|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleče prsi
5.3.2007 9:00:05   
mala zirafa
Kdaj so vas začele prsi bolet?Takoj po oploditvi ali kasneje?Hvala za katerikoli odgovor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleče prsi
5.3.2007 9:12:42   
Laubica
Mene so začele bolet kakih 5 dni pred predvideno m.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2007 9:14:59   
soraja
mene tudi kak teden pred M

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2007 9:18:36   
Anonimen
v prvi nosečnosti sploh ne, sedaj takoj, kakih 10 dni po oploditvi.

(odgovor članu soraja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2007 9:26:42   
Naja30
Kar kmalu,ja. Še pred zaostankom user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2007 9:51:46   
mala zirafa
A tako.mene zaenkrat ne bolijo še, O pa sem imela v sredo.Se prav do M je še 10 dni.Bomo videli.čeprav imam zelo malo šans ker sva pazila, jaz pa si user posted image tako zelo želim!Upam da se vam kmalu pridružim.

Neposredna povezava do sporočila: 6
5.3.2007 9:59:11   
Ninica
Mene so začele boleti nekje v 6. tednu.

LP, Ninica

Neposredna povezava do sporočila: 7
5.3.2007 19:49:19   
tinki_winki
kar hitro postanejo občutljive in boleče, vendar pa imajo nekatere take tudi med menstrucijo. Čas bo pokazal svoje. Zdaj ko sem že v 9 tednu pa me ne bolijo več toliko, no mogoče pa sem se na spremembo že navadila in ne polagam toliko pozornosti.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.3.2007 11:53:58   
prymorka
mene tudi kakih 5-7dni pred predvideno M,... me pa še kr naprej bolijo,.. ;))
ne hudo ampak so bolj občutljive... sem pa v 8.tednu

(odgovor članu tinki_winki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.3.2007 14:21:24   
mala zirafa
Hvala punce.Včeraj so me začele bolet, danes me še bolj.Jutri teden pa naj se ne bi pokazala M.Držte pesti.Pa še krči me v maternici dajejo in mislim da je prehitro za  znak prihaj.M.
Baje so krči tudi pokazatelj?

Neposredna povezava do sporočila: 10
6.3.2007 16:50:32   
guppy
Mene so bolele tudi že pred zaostankom M. In to ZELO! Sem takoj vedela, da se nekaj kuha user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
9.3.2007 14:22:27   
31P
IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Kdaj so vas začele prsi bolet?Takoj po oploditvi ali kasneje?Hvala za katerikoli odgovor.

Mene so prsi začele boleti zelo kmalu, kakšen dober teden po domnevni oploditvi.

Neposredna povezava do sporočila: 12
9.3.2007 14:24:38   
31P
IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Hvala punce.Včeraj so me začele bolet, danes me še bolj.Jutri teden pa naj se ne bi pokazala M.Držte pesti.Pa še krči me v maternici dajejo in mislim da je prehitro za  znak prihaj.M.
Baje so krči tudi pokazatelj?

Krče sem dobila na 24. dan od zadnje menstruacije (cikel pa sem pred tem imela 26 dnevni). Vendar sem takoj zaznala, da so krči drugačni od običajnih menstrualnih, niso bili boleči, niti tako intenzivni. Podobni, a drugačni in trajali so kakšnih 8 dni. Po tem so se pojavili še tu pa tam.

Neposredna povezava do sporočila: 13
9.3.2007 14:59:55   
Mateja82
Mene pa bolijo šele kakšna dva tedna sem pa 14 tednov user posted image . Na začetku me  niso, krče sem imela v prvi user posted image  v drugi pa ne.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu 31P)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.3.2007 17:29:51   
Anonimen
Mene so začele boleti kak teden pred predvideno M, na dan M pa so me nehale. Tako je bilo vedno. Potem pa M kar ni in ni bilo, prsi pa so me po kakem tednu spet začele boleti. Še bolj kot prej. Tako je ostalo do danes, ampak se človek že počasi navadi na bolečino.

(odgovor članu Mateja82)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?