Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mini bikini 3.3. škrob(60) 3.3.2007 12:02:23
|
|
|
|
trixi
|
Še jaz sem tukaj, pozdravljena. Veš kaj pa mene moti? Take monologe kot se gremo tu gor se grem lahko tudi sama doma, jaz sem se sem gor prijavila predvsem zaradi družbe, ko sem videla, kako je delovala prejšnja skupina, kako so že bile- no v glavnem tam ko so bile cukrček, njelci in še druge. Mi pa kot da smo vsaka same zase, mah, ne vem no. Jaz odnehala ne bom, mogoče bom šla samo v malce drugačni obliki naprej. V ponedeljek začnem namreč eno terapijo in bom videla kaj mi bojo rekli, pa ja bom dala teh par kil dol no . Danes bom za kosilo polento, za zvečer pa ne vem, ker gremo na en RD, glavno, da se ne preveč najem, to bo že uspeh. Pa veliko zelenjave, ta še nikoli ni škodila. LP s Primorske
|
|
|
|
RE: Mini bikini 3.3. škrob(60) 3.3.2007 15:45:22
|
|
|
|
kepa*
|
mene tudi to ful moti, da neki napišem in vprašam, pa nobena nič ne odgovori, vsaka napiše samo jedilnik in to je to. Se mi zdi ful brezveze pisat, ker itak ni nobenega odziva. Sicer pa jaz bom itak vztrajala, si jo bom pa mal prilagodila, ker sem bila ponoči na urgenci, ker sem imela grozljiv napad žolčnih kamnov, tk da sveže zadeve do nadaljnjega odpadejo. No, če se bo tema mini bikini ukinila, se bom pa drugi skupini pridružila, sicer pa imam tud moža, ki ravno tako hujša kot jaz, oz. še bolj goreče in mi je najboljša družba. Dejte kaj povedat no. Ste tudi po naravi take bolj tihe, al kaj?
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?