Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: avgust 2004 - knjige To sem jaz, Moj otro... 3.3.2007 22:54:34
|
|
|
|
Mikica
|
krat se je vrtela nadaljevanka-telenovela KLON. Blazno všeč mi je bila glasba iz te novele. Junija 2004 so bile tudi volitve, kjer je zmagal J.Janša. Toliko ti lahko pomagam.
|
|
|
|
RE: avgust 2004 - knjige To sem jaz, Moj otro... 3.3.2007 23:42:26
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem raje kar sproti - po časopisu in spominu to pisala, sicer pozabim za mesec dni nazaj. Če ne boš dobila podatkov, pojdi v knjižnjico in prebrskaj časopisje. Se pa mi zdi, da so Atomik harmonik takrat prišli na vrhunec - ampak vseeno nisem 100%
|
|
RE: avgust 2004 - knjige To sem jaz, Moj otro... 4.3.2007 0:16:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, meni je bilo takrat to totalno nepomembno nekako .. zdaj pa bi s rada nekaj naredila pa to rabiva .. LP, Ribica
|
|
|
|
RE: avgust 2004 - knjige To sem jaz, Moj otro... 4.3.2007 14:55:59
|
|
|
|
Maxica
|
Joj, a veš, da bi ti rada pomagala, ampak za Maxa imam jaz knjigico Mali jaz, pa tam ni treba nič takega vpisovat, je več ali manj samo o otroku. Kaj pa Pupic@, Tia je tudi avgustovka?
|
|
RE: avgust 2004 - knjige To sem jaz, Moj otro... 4.3.2007 23:23:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj se pa o otroku vpise? Bom se pupici en mail poslala .. LP, Ribica
|
|
|
|
RE: avgust 2004 - knjige To sem jaz, Moj otro... 5.3.2007 0:30:59
|
|
|
|
* Mateja *
|
Ja Atomiki so zažigali lih na poletje s brizgo, to je zagotovo, se spomnim ker so se vrteli za najino poroko! Politika??!!! Pojma nimam! Nadaljevanka, boo, tam enkrat je bila Rubi!
|
|
|
|
RE: avgust 2004 - knjige To sem jaz, Moj otro... 5.3.2007 18:58:09
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Kaj se pa o otroku vpise? Bom se pupici en mail poslala .. LP, Ribica Ne, o otroku več ali manj pišeš, ne vem, prvi božič, prvič na morju, pa rast, pa zobki ipd. Nič takega, kot je v knjigi To sem jaz. To imam za Lana, ampak je pa res tolk enih stvari, ki jih moraš vpisovati. Imam še pol prazno.
|
|
RE: avgust 2004 - knjige To sem jaz, Moj otro... 9.3.2007 14:38:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?