Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: joka ko vidi da je kakala 5.3.2007 9:36:55
|
|
|
|
coolbabe
|
ne vem, nimam še izkušenj ampak meni se zdi tole malo zgodaj za navajanje kaj pa če malo počakate (kakšen mesec) pa potem spet probate?
|
|
|
|
RE: joka ko vidi da je kakala 5.3.2007 10:18:38
|
|
|
|
tažana
|
sej v tem je poanta da sploh nisem navajala. čisto tako brez obveznosti sem jo dajala na kahlo in je lulala v njo. sedaj pa tudi sama govori lula, lula... tako da jo takrat dam na kahlico- tudi če ne lula me ne moti. problem je tu da se boji svojega blata
|
|
|
|
RE: joka ko vidi da je kakala 5.3.2007 11:24:01
|
|
|
|
dskubin
|
sej po moje je kr eno čudo za otroka svoje blato videt. Kr neki je vn prilezlo - lulanje je pač voda. Jaz bi ji poskusla pokazat, ko greš ti kakat, da tudi tebi pride klobasica ven al pa kaj takega. Prezgodaj - prepozno, pa je tako: vsak otrok ob svojem času - eni že pri enem letu, drugi pri 4ih. Če otrok sam pokaže zanimanje, se meni ne zdi nič prezgodaj.
|
|
|
|
RE: joka ko vidi da je kakala 5.3.2007 14:29:53
|
|
|
|
Tina26
|
Jaz sem našo začela dajat na kahlo z sedmimi meseci in sicer zato ker v leže ni mogla kakat. Se je drla ko sraka, malo drekca je ven pogledalo potem pa ji je nazaj ušel. Na kahli pa brez problema. In od takrat za kakat sama pove, za lulat pa še ne... Stara je 26mesecev.. No zdej sem zabluzila ker me včasih zjezi ko kakšna piše kako je prekmalu... Odvisno je od otroka... Uglavnem, jaz bi na tvojem mestu naredila cel pozitiven cirkus ko bi se mala pokakala v kahlo. Začela ploskat, pa bravo, pa pridna, pa lupčka, pa moja moja - pa očija šla klicat in potem oči isto naredi - skratka strgal bi se mi od veselja... Pri naši bi s tem dosegla, da bi se ji fino zdelo in po nekih dveh takih izpadih potem še sama začne početi to... Tako smo jo pri nas spodbudili v marsičem. Je pa res da je spet odvisno od otroka - pri Niki Tii to pali pri kom drugem pa ne... Probaj mogoče pa bo videla da je kakica nekaj dobrega za njo, da ste ponosni nanjo
|
|
|
|
RE: joka ko vidi da je kakala 5.3.2007 14:58:41
|
|
|
|
tinkamiška
|
Tažana, jst bi jo za nekaj časa "odstavila" od kahlice in tudi, ko bi jo previjala, ji ne bi kazala kakca...verjetno je samo faza in bo minilo LP, Tinka
|
|
RE: joka ko vidi da je kakala 5.3.2007 15:45:07
|
|
|
|
Urška//
|
naša je tudi jokala, ko je videla svoj kakec, pa se je kr hitro navadila in sedaj ji že smešno ziher jo bo minlo, jaz sem naši rekla, da to nič hudega in da je pridna ker je kakeca naredla, pa se je takoj pomirla Lp
|
|
RE: joka ko vidi da je kakala 5.3.2007 17:24:26
|
|
|
|
bt08
|
Jaz bi bla ful vesela,če bi moj Ožbej začel kakat v kahlico,ampak noče ko začne kakat ga prašam,pap rav da ne.Lulat gre pa kar dostkrat na kahlico,sam pove pa ne še.Jutri bo upihnil dve svečke.Upam da se bo kmal navadil,ker je tako vesel ko lužco naredi v kahlico,vedno prav kako je velika.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zakaj je dobro imeti sestro?V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.