav nek specifiče vonj, ki naj bi moške še bolj privlačil?

(odgovor članu tago)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.3.2007 18:40:41   
mateja80
Jst se bom pa kr "vrinla" semle gor, če mi boste lahko svetolale. Ker tri mesece ni nič ratalo sem se odločila kupit teste za O. No, sedaj pa ugotaljam, da je ta mesec sploh nisem imela. V čem bi bil lahko problem?

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.3.2007 20:47:55   
arobic3
Pravijo, da imamo na 13 mesecev samo 11 do 12 krat ovolacijo, tak da zgleda, da je normalno, razen če je nimaš več mesecev zapored, pol pa se bo treba pozanimat pri zdravniku! Vso srečo!

DREJČI

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.3.2007 23:50:55   
bobek05
Preden sem rodila, ovulacije nisem nikoli čutila. Zdaj pa kar precej, v smislu, da imam takrat rahle krče, pa mogoče malo več izcedka. user posted image  

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu tago)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.3.2007 10:18:55   
pepa6
sapi dala sem izračun ovolucije kot samostojno temo včeraj, kjer si lahko prebereš in pogledaš neke vrste kolendarček.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.3.2007 14:27:42   
mala zirafa
Naj bi bla O na sredini cikla ponavadi.Mene pa je 3 dni pred sredino cikla ful zvijalo v levem jajčniku, tako da tudi jaz ne vem ali sem imela O prej al kaj je zdej touser posted image danes pa so se mi krči pojavili, 8. dan pre neprič. M.S čim bi imelo pa to veze??V drugi nos. se spomnim  enakih krčov, pa je sploh nisva načrtovala.

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Vas skrbi recesija
ksenija12

Vas skrbi recesija? Ste že začeli ukrepati?

ne, ne skrbi me (39%)

ja, skrbi me (61%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!